Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 5

• 46 185
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
А аз съм разочарована от играта на Савекс. Кодовете са видими върху пакета и отново ще има екземпляри, които ще регистрират без да купуват, а купилите след това, ще се чудят защо кода им е вече регистриран.  Crossing Arms

# 451
Аз имам един въпрос. Simple Smile Когато се регистрира код от Морени и пише, че не печели, трябва ли да се пазят опаковките, ако евентуално след това се спечели таблета? Simple Smile

# 452
  • Под кривата круша
Аз имам един въпрос. Simple Smile Когато се регистрира код от Морени и пише, че не печели, трябва ли да се пазят опаковките, ако евентуално след това се спечели таблета? Simple Smile

Я за всеки случай си ги пази.  Laughing

# 453
И без туй сме свикнали да събираме де що има опаковки  hahaha hahaha hahaha

# 454
Регистрирах днес 26 кода на 3 в 1 и на 16-я код спечелих тениска. А единия код на опаковката имаше 11 символа, а трябва да са 12 и мисля утре да звънна на посочения телефон и да ги питам дали ще ми дадът нов код или само съм си дала парите. Успех на всички! Simple Smile

# 455
от нескафе 3 в 1 спечелих оригинална чаша. междудругото много искам такава от доста време.

# 456
  • Стара Загора
Да се отчета с няколко награди- не съм писала от доста време в темичката- 10 лв. от Димива, 2 тениски от Церезит, GSM от Изи кредит, 2 комплекта подложки за сервиране от Зебра и по 3 продукта от Ейвън за мен и съпруга ми.
Не знам как е при вас, но не мога да се регистрира в играта на нес акфе 3 в 1- пробвах през 3 браузъра, пиша всичко както трябва, но накрая ми иска адреса на кирилица, а той си е на такава. Моля, ако на някой му се занимава, да му пратя на лични данните си да ме регистрира.

# 457
  • Русе
Как се печелят тези тениски и чаши? Те не се ли теглят като томбола в края на седмицата? Моля някой да разясни

mindi78,  ако още не си се регистрирала- пиши ми

редактирам се - прочетох правилата

# 458
Имам плажна кърпа от Болярка.  Laughing Все едно съм си я платила, защото етикетите се изпращаха с писма и съм дала към 5-6лв. за марки.  Joy Важното е да сме в играта.  bowuu

# 459
  • Русе
Само на мен ли днес Димива ми даде повече завъртания, отколкото би трябвало?

# 460
  • на брега на реката
Сега влязох да играя и на мен ми дава 6 вместо 1.

# 461
http://promo.devin-bg.com/ -още една игра с кодове....

# 462
И аз съм с по 6 опита,а на дневната игра от толкова сектори не можах да се класирам! ooooh!
П.П.Вчера ми звъняха за тениските от Церезит,но не можах да си ги взема защото ,,куриера бил в Бургас и не можел  да се ориентира в Ямбол,камо ли да намери къде живея.Та се уговорихме за другата седмица!

# 463
ИМам проблем с димива
Понеже си направих 2 регистрации ,от едната вече съм печелила от другата сега спечелих но ми дава че ЕГН е използвано вече . дайте някои съвет как да постъпя

# 464
ИМам проблем с димива
Понеже си направих 2 регистрации ,от едната вече съм печелила от другата сега спечелих но ми дава че ЕГН е използвано вече . дайте някои съвет как да постъпя

Сори... гориш. Няма как да фалшифицираш и пишеш друго ЕГН, защото проверяват всяко едно в НАП /или имат някой с връзки в ГРАО/, сравняват имената. И това ме отказа да играя, защото един ден ще ни потърсят сметка от НАП за получени доходи. Дори не си взех петте лева и зарязах още 2 акаунта на името на домашните с по 17-18 сектора. Всеки си решава за себе си дали иска да си слага главата в торбата за жълти стотинки.  Peace Да не говорим каква загуба на време е.

Общи условия

Активация на акаунт