БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 412
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Тук някой питаше за Варна - аз рамкирам каквото и да било само в Ренесанс и няма да ги заменя за нищо на света!

# 451
  • Варненска клюкарка
Извинявам се, мислех че ще стане. Видях и изтеглих гоблена от тук http://www.goblenite.org/showthread.php?t=3591&page=5
последната публикация на страницата съдържа гоблена, при мен се отварят но занм че сайта иска регистрация. Ще чакам с нетърпение мненията ви.
Изтеглих я и ми прилича(но може и да греша) на пренабор на XAED- това е адреса на сайта, http://heavenandearthdesigns.com/index.php?main_page=product_inf … ;products_id=3642 ако искаш потърси го там, че не ми се преглеждат 4-5000 схеми. Ако много го харесваш и наистина е на ХАЕД, по -добре си купи оригинална схема, гледам,че не са скъпи- рисковано е да влагаш толкова труд в нещо с неизвестен резултат. Цветовете са 86- не са толкова много, но бройката 80-90 цвята и формата на знаците са типични за тази фирма.
 пп. Забравих да допълня, че размерът на основата 14 каунт, не е много удачен за сложни дизайни- възможно е да изглеждат размити и затова по-добре на 18.

Тук някой питаше за Варна - аз рамкирам каквото и да било само в Ренесанс и няма да ги заменя за нищо на света!
Къде е това? Бързо ли работят?

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 20:17 от Беллора

# 452

Аз питах, къде е това във Варна  Simple Smile

# 453
Здравейте момичета!
Отдавна ви чета и гледам красотите, които сътворявате, но едва сега реших да се присъединя към групата ви. Ще се радвам да ме приемете. Отдавна бродирам, но досега съм шила само гобленов бод. Всъщност опитах една великденска покривка с кръстчета, но не съм я довършила, защото нещо не ми се получава добре. Надявам се с ваша помощ да науча и други техники.
Много ми харесват вашите игри. Ще се радвам някога и аз да участвам, но засега вие сте много напред с материала и има доста да тичам след вас, докато постигна това, което правите.

# 454

Аз питах, къде е това във Варна  Simple Smile
В една от уличките срещу хотел "Черно Море" Подминавш МакДоналдс, Британика и завиваш в дясно в първата уличка там отляво е. 3 или 4 поред. Не помня името на улицата.

# 455
Питах сутринта за коледните топки на колко делите топката, на 2 или на 4 и понеже не получих отговор , реших да се пробвам да направя играчката в две части (На 1-ва стр. има линк към сайта на сисак и там е показана на 4 части). Уших една снежинка със златно ламе върху червена панама, а за гръбче ползвах червен сатенен плат, златен ширит отстрани и зелена панделка за отгоре, за да не е само в червено. Ето и снимки от всички страни:

На мен ми харесва резултата и смятам да продължа.

# 456
Страхотно ти се е получила   bouquet

# 457
Беллора мерси за информацията Simple Smile разгледах сайта, но не успях да го намеря ( търсих до по име ). Видях такива прекрасни неща... Ако случайно харесам някой друг може и да не го започна, но досега не успях да намеря нещо което така да ме заплени.
Лека вечер от мен!

# 458
emily_samatar, не се сещам къде е, но ми стана ясно. Благодаря за инфото ще мина да видя какво предлагат.

Люска, бях гледала някъде в нета, че някой ги правят като теб на 2, а някой ги реже на 4-ри, явно става и по двата начина. Твоята топка е станала много хубава. Аз също днес ших на червена панама с "златен" конец звезда за играчка, но по друг модел  Wink

# 459
  • Бургас
Aynur гоблена се е получил много добре!Браво!

nelito_6704 Честито! много мил жест, трябва наистина да си била много развълнувана!
Инче котетата са много сладурски чакам финала със нетърпение Simple Smile А какво стана със кончетата завърши ли ги?
Аlbenapd и теб са те изненадали прекрасно, това са много мили жестове които се помнят вечно Heart Eyes А маргаритките ги харесвам и аз толкова са миролюбиви и нежни  Heart Eyes Heart Eyes
Люска голедната топка е супер без забележка newsm10  newsm10
Хубава вечер момичета   bouquet

# 460
Момичета моля ви да ми да изпратите гоблена натюрморт с анаса.Искам от много време да ги ушия но не мога да намеря схеми.Благодаря предварително :* :*.

# 461
Люска кога успя бе мила?Поздравления  Hug Hug Hugстрахотна е станала.Ей ще дойда на уроци при теб smile3529 .

# 462
Люска кога успя бе мила?Поздравления  Hug Hug Hugстрахотна е станала.Ей ще дойда на уроци при теб smile3529 .
Заповядай! А това не е сложно- с един цвят- шие се бързо. И като сложиш и половин час за сглобяването- ето ти го резултата.

# 463
  • Пловдив
Момичета моля ви да ми да изпратите гоблена натюрморт с анаса.Искам от много време да ги ушия но не мога да намеря схеми.Благодаря предварително :* :*.

Ако качиш снимка или дадеш линк към такава ще е по-лесно........
Аз лично не се сещам за кой гоблен говориш.....................

# 464
poepie   Hug
добре си се завърнала ....
Наполовина са конете , защото сега задачата е котки ,все започвам нещо ново и кога ще завършвам , не знам...

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт