Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да почистя възглавници с пълнеж от стиропорени топчета?
Как мога ефективно да почистя кухненския бокс, който е покрит с мазнина?
Как мога ефективно да почистя баня с черни плочки, която има проблеми с тоалетната чиния и мивката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да почистя възглавници с пълнеж от стиропорени топчета?
За почистване на възглавници с пълнеж от стиропорени топчета, първо отворете ципа или отстранете капака, извадете топчетата, изперете калъфката и след това ги поставете обратно. Ако пълнежът е плътно опакован във възглавницата, изсипете го в торба или леген, изперете калъфката и след това го натъпчете отново. Уверете се, че възглавниците са напълно сухи преди повторна употреба.
-
Как мога ефективно да почистя кухненския бокс, който е покрит с мазнина?
За ефективно почистване на кухненски бокс, покрит с мазнина, можете да използвате сода каустик или обезмаслител. Содата каустик разтваря мазнината без търкане, докато обезмаслителят също е ефективен за упорити натрупвания. Важно е да носите ръкавици по време на процеса. След почистване се уверете, че филтрите на аспиратора се почистват редовно за оптимална работа.
-
Как мога ефективно да почистя баня с черни плочки, която има проблеми с тоалетната чиния и мивката?
-
Как да почистя дограмата от латекс и вар по стъклата?
-
Как да почистя дрехи, които пускат цвят?
, много ценно инфо. Дано да се получи ефекта "уау" и на нашето стълбище (горкото само на мен чака, как пък някой от 14 апартамента не се сети да ме отмени някой път), защото там няма да мога да люскам вода на воля след кислола, мога само да забърша с моп...Ще пробвам първо на нашия етаж
А освен в Метро, където със сигурност съм го виждала, дали го продават и в други вериги (аз поне не съм го виждала на друго място) или квартални магазини, че не ми се ходи чак до Метро само заради него.