142 Американки бистрят политиката и мръсното бельо в Ганкиното кафене!

• 35 425
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • usa
така че Даниел остава като единствен вариант за мен.  Силвия е хубаво

какво съвпадение Simple Smile...

# 676
E, ама едните са реални, а другите неродени Петковци. Laughing

# 677
Солей, Ross е на принципа на Маршалс и нему подобните.

Кой беше питал за чорапи? Връщах се, но не намерих поста. Досега съм най-доволна от чорапите на Ланд'с Енд. 3 год. не мръднаха, ей!

# 678
Ехаааа! Каква новина!

Уинкс, да ви е жива, здрава, поспалива и кокетна мъничката щерка!
====

От Тsukihoshi бях страшно доволна, поне 5 чифта съм и купувала на Гелето, че за капак и ги препродадох после, толкова добре изглеждаха! Сега вече този номер не минава, девойката попоглежда какво съм сложила в кошницата и ми вика: "R u kidding me"  Rolling Eyes

# 679
  • Чикаго / София

Сега вече този номер не минава, девойката попоглежда какво съм сложила в кошницата и ми вика: "R u kidding me"  Rolling Eyes

Joy Joy Joy

Аз до сега се опитвах да купя на Деница обувки. Преди въобще не се интересуваше какво купувам, а сега седеше до мен и само кусури ми намираше. Laughing Е, накрая стигнахме до консенсус и поръчахме едни на Geox, дано излезнат сполучливи.

orchidblossom ти пък чак срам. И аз пазарувам от Маршалс и Т.ДЖ, Макс, ама както са написали и другите, за по-големи деца от там нищо интересно не може да се купи. Иначе за бебета и малки деца има интересни дрешки. За себе си купувам доста от там, както и разни джунджурийки за дома.

От Маршалс до Маршалс има разлика. Някои наистина са много по-добре заредени. Ross имаме до нас, ама нещо не останах доволна от качеството им. Вече не влизам там.

# 680
Ех, какви сте глезени, че и на пешеходно трябва да е Laughing

Ми не карам - страх ме е и все още нямам книжка по тази причина.  Sad

# 681
  • У дома
Уинкс, честита ви рожба и бързо възстановяване!!! Само радост да цари в къщата занапред!

Тук е посред нощите, но като гледам скрити гости винаги са намират в темата  Simple Smile

# 682
  • WA, USA
Ние не сме спали цяла нощ от повръщащи и дрискащи деца. Започва и на мен да ми се повдига вече, не знам дали от преживяното или и аз лепнах каквото и те имаха. Twisted Evil

# 683
Руми, дано скоро да се оправите!

# 684
  • WA, USA
Мерси янажар! Вече и възрастните сме в кюпа, не знам как ще се оправяме само с една тоалетна. Дано е еднодневен вирус, че утре всички сме на къра.

# 685
  • У дома
Руми, дано ти се размине! Аз поддържам здрав народа вкъщи със Standard Process Congaplex и Standard Process Immuplex. Тези витамини вършат чудеса.

Моят тийн се прибра в 7:30 тази сутрин и си легна, а на мен ми е време да се захващам с крафтс, защото Мая вече е извадила кутията с плейдоу. Умирам за сън, обаче  Cry

# 686
Руми, уф, че гадно! Оздравявайте бързо!

Атланта, нищо де, нека надничат. В чешката тема ако знаеш какво е... Ужас! Бетер "бюро справки" е...

Ще взема да разбера повече за тез витамини, за които говориш.

Оня ден получих каталога на Heifer и се замислих за това, че скоро ще трябва да се правят коледни подаръци на другарките. Мразя да подарявам прахосъбиращи боклучета, а гифт картите за магазини са ми леко безлични и силно банални. Една година подарявах посветени на съответната учителка ято пиленца, по някоя коза или патета от Heifer. Миналата вложих по $25 в Kiva, като другарките трябваше да изберат дали да си изтеглят сумата за лично ползване или да я заемат на някого. Интересът беше нулев от страна на училищните другарки. До последно парите не бяха пипнати и получававх подсещащи мейли. Накрая сумите са отишли като дарение към Kiva.
Детската градина се изкефи, ама там сумата беше обща за всички и по-голяма. Те заеха парите. Може вече да са ги изтеглили, не знам.

Да си призная, разочарована съм, че идеята за Kiva беше недооценена. Колебая се дали тази година да подарявам тъпи и прости магазински гифт карти или да направя втори опит с Kiva-та...

# 687
Така преди да са станали 50 страници аз да побързам да си попитам  Grinning Освен irka ако има някой друг от Чикаго МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ нека да ми пише ЛС ! Благодаря ! Писах за моето прословуто висше по около още 10 форума,но навсякъде така "културно" ме отрязаха че няма на къде :Х Много ми паднаха в очите всички ! Единствения форум в който не ме оплюха и не чух думите " Аз на 15 се чудих коя госпожа да сваля,тя за имиграция ми мисли" е тук и вие сте тези благодарение на които научих много неща ... Само да дойде време да замина "дай Боже  Praynig " Ще се реванширам на всички ДО 1 !   bouquet

# 688
Юник, не съм от Чикаго, но си позволявам да кажа, че най-добрият "реванш" ще е да преуспееш в тази страна. Имаш нужния хъс. Продължавай да събираш знания и умения. Ще се наредят нещата, ще дойдеш. От сърце ти желая успех!

# 689
  • Чикаго / София
Аууу Руми много неприятно. Дано се оправите и четиримата бързо и утре да сте готови да превземате новата седмица!

Фея аз за Коледа подарявам нещо наистина малко - кутийка чай, кутия бисквити и други подобни, които обикновенно купувам от Маршалс. Нещо повече им подарявам за Тичърс Апрешиейшън Дей.

Общи условия

Активация на акаунт