142 Американки бистрят политиката и мръсното бельо в Ганкиното кафене!

• 35 459
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
ЕваHands Clap
*
H.Andерсон имаше в Коско,не бяха безобразни като цени,но пак над моя рейндж от 5 кинта за детска дреха Mr. Green  Да живеят хенд ми даунс!
*
ей Дунавия..бях забравила
*
Фейа,за майка/баща при нас отнема 6м,за сестра/брат е години,над 10 в единств.случай който знам,и още не е разрешен

# 616
Аз съм с Лени и Бубка за дрехите.

Цитат
Определено съм 1 за 30УСД, отколкото 10 за 1 УСД.

И аз!  Peace

ХА, както и всички други европейски напр. миниБоден като изнамериш купон от Фейсбука им за първата поръчка и от там насетне ти пращат любезно и те зарибяват. Аз не пазарувам дрехи за децата, ако няма 25% офф + фри шипинг и фри ритърн.  Sunglasses

# 617
за сестра/брат е години,над 10 в единств.случай който знам,и още не е разрешен
Shocked Боженце, Анет, пепел ти на устата! Това звучи зловещо и отрязва почти всички шансове за реализация на сестра ми... Защо е толкова запечено?

# 618
  • Чикаго / София
Фея за съжаление и аз съм чувала за такъв срок за брат/сестра. За майка/баща наистина става за около 6 месеца, но за брат/сестра се чака години. Имаше тук във форума една потребителка raia_usa май и беше ника, ако не се лъжа. Сестрата на съпруга й беше взела зелена карта, но след доста години чакане. Ако се включи може да даде повече инфо.

# 619
Фея, сестрата има ли 20 години? Ако е малка, най-бързо става първо родителите да вземат ЗК и тогава те да подават за нея като за дете. Иначе братя и сестри са нанайсти в редицата на приоритетите за зелени карти, затова отнема десетилетия. С предимство са родители и деца само.

30 кинта за детска блузка ще умра, ма няма да дам. Калина я обличам от Джимбуре на последни разпродажби, когато им паднат цените до пет долара на парче. Дрехите им са много държеливи, купувам на слаботелесно тригодишно четвърти размер, всичко се износва поне две години, повечето стават и за сестра ѝ после. Само обувки не съм се научила да купувам, все ни изненадва новият размер.

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 17:43 от ianajar

# 620

Защото попада в категорията на лимитирани по брой визи (издават определен брой всяка година) и се чака priority date (family 4th preference). За съжаление и аз знам за същите срокове.

http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html

Your U.S. citizen family member (sponsor) must file the Form I-130, Petition for Alien Relative, for you and it must be approved. You must wait for your priority date in your immigrant visa category to become current. Your priority date is the date when the Form I-130 is properly filed (with correct fee and signature) on your behalf by your U.S. citizen relative. For more information on priority dates, see the “Visa Availability & Priority Dates” link to the left under “Green Card Processes & Procedures.”
Step Two – Once the priority date in your visa category is current, you may file for Adjustment of Status with Form I-485, Application to Register Permanent Residence or Adjust Status. Adjustment of Status is the process you go through to become a Permanent Resident. For more information, see the “Adjustment of Status” link to the left under “Green Card Processes & Procedures.”

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 18:01 от Agent Provocateur

# 621
За брат/сестра се чака безумно дълго, да не говорим, че подадеш ли документи за неемигрантска виза за тях няма да могат да припарят тук с емигрантска докато не вземат зелената карта. И аз се сетих за Рая, беше станало необичайно бързо при тях, но не помня подробности, май за 3-4 години.

Момчешки дрехи за над 2 години е пълен кошмар положението, няма такава грозня. И до 2г. е трудно, но после става невъзможно. $30 за блуза няма шанс да похарча. До скоро взимах предимно Джъмпинг бийнс за Алек, но ги развалиха и тях ( на вид), иначе качеството е супер, а и като ги хванеш на 50% офф направо са си без пари. Единственото нещо ( дреха), което взимам в големи количества е пижами, защото сменяме поне по 2/ден и стои с тях вкъщи за през деня. Имаше страхотни органик памук, супер качество в омразния ми Уолмарт за без пари, но и тях ги развалиха да им се невиди  Crossing Arms .

Опашките и аз ги помня, нищо, че съм родена 83г. Кой каза, че нямало опашки в градовете? Баща ми ставаше в 4 часа да чака пр. мляко пред магазина ( за София говоря)  ooooh! ...то не бяха купони, не бяха щуротии  Rolling Eyes .

Няма да забравя, брат ми да е бил на 3-4 години, аз на 7-8, взимах го от градината с колелото , товарех го на рамката и така се прибирахме  ooooh! ooooh! ooooh! . Единия път се стоварихме двамата с колелото и му пукнах ключицата....луда работа!

# 622
Благодаря на всички, ориентирали ме по въпроса за визата   bouquet

Междувременно и аз проучих въпроса. Според консулския визов бюлетин в момента се обработват молби, подадени през март 2001. За Мексико е още по-зле: юли 1996. А за Филипините е направо страховито: март 1989.

Лотария му е майката май... В пристъп на безумие даже предложих на сестра ми да се откаже от мен чрез "Държавен вестник", а след това да ме осинови. Смяхме се до сълзи.

# 623
3 години няма как да носи една дреха, колкото и да е издръжлива. С. е в етап на преобличане - избира си блузите през 2 часа. Опитах се да дам отпор, но срещнах още по- голяма съпротива. Избира 1 блуза за сега, 1 за гушкане докато играе в парка, 1 като легне, една като стане... Джимбуре и аз открих, след като ни подариха жилетка и ми хареса.
Цонна, изчакай ноември месец за разпродажба на летните им неща он- лайн или ако имате магазин наоколо -месец юли (пестиш от доставка) за Ханна Андерсън. Те се обличат със сигурност 2 години.
Има хубави неща на Пъмпкин Пач в НордстромРак. В случай, че имате имате време, де  Laughing
Пари ще прежаля само за чорапи, чорапогащници и обувки. Не мога да повярвам колко пари пръснах за боклук чорапи до момента.

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 18:45 от Niki1

# 624
Много е лесно докато са малки и ги обличаш с каквото и както прецениш. Като сложат и тийн в годините започва веселбата Simple Smile

# 625
$30 за детска блузка не давам и аз. В никой случай. Но $15 въобще не ми се свидят. Миналогодишните 2Т на миниБоден (95% от гардероба на децата) стават на Алекс без проблем, новите са ми 3Т и те му стават без да видят като чувал, т.е. поне 2 години ги носи. Да не споменавам, че брат му вече носи размер 12-18мо, нищо че е едва на 7 и доизносването на дрехите поне при нас е видимо бързо за момента.

Джимбуре и аз харесвам, имат аутлет при нас и цените са мечта. Джени и Джак - също, но там ни идват леко дреси нещата, каскетите и кежуал ризите им са страхотни. Другите уважавани аутлет (не само за детски дрехи) са ДжейКрю и Ралф Лорен.

За обувки - след няколко опита с различни марки, вкл. миризливите СтрайтРайт  Sick (сори, фенове) открихме Ливи § Лука и енджойваме с пълна сила. С купони или намаления се купуват за разумни пари.

# 626
  • USA
Аз влизам да се похваля, че вече ще купувам и момичешки дрешки. Flutter

В сряда се роди дъщеря ни Ема - 3,750кг 49см. Много сме щастливи!

# 627
Winx, страхотна новина! Честито!!! Жива, здрава, поспалива и много усмихната да ти е девойката!!!
Бързо възтановяване Simple Smile

# 628
  • Чикаго / София
Winx прекрасна новина! Да ви е жива и здрава Ема, да се разбират и обичат с баткото, винаги да са си подкрепа и гордост за вас! Честито на теб и бързо възстановяване!  bouquet

Много е лесно докато са малки и ги обличаш с каквото и както прецениш. Като сложат и тийн в годините започва веселбата Simple Smile

С това съм напълно съгласна, нищо че нямам тийн в нас. Само спомените от моите тийн години ми стигат, за да знам, че думата за облеклото им ще е моя още ограничено време.  Затова и се възползвам доколкото мога. Simple Smile

Аз пък това Джамбуре така и не успях да го харесам съвсем. Няколко блузки и панталони имат децата от там, всичките се разлякоха, увиснаха, някои се свиха.  Може аз да съм попаднала на кофти качество, но вече направо ме е страх да им пробвам дрехите.  На Хана Анддерсън съм купувала като са ги пускали в Костко - харесва ми качеството им, но пълна цена не бих дала. За сега децата си харесват тениските от Чилдрънс Плейс и Олд Нейви. И един сезон да ги носят, пак съм ок с това, а като ги купя и на намаления ми излизат не повече от 5$ бройката.

# 629
Да ти е жива и здрава Уинкс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт