Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 304
  • 908
  •   1
Отговори
# 540
С токчета не шофирам  Peace Винаги си нося други обувки и в колата си ги сменям.

Детето надраска тапицерията на стола с химикал. Тапицерията е изкуствена кожа /светла/. Пробвах с гъба и препарат обаче не се изтри  Confused С какво да я изчистя?

# 541
Мастило се почиства с паста за зъби-намазваш,  изтриваш с мокра кърпа, ако се налага повтаряш.

# 542
  bouquet Благодаря ще пробвам  Peace

# 543
Ако не стане, пробвай с тоалетно мляко

# 544
Ако не стане, пробвай с тоалетно мляко
За тоалетно не знам, но тук се коментираше за кисело мляко  Peace

# 545
  • Пловдив
Аз съм пробвала с прясно - има ефект Peace

# 546
Аз съм пробвала с прясно - има ефект Peace
На кожа ли си пробвала, защото аз съм чистила мастило от дънки с прясно мляко

# 547
  • Пловдив
За кожа, за кожа... Светла, изкуствена.

Имам спомен, че мастило се переше със спирт, но това от детските ми години...

# 548
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пак да похваля магическата гъбка на Фино. Чантата ми е изкуствена кожа и светна след почистването, което треше около 1мин. Нямах петна или мастило, но мисля, че и това ще изчисти.

# 549
А навлажнявате ли я тая  гъба?

# 550
  • Ланкър, планините Овнерог
А навлажнявате ли я тая  гъба?

Да. М/удругото с нея изчистих петънца от йод върху телевизора, които преди това със спирт не мръднаха

# 551
Да ви се оплача и поискам съвет за добра кафява боя за обувки. Унищожих си съвсем нови кафяви боти. Преди време питах за плажно мляко с изтекъл срок и някой ме посъветва да го ползавм за лъскане на обувки. От него ли, или просто кожата е зле боядисана, кафявата боя падна на петна и сега изглеждат ужасно. Вчера купих кафява вакса, но не покрива. Коя боя ще ми спаси обувките?
Купих ги от Пещера, от фирмения им магазин (на 400 км) иначе щех да ходя да ги сменя. Фирмата е ЕТ"Ден-Вес...". Пиша последното, да имате предвид, защото мисля, че е по-скоро от кожата - естествена иначе.

В друга тема беше публикуван този линк  за течна кожа /има и клипче/. http://elbrusshop.com/drprodukti/liquidleather.html

# 552
  • Варна
Да ви се оплача и поискам съвет за добра кафява боя за обувки. Унищожих си съвсем нови кафяви боти. Преди време питах за плажно мляко с изтекъл срок и някой ме посъветва да го ползавм за лъскане на обувки. От него ли, или просто кожата е зле боядисана, кафявата боя падна на петна и сега изглеждат ужасно. Вчера купих кафява вакса, но не покрива. Коя боя ще ми спаси обувките?
Купих ги от Пещера, от фирмения им магазин (на 400 км) иначе щех да ходя да ги сменя. Фирмата е ЕТ"Ден-Вес...". Пиша последното, да имате предвид, защото мисля, че е по-скоро от кожата - естествена иначе.

В друга тема беше публикуван този линк  за течна кожа /има и клипче/. http://elbrusshop.com/drprodukti/liquidleather.html

Благодаря! Скъпо ми се вижда, предвид че кафявото е доста светло, трябва и черно да взема. И  "евтините" боти, ще ми излязат златни. Друг път в Пещера и по 1 лв. да пуснат обувки, няма да спра да купя  #Cussing out

# 553
Да, не е евтино... Но като знам как си ожулвам обувките от стелките в колата, се замислям за една кутийка черен цвят. При този малък разход за площта, която покрива, може би си заслужава като дългосрочна инвестиция. Или "сподели с приятели" Simple Smile

# 554
  • МИНДЕРА
Здравейте,помагайте със съвет за ефикасен препарат за петна имам едни карета и какво ли не пробвах сано за петна апта паста и  един немски K2r,петната не помръдват.Ако някой знае нещо универсално и ефикасно нека сподели.Моя позната ми беше споменавала за нещо подобно на Вениш но онзи на гранулите ,само че Гръцки,но къде да намеря аз такъв препарат.

Общи условия

Активация на акаунт