Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 342
  • 908
  •   1
Отговори
# 315
medissa кой прах си ползвала, да не купуваме от него?
Оказа се, че не е от праха, а от червено бельо, което е било заедно с другите дрехи измежду тях.  Whistling
С тези цветоулавящи кърпички само блузата ли да пусна в пералнята или с други дрехи?
Пускай цяла пералня, до сега не съм имала гаф с тях  Peace Само да повторя - не е сигурно, че ще изтеглят петната от блузата, но за друг път ги имай в предвид - на всякакви градуси, с всякакви цветове.
А да пробвам с Вениш?

# 316
Аз знам за оцветени от дреха ,дрехи се пуска цялата пералня наново веднага , разбира се без виновника за белята и всичко излиза.

# 317
  • в сърцата на децата <3
medissa кой прах си ползвала, да не купуваме от него?
Оказа се, че не е от праха, а от червено бельо, което е било заедно с другите дрехи измежду тях.  Whistling
С тези цветоулавящи кърпички само блузата ли да пусна в пералнята или с други дрехи?
Пускай цяла пералня, до сега не съм имала гаф с тях  Peace Само да повторя - не е сигурно, че ще изтеглят петната от блузата, но за друг път ги имай в предвид - на всякакви градуси, с всякакви цветове.
А да пробвам с Вениш?
Ми според мен Вениша не пречи да го пуснеш с кърпичка. А и аз не съм доволна от Вениш за премахване на оцветено от дреха... Пробвай - от проба глава не боли  Peace

# 318
Вениш не помага в такъв случай, пробвала съм Peace

# 319
  • София
Момичета, посъветвайте ме как мога да почистя тази чанта:

Комбинация е от плат и малка ивица кожа отстрани, купих я от магазин втора употреба, че много ми хареса шаренията : ). Питах в едно химическо чистене, но ми отговориха, че не приемат чанти, защото се разваляли дъната и не знаели какво ще стане след чистенето.

# 320
# 321
Момичета, посъветвайте ме как мога да почистя тази чанта:

Комбинация е от плат и малка ивица кожа отстрани, купих я от магазин втора употреба, че много ми хареса шаренията : ). Питах в едно химическо чистене, но ми отговориха, че не приемат чанти, защото се разваляли дъната и не знаели какво ще стане след чистенето.

Има ли нещо конкретно за чистене?
Аз бих за забърсала със топла леееко сапунисана вода. После бършеш докато се изплакне...
Може и само с мокри кърпи. Има и атибактериални.

# 322
  • София
Благодаря, Лазурит! Няма петна, просто за освежаване. Другите ми чанти са предимно от плат, и тях пускам в пералня, но тук съчетанието с кожа ме затрудни.

# 323
Благодаря, Лазурит! Няма петна, просто за освежаване. Другите ми чанти са предимно от плат, и тях пускам в пералня, но тук съчетанието с кожа ме затрудни.
Ако кожата е изкуствена, какво те притеснява. АЗ едно яке от изк. кожа го пера в пералнята и го имам вече 4 години. Какво повече да искам от него, дето се вика.  Mr. Green

# 324
  • София
Я да ви питам гледам за Зебрата говорите днес го купих че тук четох че е много добър пише на него за фурни ама като гледам колко повтаряте че е много силен страх ме лови  Grinning та да питам някой чистил ли си е фурната с него
Редовно почиствам тавата и дъното на фурната със Зебра. Бързо и добре се почиства, но не съм пробвала да използвам препарата върху плочите, които са закачени на гърба и на стените на фурната - те са от един грапав материал, но пък и по тях никога няма загоряло. Не се притеснявай за фурната, пази си само ръцете. Използвам винаги ръкавици от дебелите, само найлонови като медицинските не биха свърили работа Peace

# 325
  • Ланкър, планините Овнерог
Намерих някаква статия за оцета. Там пише:

Цитат
Може да се постави оцет в пералнята по време на цикъла на изплакването, той ще освежи ярките цветове и ще почисти пералнята

Как по-точно се "поставя" в пералнята по време на изплакване? И какво количество?

# 326

Цитат
Може да се постави оцет в пералнята по време на цикъла на изплакването, той ще освежи ярките цветове и ще почисти пералнята

Как по-точно се "поставя" в пералнята по време на изплакване? И какво количество?
Слагаш оцет на мястото за омекотител, количество пак колкото омекотител

# 327
  • Ланкър, планините Овнерог

Цитат

Слагаш оцет на мястото за омекотител, количество пак колкото омекотител

Hug А случайно да си ги тествала? След прането дали миришат на оцет и има ли ефекта, който се очаква?

# 328
Оцетът се изпарява и отмирисва, без значение къде го слагаш.  Peace

# 329
Ако кожата е изкуствена, какво те притеснява. АЗ едно яке от изк. кожа го пера в пералнята и го имам вече 4 години. Какво повече да искам от него, дето се вика.  Mr. Green

Изкуствената кожа се пере без центруфуга с течен перилен препарат, може веро, течен сапун и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт