"Вкъщи смело вече крачи Декемврийското юначе"

• 30 112
  • 728
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Ние сме по-добре-и двете.Инхалатора не го ползвах.Дано са се разминали нещата.Откакто бяхме в болница,като беше на 3 месеца съм се наплашила и хич не ми се иска пак да стигаме до там.

# 601
Marsa, радвам се, че оздравявате! Simple Smile
Лили прихвана от кака си и сега не може да спи дори от кашлица цял ден. След малко отиваме при нашата лична да ги види и двете. Като си помисля, че това е само началото и ми идва да ритам срещу целия свят. Толкова неща им давам и превантивно и докато са болни, а май ефектът е нулев. Аз правя и на двете инхалации, но от скоро....

# 602
  • София
И аз съм склонна да мисля,че тези имуностимуланти и всякакви такива са слаба работа.Давам и аз някакви неща,успокоявам се,че правя нещо за превенция на болестите,но....
Оздравявайте бързо Hug.

# 603
Ева пък днес се събуди весела, изправена на кошарата, но пък потекли сополи като на цигле, веднага си направих асоциация. И до 2 часа отмина всичко, промих носа, направих инхалация над тенджерата с физ. р-р и цял ден на слънце по улиците. Поръчала съм й от вълшебните гранулки за хрема, че ги свършихме и утре ще й дам, дано се размине всичко, че направо като я видях тази сутрин и ми призля. И аз се наплаших от болницата като беше на 5 месеца, дано не ни се налага повече. Praynig Praynig

# 604
  • София
Дано!Бързо да и минава!

# 605
Ние ходихме на разходка до Стара Загора и естествено се оповръща малкия на отиване, след това заспа и като се събуди айде пак! На дргия ден сутринта като се насука пак повърна, поне на връщане го опазихме. Спа половината път и после през 5-10мин спирахме ooooh! А като се прибрахме започнах да оправям багажи и влизам в стаята, баща му уж го гледа и то се беше изправило до нощното шкафче и се зазяпа в мен и падна, удари си главата, започна един рев, че и кръв от нослето му текна малко, че айде до спешното, преглед, ренген ... оказа се, че нищо му няма слава богу, ама доста се поуплаших. Оплаках се най-накрая  Simple Smile

# 606
  • София
Леана, доста ви се е събрало. Хубаво, че нищо й няма на главичката. Дано на всички главичките да са им здрави, че докато не станат по-стабилни децата ще е така. И аз моя уж го пазя и пак се удря. А и глави на мен ми набива, вече два пъти ходя с подута устна... Много е далече още от това да внимава да не се удря.

# 607
И ние уж пазим главичката-ама понякога се чуква,бях го сложила на една малка детска количка в парка и нещо не успя да се координира и падна назад Confused
иначе след ДК сме добре-81см и почти 12кг...........
ама това пусто изправяне,вече взе доста да ме тревожи-в смисъл в легълцето се изправя на колене и  до там,набира се на решетката,но  не се изправя сам...а ако се катери по мен или татко му с малко помощ се изправя,не че драматизирам,питах педи няколко пъти-каза да не си внушавам глупости,но все пак ако има проблем/дано-не Praynig Praynig Praynig/е по-добре да се хване на време Tired Tired

# 608
  • София
Моята девойка от известно време започна да спи с дупето вирнато нагоре Grinning.Много са смешни така.А, как я обичам като спииии Wink.

Най ми е трудно да оправя стаята,в която спим.Докато спи малката си оправям другите стаи,но със спалнята винаги се забатачват нещата,просто защото няма как да шетам там по време на съня и.Днес свекървата има възможност да дойде и ще дойде ред и на тази стая Mr. Green

# 609
Здравейте!Отдавна не съм сколасвала да пиша но си ви чета редовно. Времето ми на затишие измина в една тиха лудост от обикаляне по болници. Като се е почнало от края на септември та още няма спирка. Вече 2 пъти пребиваваме с Борис в болница - първият път в Пирогов заради проблеми с коремчето Насмалко да ми оперират детето посред нощ без нужда, но се наслушах на страшни диагнози и си поревах порядъчно. 20 дни след тази случка пак по спешност ни приеха пък в белодробната б-ца - този път пневмония. 2 дни уж безобидни сополи и на третия ден до вечерта стигнахме за болница. Паралелно аз докато висях в болница с бебето у дома каката ми боледуваше, та се чудех вече на кой свят съм. Имахме седмица почивка и Борис отново хремяса, та от днес започваме 3-та седмица. Всичко опитах, хомеопатия, инхалации, имуностимуланти. През ден сме при педи да слуша гърдичките, че очаквахме бързо да слезе надолу, но слава богу още не е. По едно време започна лаеща кашлица и от болницата ми казаха ако не успея с инхалации да я овладея да се запътваме натам. Засега удържам фронта, но докога? Не спим, Борис вече е изнервен от постоянното ръчкане, на което го подлагам, тези дни няма и апетит. Днес ще искам талон за УНГ. В тази връзка да питам патилите досега бихте ли препоръчали детски УНГ за София, че съм в чуденкаНа фона на всичките ми други ядове притесненията ми за двигателното му развитие не са на дневен ред. Според мен притесненията ти, me4koni са напразни, ако гледаш като признак това изправяне. Дъщеря ми беше на доста по-голяма възраст, след 1г, когато се изправи сама. Същото е и с Борис - бавно и славно едва от 2-3 седмици седи стабилно. Успява да се изправи само на колене, а като го изправя до някоя мебел за опора се клати и въобще не е стабилен. Но определено не се притеснявам - има деца, които са готови за прохождане на 9 месеца и други, които достигат този етап на 1г. и 4-5 мес.
Леана, страшничко ми прозвуча това с кръвта от нослето, представям си как си се уплашила. Добре, че всичко е наред. И Борис се удря - седи уж да си играе и понякога се усуква да достигне нещо, губи равновесие и тупва. Хем е на килима и пак реве неудържимо - много ми е глезеничък. Каката е правила по 3 цицини на челото, но почти не е плакала - става, отупва се и продължава.
Извинете ме, че натоварих темата с неприятни емоции, но го правя, защото ми олеква като споделям с хора, които знам, че ме разбират. Хубав ден и здрави бебчовци!

# 610
  • София
Бибка,искрено ти съчувствам за всичко,през което си минала Hug.Най-гадното за една майка е,когато децата и боледуват.Силно стискам палци сега малкия да се оправи без да слиза към гърдичките.Дано ви се размине!

Къде сте всички?

# 611
Бибка, страшно съжалявам за всичко, през което сте преминали. Sad Дано се разминете този път само с хрема. И моите са с ужасна раздираща кашлица. При каката вече виждам, че намалява, но Лили е по-зле. И ние ще я водим довечера на преглед  и настръхвам дали няма да ни пратят и нас някъде в белодробна. И си мисля, че това е само началото, какво ли ни чака до лятото Sad

# 612
  • София
Баткото почти не е боледувал ,докато не тръгна на ясла.Но вторите деца са подложени на вирусите от каките си и батковците и е неизбежно да са по-често боледуващи Sad.

# 613
Бибка Hug Hug Hug-много ,много-страшно съжалямвам,че се налага да премиванете през такъв етап,дано се резмине Praynig Praynig Praynig
Уф....тезе вируси и болести,много неприятно-дано бързо оздравяват всички дечица Praynig Praynig

# 614
бибка, бързо оздравяване на дечицата  Praynig  Hug
Доста си преживяла с тези посещения в спешното.
me4koni надявам се Момчи скоро да се изправи и да си по- спокойна. Ако усещаш някакво вътрешно притеснение сподели с ЛЛ.
Йоан все още не казва никакви срички /ба, та, ма, ам/, нищо и съм сериозно притеснена. Стои много отпуснат докато е седнал и както каза логопеда със стабилното сядане трябва да каже и първите срички. Макар да го водя на масаж и гимнастика не виждам дори малък ефект  Sad Предстои му операция и 10 дневен престой и сигурно няма да мога да му правя упражненията.

Общи условия

Активация на акаунт