Много кърмачета приемат само гърдата, когато са наистина гладни, и упорито отказват друга храна в тези моменти. Затова някои майки просто предлагат твърдата храна час-два след кърмене и тогава имат по-голям успех.
Гого вчера се изтърси от леглото и се е осуркал на близкостоящата масичка. Ще ми се да споделя снимка, да го видите "послушко" с ожуления нос. Ако някоя мама знае как става - да помага 

Аз да се похваля, че днес записахме Преси на кухня и от утре ще почвам да взимам храна от там
Стана малко ненадейно, защото се бях притеснила, че ще трябва доста да чакаме, но ММ отиде сутринта и му казали да отидем наобяд да се запишем. Когато отидох, домакинката каза, че по принцип се записва месец за месец, не можело от по-рано и този месец имало още места, за другия не гарантирала 

Личи си, че сте си изкарали супер

При събличането най-често си мирува, защото знае какъв ще е резултата, а той обожава да е голичък
Аз да се похваля, че днес записахме...

Може ли да е от никнещите зъби? Кога спира болката? 6тото зъбче вече леко боцка. Трябва ли да се покаже добре за да не го боли? Чудя се дали да не купя Дентокинд
Слагането на памперса ми е доста трудно повечето пъти, защото се завърта назад и започва да дращи по тапетите 
само дано помогнат. Разбирам какво ти е, но незнам какво да те посъветвам, дано отмине скоро този период
за Галактик!