"Вкъщи смело вече крачи Декемврийското юначе"

• 30 106
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Милинка-кураж Praynig Praynig Praynig
за пилето ли бе операцията,извинявай ако съм изпуснала
п.с-аз съм мама на Ради,не на Момчи Wink

# 616
Милинка-кураж Praynig Praynig Praynig
за пилето ли бе операцията,извинявай ако съм изпуснала
п.с-аз съм мама на Ради,не на Момчи Wink
извинявай за объркването  Embarassed
да, операцията е на пишока.
мимепол ли беше на Момчи  newsm78

# 617
Здравейте мами! Връхлитам с 200 в темата и ни в клин, ни в ръкав изскачам с предложение за име на наближаващата нова тема - ЗИМА ВЕЧЕ НАБЛИЖАВА, ДЕКЕМВРИЙЧЕ НА ГОДИНКА СТАВА.  Hug

# 618

АРХАНГЕЛОВДЕН Е

Светецът е символ на доброто, на справедливостта и светлината. Носител е на силата, която облагородява, затова в иконите е изобразен с копие в ръка, а с краката си тъпче дявола.
Днес празнуват: Ангел, Алина, Ангелина, Ангелинка, Архангел, Гавраил, Гаврил, Емил, Емилия, Емилияна, Емилиян, Милен, Милена, Михаил, Михаел, Михаела, Михаила, Огнян, Огняна, Пламен, Пламена, Рада, Ради, Радивой, Радка, Радко, Радмила, Радослав, Радослава, Радостин, Радостина, Райко, Райна, Райчо, Рангел, Рая, Руси, Руслан, Серафим.

Честит имен ден на Всички които носят хубавите имена изредени по-горе!(включително мен, моят татко и малкото ми Еми Heart Eyes) на всички пожелавам здраве, повече усмивки и щастливи дни!   bouquet

# 619
Мимето, да сте живи и здрави всички! Хубав празник на всички именници!  Hug

# 620
Ето ме, да аз съм майката на Момчи Simple Smile
Моя разбойник и той все намира с какво да ме притесни - от няколко нощи чувам, че има сопол в носа и сутрин се събужда с кашлица, след обяд също. През останалото време нищо няма. Педи каза да му пръскам Низита вечер и че се изсушава въздуха от климатика  newsm78, та довечера го почвам.

# 621
  • USA
Честит празник на именниците!
И Лекси е трети ден с температура без никакви други симптоми.Водих го на преглед и на изследване,но всичко си му е наред.Мисля,че е от зъбите,но педка каза ,че може да избият и пъпки от някаква си розеола.Та ще си чакаме да видим зъби или пъпки Confused
Миличкия е толкова жален,че изобщо не може да се вдигне и само мрънка пък да не говорим,че 3-ти ден яде само кисело мляко и нищо друго. ooooh!
Да оздравяват децата,че е голяма мъка Praynig

# 622
На Лили и правиха снимка днес-рентгенова. Слава Богу, засега няма пневмония. Но продължава много да кашля. Ще съм на тръни тези дни!
Калалили, някое вирусче е лепнало детенцето. Няколко лекари ми каза, че такова нещо като температура или сополи заради зъби няма. По време на растежа им рязко спада имунитета на детето и податливо много на вируси. Затова и по-често боледуват.
Спокойна вечер на всички!  Simple Smile

# 623
  • София
Мимето,честит ви празник!!!Само хубави неща да има във вашето семейство!
Честито и на всички останали именници!
Kalalily,Дано Лекси бързо да се оправи!Просто като прочета за болно детенце и нямам думи Close.
Люби, дано на Лили и се размине.И аз не вярвам в боледуването заради зъбоникнене.

# 624
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile И аз не съм писала от няколко дни, но ми стана много мъчно като прочетох за болните дечица Sad Дано всички се оправят бързо и да не се стига до усложнения и още тревоги Praynig, че знам по себе си какво е да гледаш бебчето си болно и да изживееш ужаса на болничния престой Shocked
При нас засега нещата са под контрол, но то човек не смее да се отпусне, че не знае откъде ще му дойде #Crazy
Иначе имахме три нощи с почти прекрасно спане но от ден-два пак се почна будене и мрънкане на всеки час Rolling Eyes

Гогова мама, хубаво заглавие на новата темичка Peace

Това е засега от мен стискам палци за всички болни душички Praynig Hug

# 625
  • Beyond the Frontiers
Много болни, лошо.

София също е с хрема и кашлица, но според лекарят ни е някакъв вирус с дълга и упорита кашлица, който обаче не давал усложнения. За това я наблюдаваме само и малко Вентолин вечер. Да ви кажа, мисля, че отшумява.

# 626
И аз подкарах днес вентолина. Не виждам никакво подобрение. Хремата видимо се е засилила, текат реки от носа и ooooh! Довечера сме пак при личната. Докато не спре да кашля, няма да се успокоя Sad

# 627
  • София
Леле!Лоша работа с тези болести.

За да внесеа малко свежо настроение ще ви споделя,че вече съм се настроила леко празнично Grinning.Чета темите за коледни сладки и се подготвям да правя утре с баткото.Той много обича да ми помага.Рано е още,но нещо ме е обзело такова настроение People Santa.

# 628
Много лошо,че има толкова болни дечица Tired Tired

Марса
-супер Hug-

# 629
Ау, бързо да оздравяват дечицата.Много болнички има  нагушкайте ги от нас

И на мен ми е едно предпразнично,почнах с подаръците лека полека,че с това майчинство до никъде няма да стигнат за  Коледните празниците ,за именния ден на 17.12 и за рождения ден на Дани,който е непосредствено след Коледа,а следва и нова година и  моя имен ден и рожден ден на Мира.Всичко ще се нареди само да сме живи и здрави

Общи условия

Активация на акаунт