"Вкъщи смело вече крачи Декемврийското юначе"

• 30 070
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Дано всички болнички да се оправят бързо и дано Люби не е права - да няма много болни тази зима.

И аз вече се замислям за празниците. Коледа е любимият ми празник, а с рождения ден на мишката става една чудна серия. И се каня вече да помисля за подаръците - много мразя обикалянето в последния момент, кишата и навалицата, но все не успявам да се организирам... И нямам търпение да дойде 01.12 и да извадя украсата  Laughing Нямам търпение и мишката да порасне и да правим сладки заедно  Laughing

Аз понеже се похвалих, че сам си заспива и ето, че сега от 4-5 дни се приспиваме. И то не да седя при него, ами се люлеем на ръце  Rolling Eyes. Станал е много прилепчив, не мога да си позная детето. За една секунда да изляза от стаята и настава страшен рев, пищи за едното нищо. И интересното е, че не спира - докато му направя пюрето за обяд около 5 мин. не спря.

Вчера започна да стои сам без да се подпира. Изкарва по 30-40 секунди така, а преди два дни се пусна и направи няколко стъпки сам, но сме далеч от самостоятелното ходене.

Гогова мама, на мен предложението за заглавие ми харесва, аз съм за.  Grinning

# 631
  • София
Променят се децата,какво да ги правиш Simple Smile.Всеки ден има по изненада.

# 632
Дано болните дечица бързо се оправят   Praynig
Заглавието за следващата тема и на мен ми харесва. Аз също като brumbazuk нямам търпение да извадя коледната украса, ама се надявам Дарко да не започне да я дърпа  Mr. Green

# 633
  • USA
Лекси е вече много по-добре.Температурата изчезна избиха едни петънца по челото и гръбчето както каза педка.Днес са малко повече,но детето е добре.Играе си ,спи спокойно и най-вече започна да се храни.Дано с това приключим болестите за зимата,но като знам,че постоянно ходим на места пълно с деца и се съмнявам да ни се е разминало Rolling Eyes
И на мен ми се иска да приключа рано с Коледното пазаруване,че ние имаме много поводи през декември.
Дано и другите дечица се оправят бързо! Praynig

# 634
здравейте момичета,от мноооооого отдавна не съм писала...Дайте идеи-какво купихте на децата за 1вият рожден ден или какво смятате да купите???

# 635
здравейте момичета,от мноооооого отдавна не съм писала...Дайте идеи-какво купихте на децата за 1вият рожден ден или какво смятате да купите???
Mr. Greenиграчкиии Simple Smile)) ама какви незнам. Мисля евентуално за триколка. Купих един мечок огромен от метро на промоция, ама ще е от майка ми. В общи линии каквот и да е няма да си го спомня, по-добре да е нещо практично  Peace

# 636
  • София
Аз нищо няма да купувам  Mr. Green.Това ще е работа на гостите Wink.
Музикалните ни играчки от баткото са дали фира.Мисля,че няма да е лошо нещо такова.Може и рингове.Дали ще се заседява да реди-незнам.Играчка с формички,които се пускат на точното място имам,но още не съм я извадила от архива.А и е време.За плюшени играчки не искам и да чувам.Толкова много имаме ooooh!.

# 637
  • USA
За Коледа влак и маса за него ,а за рождения ден ето такава седалка която се монтира на моето колело Simple Smile http://www.dickssportinggoods.com/product/index.jsp?productId=40 … GooglePLA:4011150 Този подарък е повече за мен,но съм сигурна,че и на него ще му хареса Laughing От триколка за нашите условия няма нужда Stop

# 638
  • София
Нещо ще купим със сигурност, но ще е по-скоро ей така. Че няма да помни е ясно. На мен ми е трудно да измисля и какво да му купуват бабите, вече питат. От нищо нямаме нужда за сега, играчки ни подариха и дадоха и сега са ни в повече. И на мен ми се иска да измисля нещо уж практично, мислех да казвам книжки да му купуват, може и като за по-голямо дете. Ще ви следя и аз за идеи.

Седалката е супер. Аз колело карам много лошо  Embarassed и винаги ми е изглеждало много смело това така да се возят децата. Но на мен и завиването с колело ми се струва опасно  Laughing Мисля, че ще си е баш за него подарък да се вози с мама.

# 639
За Коледа влак и маса за него ,а за рождения ден ето такава седалка която се монтира на моето колело Simple Smile http://www.dickssportinggoods.com/product/index.jsp?productId=40 … GooglePLA:4011150 Този подарък е повече за мен,но съм сигурна,че и на него ще му хареса Laughing От триколка за нашите условия няма нужда Stop
С ММ и ние искаме много влакче, но това ще стане когато сме в самостоятелно жилище  Praynig А така седалка и аз ще си купя непременно, че обожавам да карам колело, но ще изчакам да порасне, че тукашните условия не са много подходящи за возещо се на седалка на велосипед малко дете.

# 640
  • София
И на мен ми се иска да измисля нещо уж практично, мислех да казвам книжки да му купуват, може и като за по-голямо дете.
Книжки за подарък енещо много хубаво.Те никога не остаряват и са много ценни приятели за децата.Имам от баткото бебешки книжки с твърди корици,но онзи ден си харесах една със Снежен човек и я взех.Има животинки вътре и малката много обича да я разглежда ,а аз да имитирам животните Grinning.

# 641
  • София
Ето тук има много хубави идеи за Коледни подаръци v.2.0  Peace

# 642
Хайде,  да се похваля, че Лили вече проходи. Взима без проблем цялата стая. Сега обаче трябва да усвои и безопасното ходене. Но като цяло ми прави впечатление, че с кака се развиват по идентичен начин, въпреки че Лили е по-тежка. За коледен подарък- вече споделих, че искаме да направим двуетажно легло на децата. Ще има и по някоя играчка, за да се зарадват повече Спокойна вечер от нас!

# 643
Люби Hug Hugчестити ходещи крачета,е на мама ще и е малко по-трудно сега Whistling Whistling

# 644
  • София
Ами!По-трудно-едва ли.На мен ми е по-лесно.От няколко дни и Вили се отпусна сама да ходи и ми е много по-добре.Иначе се налагаше аз да я придружавам в обиколките на стаята.Сега си седя на дивана,а тя си ходи Mr. Green.Естествено тепърва ще има и травми,но дано са по-лекички.

Общи условия

Активация на акаунт