БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 338
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Много готини снимки от срещата  Peace Много ми хареса искрено заинтригуваният човечец на пейката  Mr. Green

Той е с мен - беше ни шофьор на групичката .  Laughing

Благодаря, Диди, тъкмо качвах снимки Simple Smile)
Все пак ще ви покажа до къде съм стигнала
Освен горе в дърветата, има такъв знак и долу между кончетата.

Ако това е Дим защо го шиеш на разграфена панама? И как го шиеш - 1:1 или ...?

# 571
  • Пловдив
........................................................

Благодаря, Диди, тъкмо качвах снимки Simple Smile)
Все пак ще ви покажа до къде съм стигнала
Освен горе в дърветата, има такъв знак и долу между кончетата.

Ако това е Дим защо го шиеш на разграфена панама? И как го шиеш - 1:1 или ...?

И аз щях да задам въпрос за разграфената панама, но се сетих, че в по горният пост пишеше - ПРОИЗВОДИТЕЛ ГЕРИКА..............................  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 572
Оригинала е на Дименшънс,

ама явно доста фирми са си го комплектовали  Whistling
Тя си го е взела от Герика, аз пък си го купих от едно "измислено" магазинче...... Rolling Eyes и моят е  гобленов бод 1:1

# 573
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Разбирам, че не е оригинален комплект, тяхно си производство.
 Но поне да бяха сложили основа за бродиране 14 каунт бяла, а не тази неразграфена панама.
Все пак има основа за бродиране която на метър е 12 лева, няма да им излезе кой знае колко скъп комплекта.

То и други опорочават, но това  Shocked

Какво толкова се чудя - след като на сергия на пазара видях Арабските момичета ( и Бедното и Богатото или как там се казват) пак на разграфена панама с бод 1:4 какво толкова да говоря. Пълно опорочаване и гавра с труда на хората.   

# 574
Разбирам, че не е оригинален комплект, тяхно си производство.
 Но поне да бяха сложили основа за бродиране 14 каунт бяла, а не тази неразграфена панама.
Все пак има основа за бродиране която на метър е 12 лева, няма да им излезе кой знае колко скъп комплекта.

То и други опорочават, но това  Shocked

Какво толкова се чудя - след като на сергия на пазара видях Арабските момичета ( и Бедното и Богатото или как там се казват) пак на разграфена панама с бод 1:4 какво толкова да говоря. Пълно опорочаване и гавра с труда на хората.   

Много пъти съм коментирала, че гоблените на Герика не са оригинални. Ако са оригинални подменят конците.
За това, ако е възможно си купувайте гоблените на Дим от eBay или  директно от сайта на Dimensions, макар и китайски, са по добри от тези на Герика. 

# 575
ba4iiska основата (14к) малко по-скъпичка, конците трябва да са повечко (заради кръстчето), миии...много ще се набутат Mr. Green

Опорочено е, грозно е, но е факт  Sad

# 576
Оригинала е на Дименшънс,

ама явно доста фирми са си го комплектовали  Whistling
Тя си го е взела от Герика, аз пък си го купих от едно "измислено" магазинче...... Rolling Eyes и моят е  гобленов бод 1:1

По принцип това на картинката е само схема, не е комплект.

А комплекти има за по 26,50 $ / 41 лв./  в eBay http://www.ebay.com/sch/i.html?_sop=15&_sacat=0&_kw=WILD … +CROSS+STITCH+KIT

В сайта на Dimensions не е наличен в момента http://www.eksuccessbrands.com/dimensionsneedleworks/Products/Wi … d_Rush__35104.htm

Не знам celuFka  и didida за колко са си го купили, но ако си го бяха събрали сами щеше да е доста по-евтино и повече щеше да се доближава до оригинала  Thinking.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 13:28 от bisy_k

# 577
Добър ден!

На дъщеря ми и трябва картичка за утре и схемите който пуснахте предната страница ми дойдоха добре дошли.
Уших нещо, което след като го снимах видях, че не мога да шия контур  Mr. Green Много зле съм, мноооогооооо, но няма да имам време за друго или да го разлепвам и т.н., на мен толкова ми хареса, че не видях кво съм направила  преди да го залепя  tooth

Скрит текст:

# 578
Споко Реа, аз мисля, че е станало добре!  Peace
Не виждам явно дефектите, които ти си видяла.
Единственият ми коментар, че  аз бих сложила очички на момиченцата! Sunglasses

# 579
delfin4e, благодаря за успокоението  Hug, но главичките им са станали .....интересна форма, а иначе по схема са без очи, а на мен ми харесва и така.  Видях, че Албена е направила очи на нейните сладуранки та и с очи ми харесват. Следващият път ще ги направя с очи.  Grinning

# 580
  • Троян
Реа   аз мисля че са много хубави Peace На мен ми харесва контурния бод,че като се поразкриви и си е точно все едно някое детенце го е нарисувало ,а не е гобленче.Очичките аз си ги сложих,всеко си ги прави както му харесват Simple Smile

# 581
Реа, аз бих сложила очи, на децата им прави впечатление, знам от опит Wink Дори да е сглобена вече картичката, може да залепиш отгоре мънисто или нещо друго, ако се сетиш.

# 582
  • В страната на мечтите
Момичета, показвате неввероятни неща! Аз не пиша често напоследък, че ми се роди племенник преди две седмици и поглъща цялото ми внимание Simple Smile Нямам много време и за шиене, но все пак показвам етап:

Конците малко загрозяват гледката, ама какво да се прави...

и един въпрос - попаднаха ми няколко чилета на DMC, които не са едноцветни, ами цвета се прелива от началото към края, тъмно -  светло синьо и накрая бяло.. За какво се използват такива конци?

# 583
Конете на бялата и бежовата панама се различават в дърветата и в снега , аз да допълня   Heart Eyes

http://tomairina.gallery.ru/watch?a=bh0H-ecTD

http://gallery.ru/watch?a=bxJM-iIbi#feature=mainlist

# 584
Момичета, показвате неввероятни неща! Аз не пиша често напоследък, че ми се роди племенник преди две седмици и поглъща цялото ми внимание Simple Smile Нямам много време и за шиене, но все пак показвам етап:

Конците малко загрозяват гледката, ама какво да се прави...

и един въпрос - попаднаха ми няколко чилета на DMC, които не са едноцветни, ами цвета се прелива от началото към края, тъмно -  светло синьо и накрая бяло.. За какво се използват такива конци?

Такива конци се казват меланж и може да се ушие мотив към салфетка или нещо друго ,което се дава само в един цвят, например шила съм такива пеперуди за торбичка  и вместо един цвят пеперудата прелива тоново в крилата.Може да се използва и като идея при шиене на цвете например, ако е дадено да е в един цвят само.Съжалявам ,че нямам снимка да покажа.

Общи условия

Активация на акаунт