БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 442
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро, златноръчки!
Да се похваля с автопортрета, който направих като подарък за моя човек по случай годишнината ни

# 376
Добро утро, златноръчки!
Да се похваля с автопортрета, който направих като подарък за моя човек по случай годишнината ни

hahaha страхотен портерт!  Peace

# 377
       Много ми хареса баба яга,моето предложение за текст към картичката-"На каквото и да приличам ,знай,че много те обичам!"

# 378
       Много ми хареса баба яга,моето предложение за текст към картичката-"На каквото и да приличам ,знай,че много те обичам!"

Joy Joy Чудесно е това в допълнение към картичката  Mr. Green

# 379

Ама защо трябва да казва, че прилича на Баба Яга, тя иска да му каже, че редовно яхва метлата  Mr. Green

# 380
    Не искам да кажа,че прилича на баба Яга,а,че това е едно превъплащение,за момента.Идеята ми е друга-да поясня-може да е началото на серия картички за следващи годишнини,подчинени на същия текст.Аз съм човек,който мисли по напред във времето,навързвам нещата,не ми допада идеята-тук и сега на момента.Подаръците,които правя имат развитие ...във времето.
      Имам уникалния талант да говоря нещо и хората винаги да ме разбират погрешно Simple Smile
Извинявам се за спама в темата!
       Лек и успешен ден на всички вас прекрасни дами!!!

# 381
Ехеее, аз се пошегувах, а то какво стана Simple Smile Май и аз останах грешно разбрана Simple Smile

# 382
Като ми се уморят крилата, наистина хващам метлата  Wink

И за да не е спам- рамкираният ПЪРВИ гоблен на сина ми. Сега прави втори, ама покрай лято-ваканция-море го е поизоставил (все на някого прилича). Но вчера остави "Колите 2" с думите:"Аз няма ли да шия?"

# 383
  • Троян
Като ми се уморят крилата, наистина хващам метлата  Wink

И за да не е спам- рамкираният ПЪРВИ гоблен на сина ми. Сега прави втори, ама покрай лято-ваканция-море го е поизоставил (все на някого прилича). Но вчера остави "Колите 2" с думите:"Аз няма ли да шия?"

smile3501  Браво на младите надежди!

# 384
Здравейте . Много са хубави и гоблените и картичките които показвате
.Добре дошли на новите попълнения. Тук е чудесно и да знаете, закачите ли се веднъж няма да искате да се откачите Simple Smile

Мили момичета, малко със закъснение от един ден и виртуално ,да ви почерпя за рождения си ден .
Искрено и от цялото си сърце благодаря за пожеланията на делфинчето, и на Албена за това. изненадата беше страхотна.Още съм развълнувана.

# 385
de4ko95, честит рожден ден!   bouquet

снимката не е моя, но исках да е по темата   Simple Smile

Нищо не виждам от подаръчето, а съм любопитна  Crazy много е мънчка снимката  Wink

nosferata, браво да младежа. На колко години е? Моят също се мъчи, но по схема му е много трудно, ядосва се, къса конци, реже панамата и т.н., а много иска и все казва, че го шие за госпожата му:)))))

# 386
Дечко, честит рожден ден!  bdbaloni
Кой търсеше схеми на онзи замък със странното и дълго име!? Оказа се, че имам една и много ми харесва.

# 387
  • Троян
de4ko95   много се раздвам ,че съм те зарадвала и  мога да ти пожелая всичко най,най- на света Hug

# 388
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дечко, честит рожден ден!  bdbaloni
Кой търсеше схеми на онзи замък със странното и дълго име!? Оказа се, че имам една и много ми харесва.

Hug финети го търсеше, но май се нагледа и и мина мерака да го шие Simple Smile

bouquet  bouquet ина, имам си подаръче Simple Smile Simple Smile сега давай и идеи за него Simple Smile Simple Smile

# 389

Общи условия

Активация на акаунт