Развалена храна в голям магазин.

• 11 303
  • 98
  •   1
Отговори
# 30
От големите вериги купувам само перилни препарати,шампоани,т.хартия и подобни нехранителни артикули.За всичко останало ходим в супер маркета до нас.Всичко е подредено по рафтове(какъв гараж,какви набутани стоки)мога да избирам,да ровя,да оглеждам и никой нищо не ми казва.Познавам продавачките,собствениците,обслужват ме с усмивка+касов бон,какво повече да искам?В големите вериги ходя, само защото има голям избор на битова химия,а аз купувам определени препарати,които не всеки път ги има в супера до нас.А плодове,зеленчуци,месо посмъртно не бих купила от там.

# 31
В Била и Кауфланд влизам вече изключително рядко.
Още от вратата на Кауфланд те лъхва една смрад....ако имаш неблагоразумието да използваш тоалетната....после ти се отщява всичко.
Купувала съм смърдящо месо, развалено мляко и разни др. подобни екстри.

# 32
  • София
Повечето квартални магазинчета са пред фалит, едва си държат главата над водата. Там се зареждат ужасно малки количества и не могат да си позволят и 5 грама брак, затова да не ви казвам в какво си топят трите наденици от витрината, за да се опънат и да ги купите, сиренето се мие и стърже, всеки скъсан пакет се лепи с тиксо, защото това са си пари за собственика. Нямат нужните фризери да съхраняват всичко отделно, както е в голям супермаркет. Дори вечер хляба им свършва, защото не могат да рискуват с голяма заявка, какво е магазин без хляб? В големите магазини си имат процент брак, който не че е успокоение, но поне го има. Не виждам защо вините магазина за развалена пакетирана храна. От къде на къде някой ще знае кое мляко ще се пресече, на рафта всички са еднакви? За прясното месо е друго, тръгналото се маринова, шишчета, ала-бала, или се мели и пече, и на топлата витрина.
Има и друг момент. Поради лош персонал, има магазини, които едва се справят да чистят изтичащата стока. Малки заплати, малоумни служители малко на брой, и ето ти.
Просто, отваряйте си очите какво слагате в количката, пазете си касовите бележки, поне  веднага ще ви върнат парите.

# 33
  • София
В Била и Кауфланд влизам вече изключително рядко.
Още от вратата на Кауфланд те лъхва една смрад....ако имаш неблагоразумието да използваш тоалетната....после ти се отщява всичко.
Купувала съм смърдящо месо, развалено мляко и разни др. подобни екстри.

При вас може и така да е, но в София нямам такива наблюдения, специално за Кауфланд.

# 34
  • Някъде на път....
И аз съм доволна от пазаруването в Кауфланд като цяло.
Е, все пак много сериозно гледам всичко, което слагам в количката!  Peace

# 35
  • София
Да, от опит мога да кажа, че в много от случаите, самите служители са недобросъвестни и преседяващите на рафтовете стоки с изтекъл срок, не са политика на магазина.
Просто вместо да следят и да изпразват регали, те се скатават.

# 36
jullianna, не само е така, ами и от 1г. и повече е такова положението.
Там пазаруват само пенсионери вече, или хора, на които им е в квартала.

# 37
Единствения магазин, от който все още не съм разочарована , е Пикадили.
Не съм попадала на развалена и застояла стока, имат голям асортимент тофу, азиатски продукти и други специфични, които ги няма в други магазини.
Всички други хипермаркети са под всякаква критика.
От Нова година досега месо съм купувала 4-5 пъти, от магазина на главната.Да, доста по-скъпо е, но е прясно.Плодове, зеленчуци-от пазара, и от производители (чрез Хранкооп-а).Екзотични-от Пикадили.
Останалата храна-от здравословни и био-магазини.

Не знам как все още някой се лъже да купува храна от топлите витрини на който и да е магазин, като се знае, че там отива негодната стока.

# 38
  • София
  Добре,че никога не съм пазарувала от там.Само веднъж влязох да видя дали има от моето нес-кафе и като му видях цената ,излязох.

# 39
Повечето квартални магазинчета са пред фалит, едва си държат главата над водата. Там се зареждат ужасно малки количества и не могат да си позволят и 5 грама брак, затова да не ви казвам в какво си топят трите наденици от витрината, за да се опънат и да ги купите, сиренето се мие и стърже, всеки скъсан пакет се лепи с тиксо, защото това са си пари за собственика. Нямат нужните фризери да съхраняват всичко отделно, както е в голям супермаркет. Дори вечер хляба им свършва, защото не могат да рискуват с голяма заявка, какво е магазин без хляб? В големите магазини си имат процент брак, който не че е успокоение, но поне го има. Не виждам защо вините магазина за развалена пакетирана храна. От къде на къде някой ще знае кое мляко ще се пресече, на рафта всички са еднакви? За прясното месо е друго, тръгналото се маринова, шишчета, ала-бала, или се мели и пече, и на топлата витрина.
Има и друг момент. Поради лош персонал, има магазини, които едва се справят да чистят изтичащата стока. Малки заплати, малоумни служители малко на брой, и ето ти.
Просто, отваряйте си очите какво слагате в количката, пазете си касовите бележки, поне  веднага ще ви върнат парите.
Голяма съм късметлийка ....нашите квартални магазини нямат нищо общо с описаното.

# 40
  • в 1001-та нощ
При нас е точно, като описаното  Peace може би има разлика между по-малките и по-големите градове  newsm78

# 41
  • София
При нас е точно, като описаното  Peace може би има разлика между по-малките и по-големите градове  newsm78
При нас магазинчетата са великолепни, имаме и няколко пекарни с пресен хляб и кроасани, страхотна месарница, прекрасен плод и зеленчук- столицата, центъра. По едно време преди години бяха решили, че в центъра само се обличаме и не се храним и нямаше пукнат магазин за храни, но в последните 10 години само към по- добро вървят нещата.

# 42
В моя град всеки магазин Кауфланд е различен. Единият е по-зареден и по-подреден. Всичко зависи от персонала.
Пикадили го затвориха. Защо ли?! Mr. Green
Гаражните търговци зареждат по пет хляба и две млека. Няма как да получат отстъпката, която имат големите вериги.

# 43
Аз за това ям животински продукти само произведени от роднините ми на село, никакви квартални, никакви хипермаркети не могат да ме накарат да купувам.....

# 44
защото вие е страх да изхарчите 5 ст. повече и предпочитате да се набутате у някоя мизерия, а и може да не е рентабилно сигурно да поддържат само 1 магазин някъде си ,

тук Пикадили отварят нови обекти , имат хубави , чисти , подредени магазини

Кауфланд мен ме подтиска , кара ме към депресия - голям хамбар , всичко нахвърлено , заблуждаващи етикети - трябва да си като следовател , за да разкриеш кой етикет към кой продукт спада ...

Предпочитам Фантастико и Пикадили , Хит също е хубав магазин

Общи условия

Активация на акаунт