Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 214
  • 908
  •   1
Отговори
# 660
  • ГОре на черешата...
Момичета, с какво мога да почистя 40-годишна мозайка на открита тераса - има доста места с петна и захабено newsm78.

# 661
!
1.- викаш да ти я изциклят и полират има си фирми и не е цифра
2. в Бриколаж има едни професионални препарати купуваш и почваш да търкаш става ама да ти е здрава ръката че е як зор

# 662
Момичета, с какво мога да почистя 40-годишна мозайка на открита тераса - има доста места с петна и захабено newsm78.

телена четка, белина/вид Роли ама отива доста/ и обезмаслител накрая - с това чистя нашите стълбища - защото са мозайка - всяка пролет и просто светва  Peace
не е лесно, ама не е и трудно, щом аз дето съм 40 кила се справям  Wink

# 663
  • ГОре на черешата...
Благодаря  bouquet! Ще пробвам с белина, Роли и Мелио, ако не стане - фирма.

Пинко, може да не е цифра, ама за 35 квадрата си се събира Confused...

# 664
Бе ти почни по малко и като видиш, че има резултат - вече по-лесно се продължава  Wink

# 665
  • ГОре на черешата...
  bouquet

# 666
Най-добре с гръцката белина - миризмата е неприятна,
но резултата си заслужава./"Аква форте"/

# 667
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Белла, ще я потърся, но нека първо си заминат майсторите...

# 668
Момичета, изпробвах от първа страничка съвета за скърцащи панти и дезодорант omm - вече не живея в "призрачната къща"  Joy . Огромни благодарности на този, който го е открил и на този, който го е споделил  bouquet

# 669
Момичета имам такива котлончета:

Образували са се петна, предимно от кафе и се чудя как мога да ги премахна.
Пробвах с Циф и други препарати, но не излизат.  newsm78

# 670
  • в сърцата на децата <3
А с какви препарати пробва? Ако не си пробвала с А1 за загорели мазнини или Зебра - пробвай. Аз до сега няма нещо, което да не съм успяла да почистя с А1  Peace Намазваш, изчакваш малко да разкисне и избърсваш. Не разреждай с вода.

Не помня дали писах по-рано, може и да се повторя, но е хубаво да се знае моя "опит" - зебрата НЕ става за почистване на петна от цветни тъкани! От бели, обаче, е супер! Пробвах да почистя петно от смола от бременния ми сив гащеризон и... петното се махна, но заедно с цвета  Mr. Green За сметка на това пробвах за изпера бяла, доста захабена блуза (нея вече я бях прежалила, никаква белина не помогна) и стана СНЕЖНО бяла  Peace Не мога да кажа обаче как се отразява на здравината на материята такова пране, като имам конкретни наблюдения пак ще пиша. Следващия опит ще е да видим какво ще стане като изпера целия сив гащеризон с въпросната зебра - тъй де, или ще стане бял, или ще стане на петна. Скоро няма пак да съм бременна, а с това петно на крачола и без друго не става за друго, освен за домашно носене, та няма много значение какво ще се получи  Mr. Green

# 671
  • Ланкър, планините Овнерог
Момичета, изпробвах от първа страничка съвета за скърцащи панти и дезодорант omm - вече не живея в "призрачната къща"  Joy . Огромни благодарности на този, който го е открил и на този, който го е споделил  bouquet

С накапване с веро също става

# 672
  • ГОре на черешата...
Котлоните се почистват и с препарата от Лидл W5  Peace

# 673

С накапване с веро също става
И с олио става
Как да премахна пета от трева от дънки на детето? Напръсках с препарат за петна, пуснах в пералня след това, но петното си е там

# 674
Гита Ог, Gianna, благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт