ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

• 8 391
  • 75
  •   1
Отговори
# 45
 Joy Joy Joy отдавна не бях се смяла така искрено!
Виж мила, предполагам, че си на 13-14 години, не се сърди!
Ние вярваме, че някъде по света наистина се правят подобни разработки. Просто развитието на подобен вид технологии е изключително скъпо и се финансира най-вече от по-големи правителства или група от такива (ЦЕРН примерно) Сама ще се убедиш, че в техните сайтове няма бутон "DONATE" или препратка към "Продавалника" откъдето да се купиш мини ядрен колайдер  Mr. Green

# 46
  • София
Абсолютно безплатното излиза на хората по 50 000 $, поне така прочетох някъде по-назад. Не им искам безплатната енергия.
Подобна тема имаше и преди време, не мога да повярвам, че подобни глупости се наричат факти.

# 47
Fasi, когато фактите говорят и боговете мълчат. Имаме примерно ето този факт: Утре, 13 септември 2012г., слънцето ще изгрее в 5ч. и 47мин. и ще залезе в 18ч. и 03мин. Източникът на този факт е сайтът синоптик.бг В този момент се явяваш ти и заявяваш, че не вярваш, че утре слънцето ще изгрее в 5ч. и 47мин. и ще залезе в 18ч. и 03мин., въпреки че този факт е отразен на още стотина сайта, вестника и пр. Може би някой съвременен Нострадамус, би могъл да те убеди, че утре слънцето няма да изгрее в 8ч. и 04мин.
Същото се отнася и за ето този факт: „Със същите тези технологии, бе пленен американският разузнавателен самолет от най-ново поколение и бе върнат след учтива молба на БО“. Този факт е отразен от поне три бг медии и още кой знае колко медии по целият свят. Кой журналист би се осмелил да напише измислица не за кого да е, а за САЩ, американските ВВС и БО?
Аз ще ти кажа кой: никой, защото най-малкото медиите поместили такава опашата лъжа, и журналистите които са я написали, попадат под ударите на различни закони и могат да бъдат осъдени за уронване на престижа на САЩ, американските ВВС и на БО. Могат да бъдат осъдени примерно за обида и клевета.
Освен това, САЩ нямат интерес този факт да бъде широко разгласяван, защото това действително уронва имиджа на страната с неограничените възможности, която в очите на света е най-могъщата супер сила, най-развитата държава и пр. За това най-вероятно този факт не е широко разгласен.
От друга страна Мехран Кеше и неговият екип от учени, са откриватели, а не хора които търсят сензации и във връзка с това нямат причина да лансират в медиите лъжи за технологиите които са разработили. Техните цели са други-да преборят бедността, проблемите с околната среда и пр.
Та, както вече писах, когато фактите говорят и боговете мълчат!
На останалите спамаджии, ще ви кажа следното:  ignore2

# 48
  • Русе
 Eco_planeta , физика учила ли си някога. За съжаление доста съм се занимавала и не мога да приема с лека ръка измислици.

# 49
Eco-planeta, противоречиш си. Хем Обама официално нам си кво, хем няма информация по случая в медиите. Последно?
То, всъщност, само това да беше, с мед да го намажеш!
Всичките нелепици на български по темата са преведени от сайта на иранския гении, където "една водеща западна държава" го поканила, "един университет и едни учени от него бла бла", самият благодетел на човечеството работи с "екип учени".
Нещо имена? Или някой му пречи да ги посочи поименно дори на неговия сайт?
Извинявай, но дори и 13 годишните ми деца имат повече критична мисъл, без  да са запознати издълбоко с физиката. Не ми е ясно на колко години си, но ако си над 12-14, мога само да окайвам нивото ти на образование, както и мисловния ти процес.

# 50
Помествам един цитат по темата, от друг форум, който много ми хареса. "Как да вървим напред и да спрем да тъпчем на едно място?!
Хората имат много къса памет и не си вадят поука от историята. А тя многократно ни е показала, че повечето важни открития първо са били отричани и оплювани. Слава Богу, че има напредничави хора, които все-пак успяват да убедят света и да го бутат в прогреса..."

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 11:47 от Eco_planeta

# 51
Amber, влез в час!!! Гледа ли и прочете ли написаното от мен внимателно!?! В един от клиповете ясно се казва, че новите технологии нямат нищо общо с това, което ти (може би си учила) по физика!!!

# 52
  • Русе
Amber, влез в час!!! Гледа ли и прочете ли написаното от мен внимателно!?! В един от клиповете ясно се казва, че новите технологии нямат нищо общо с това, което ти (може би си учила) по физика!!!
   E да ,ама обяснението включваше нещо като , а сега идва летящата чиния и ви включва към безкрайния енергиен поток на вселената. Долу горе такова беше "научното" обяснение.  Историята на науката също съм я учила. Вземи и ти почети малко. Никак няма да ти е излишно,вместо да се дърлиш неподготвена и екзалтирана.  Naughty

# 53
  • Кори Селести
"Във връзка с това ние заявяваме, че като български граждани ние имаме моралното и законно право да бъдем своевременно информирани от нашето правителство за неговото становище по всички предстоящи значими международни събития, свързани с бъдещето на страната ни."

Българските граждани имат интернет и цялата свобода на света да се информират как КЕШЕ не е измислил нищо ново.
Ако някой открие безплатна енергия и реши да я даде на всички, няма правителство което може да го спре.

Ако пък не се намери такъв юнак, може да продължите да търсите Свещения граал и Живата вода.

Рамен.

# 54
Помествам нова информация по темата : "Само Африкански държави и някои държави от Южна Америка  са присъствали на срещата на 06.09.2012, като пo този начин са декларирали желанието си за получаване на лиценз за технологиите,  изобретени от  иранския физик д-р Мехран Кеше, които ще им бъдат предоставени на 21.09.2012. Самият учен за кратко е направил изказване на срещата и е  потвърдил, че заявилите с присъствието си държави от тези два континента ще получат своите патенти на 21.09.
Символичната цена, която всяка една държава ще плати е 20 000$ всичко, като тези пари ще отидат за продължаване на неговите  изследвания в същата област. Кеше демонстрира апарат с тегло 7кг, който на практика може да работи без спиране в рамките на 50-60г, като дневно създава около 3000W. Големината е като на малък електродвигател.
Учения заяви, че в края на тази година или в началото на 2013г. ще отправи нов апел към държавите, но тогава няма да бъдат поканени само държавни представители, за да бъде избегнат монопола им върху тази енергия над собствените им народи. Ще бъдат поканени и частни организации, както и частни лица. За сега няма по-конкретни уточнения за това разширение на поканените - как и  кои ще бъдат, и изобщо дали ще може всеки, който поиска да получи лиценза, без оглед на държавата, към която принадлежи. Това ще разберем в бъдеще и то  скоро".

# 55
  • Русе
  Колко точно нисък е прагът на доверие понякога. Кой израз го провокира точно - ниска цена на енергията, или ирански институт.  newsm78    Всъщност идеи за вечен двигател и безплатна енергия отдавна са събирали внимание и средства.

# 56
Качвам ново интересно бг интервю по темата: http://vbox7.com/play:m00b2d4bde

Темата ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ съм я качила, за да научат повече хора за новите технологии на Мехран Кеше, за тази нова алтернатива но досега съществуващите източници на енергия, транспорт, куминикации и т.н.
Никога и никъде не съм твърдяла, че съм инженер, още по-малко ядрен, нито съм физик а и не е необходимо да бъда, за да публикувам тема за антигравитацията, плазмените генератори и медицинските системи на фондация "Кеше".

# 57
И откровено казано, в темата се изсипаха много празни приказки, за това изобщо няма да ги чета, т.е следващите ми писания, няма да имат никаква връзка с казаното от "преждеговорившите". newsm03

# 58
  • Кори Селести
Абсолютно те подкрепям!
Щом може да има тема за призоваване на ангели, защо да няма и една такава.
  bouquet

# 59
Качвам най-новото по темата от форума към петицията: "Andy San

#311 Подпишете петиция до Бан Ки-мун и ООН във връзка с проекта на фондация "Кеше"
2012-09-14 16:47

Ваше Превъзходителство,

Ние, жителите на планетата Земя, Ви поканваме настоятелно и с уважение да използвате Вашия авторитет, знания, опит и ООН за подкрепа и съдействие на космическите технологии, водната технология, технологията за производство на електроенергия, системите за околната среда (пряко улавяне на CO2/CH4, почистване на ядрените отпадъци), системите за производство на протеини и храни, всички технологии на Keshe Foundation, разработени от ядрения инженер Мехран Таваколи КЕШЕ (www.keshefoundation.org). Те са доказано безопасни, чисти, продуктивни и практически неограничен източник на енергия.

С тези технологии ние ще бъдем в състояние да възстановим щетите, нанесени на нашата планета Земя, и да отстраним вредните за околната среда енергийни системи, от които толкова дълго бяхме зависими.

В допълнение към това, по наше мнение електрическата енергия „Кеше” е единствената технология, която е в състояние да осигури веднага електроенергия на 1,5 милиарда души, наши братя и сестри, лишени в момента от нея. За 15 години броят им ще нарасне и достигне 1,6 милиарда (защото новата мрежова инфраструктура е твърде скъпа).

Електроенергията ще гарантира на тези 1,5 млрд. братя и сестри свобода, достойнство и достоен живот. Местната електроенергия с плазмените реактори „Кеше” ще им даде възможност за създаване на местен бизнес, комуникационни системи, инструменти за дистанционно обучение, напоителни помпи и др., което ще им осигури благоденствие, свобода и мир.

Рогът на изобилието (логото на фондация „Кеше”) ще ликвидира необходимостта да се крадат водата, ресурсите и храната на други народи и по този начин настоящите геополитически конфликти губят смисъл.

Г-н Бан Ки-мун, всички жители на нашата планета вярват, че Вашата готовност да подкрепите проекта „Кеше” ще осигури просперитета, достойнството, равенството, мира и личната свобода на всички нас.

Ние, хората на Земята, предварително Ви благодарим за усилията да превърнете Земята в по-добро място за живот.

http://www.change.org/petitions/united-nations-support-the-keshe … -water-food-space".

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 17:55 от Eco_planeta

Общи условия

Активация на акаунт