Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 5

• 46 101
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
има нещо такова, все се дублират имената, големи късметлии са

# 721
  • Sofia
Нито Девин, нито морени, нито нес кафе ще ме спечелят като играч, Морени примерно от години не бях купувала, сега 5 кода и нищо, ами не ми се консумират вафли и то техните! Нес кафе 3 в 1 пия само навън в градинката с малката, е няма да си искам кода, регистрирах два от които втория невалиден или непълен, писах обратна връза не ме отразиха еми.... няма да стане.... Девин си купуваме изворна заради малката, но хич ама хич не им вярвам предния път 50-60 кода и нищо!

Възмутително и странно е как само едни и същи хора печелят навсякъде, след месец и половина започвам работа и хич няма да мога да се впускам в игри:)

# 722
# 723
Нито Девин, нито морени, нито нес кафе ще ме спечелят като играч, Морени примерно от години не бях купувала, сега 5 кода и нищо, ами не ми се консумират вафли и то техните! Нес кафе 3 в 1 пия само навън в градинката с малката, е няма да си искам кода, регистрирах два от които втория невалиден или непълен, писах обратна връза не ме отразиха еми.... няма да стане.... Девин си купуваме изворна заради малката, но хич ама хич не им вярвам предния път 50-60 кода и нищо!

Възмутително и странно е как само едни и същи хора печелят навсякъде, след месец и половина започвам работа и хич няма да мога да се впускам в игри:)
Погледни си хубаво коdа на нескафето, и на мен на няколко пъти ми се случи така, но всъщност някои кодове не се виждат хубаво. Примерно аз го виждам 2, пък то било Z..Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 22:42 от Прасковкааа

# 724
Отчаях се тотално... не печеля пак от заводите.
Играх на играта на узото живери и оттам ме успокояваха, че имало много дни, ама като знам, че все не избират нас - така и в играта на заводите, в миналата им игра също нищо, та искам да ви кажа, че най-жадуваните награди най-трудно се печелят!

# 725
Аз с 108 кода на нескафе и нищо, нито една чаша!

ти съвсем ми скърши хатъра Simple Smile Тъкмо почнах да смъквам кила от промоцията на Мура и Кит Кат и сега ще ги качвам отчаяно с нескафе Simple Smile

# 726
  • Стара Загора
Аз с 108 кода на нескафе и нищо, нито една чаша!

ти съвсем ми скърши хатъра Simple Smile Тъкмо почнах да смъквам кила от промоцията на Мура и Кит Кат и сега ще ги качвам отчаяно с нескафе Simple Smile
Аз спечелих чаша на 4-я код.

# 727
# 728
Явно всичко си е до късмет, които го има си го има и това е, при мен все липсва. Защо не правят игрите като при бисквитките, дори всеки 10 код да печели, поне знаеш,че ще спечелиш нещо..така е мн тъпо Sad
Играта на мура и кит кат много отдавна спрях да я играя, около 80-90 кода и нищо, от време на време регистрирвам по 2-3 д,ама кел файда.. Хайде момичета, дано да ни дойде късмета........Simple Smile Хубав и изпълнен с ден награди пожелавам!
Сега видях,че са изтеглили от Зайо Байо първата печелишва за почивка - от с. Шкорпиловци е! Дано да е някоя от вас и ще е супер! Simple Smile

# 729
https://www.facebook.com/Fibank/app_206456419481783 - честито на печелившите в играта на Fibank. Мен отново ме няма сред тях...

# 730
Явно всичко си е до късмет, които го има си го има и това е, при мен все липсва. Защо не правят игрите като при бисквитките, дори всеки 10 код да печели, поне знаеш,че ще спечелиш нещо..така е мн тъпо Sad
Играта на мура и кит кат много отдавна спрях да я играя, около 80-90 кода и нищо, от време на време регистрирвам по 2-3 д,ама кел файда.. Хайде момичета, дано да ни дойде късмета........Simple Smile Хубав и изпълнен с ден награди пожелавам!
Сега видях,че са изтеглили от Зайо Байо първата печелишва за почивка - от с. Шкорпиловци е! Дано да е някоя от вас и ще е супер! Simple Smile

Не е ли печеливша за таблет?

# 731
  • Русе
Преди половин час от Силан са ми пратили 5 мейла- 4 от тях "Извинявай, ама не спечели" и 1 "wow, ти успя.... спечели силан за цяла година''.... Съмнява ме да е така...
Някой от вас има ли писмо от тях днес?

# 732
  • Под кривата круша
Преди половин час от Силан са ми пратили 5 мейла- 4 от тях "Извинявай, ама не спечели" и 1 "wow, ти успя.... спечели силан за цяла година''.... Съмнява ме да е така...
2 или 3 пъти правя тениска, от името на майка ми също, но нямаме мейли от тях. На сестра ми пък не и приема пощата, а е от много години с нея.

# 733
  • София близо до Витоша
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=413841742002354&set=a … ype=1&theater

Сподели и спечели ваучер за 100 лв

# 734
Мейл нямам, но някак мистериозно отново съм се появила в печелившите за първата седмица Crazy.
Съответно други пак са изчезнали, тия са много зле ooooh!.
Има Адриана в печелившите с тениските, с цвете от перли, ако си ти, може за това да е "wow"-мейла.

Общи условия

Активация на акаунт