Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 32 100
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Честито на всички, които пропуснах.  Hug

Скрит текст:
Искам и аз да имам време да ви следя и да изброявам по именно и според празника, но от 2-3 дни не съм работила и съответно нямам време и да ви чета. Само в "работно време" имам време за форуми. А тази седмица ми беше меко казано препълнена с ангажименти, кои по-приятни, кои по-неприятни и така.

Резултат от седмицата: Ходих до София на мамограф, че имахме някакво притеснения, но се оказа, че просто имам повече плътност и няма проблеми за сега. Това много ме успокои, защото доста бях притеснена. Симона за това пък се разболя и поддържа едни 40 градуса Т вече 3ти ден. Днес излязаха гърлените секрети и се оказа, че е със скарлатина. Много е подходящо, имайки предвид, че днес трябваше вече да сме в Букурещ и да се разхождаме из града, а утре да сме във вечния град. Радо пък кашля и е на инхалации, а едната двойка от компанията, с която мислехме да пътуваме за Рим тотално пък се отказаха и те с кофти причини.
Та сега се чудим и ние дали да заминем, само за да не ни изгорят билетите и дали ще е почивка, като и двете деца са ни болни. Симона за 2ри път в живота си ще пие АБ, първия пак беше за скарлатина.

Майка ми пътува в момента на сам не знам какво толкова ще се промени като дойде, но я чакам както пенсионер чака пенсия.

Кой каза, че било време да се оплакваме? Ето ви оплакване!  Embarassed

Облак, кажи после как е минал РД. Много изкъсо следя развитията на Майчето с "приятелките" й.

Бобче, Величкова, може би вие сте единствените, които бихте ми оправдали решението да съм в Търговище, а не в Ню Йорк.  Hug

Мишо, бих те посъветвала да си купите инхалатор.  Hug

# 496
Оле, знам, усещам, че наистина се интересуваш от Мая.  Hug Горката, държи се много смело, излиза с няколко деца от другата паралелка. Не знам дали писах, че си развали отношенията с миналогодишната си приятелка. Защото тя не искаше да й е приятелка пред класа, а само тайно. На Мая много кофти й беше да се смеят групичката около лидерката , че е останала съвсем сама. Сега Мая поканила на РД сестрата на лидерката, която е много разбрано дете и си играят понякога.... Довечера ще пиша пак.   Hug

Мишанка, стискам палци да се оправи Нестор бързо и това да не се повтаря.  Hug

# 497
Момичета днес съм рожденичка, но ще празнуваме рд на Ев с родата  Grinning.

Мирче, напротив, въобще не се стресирам. Тя си играе и не съм я видяла да плаче навън  Heart Eyes. Така ми е спокойно като видя, че се чувства добре детенцето ми. А относно респекта към лелките, ми Ева го няма  Grinning, тича, дели се от групата, милите жени трябва да я гушнат за да я върнат.

Мишанка, от какво се е получил спазъма? Бързо да с оправя Нестор  Hug.

Оле, бързо да се оправя и твоята кукла  Hug.

# 498
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Казаха,че е нещо вирусно...Според доки нещата отивали към ларингит.Досега не сме имали такива крайни състояния,но какво да се прави...Назначиха му антибиотик...

# 499
Честото на рожденниците!Да са здрави и послушни!

Понеже остана седмица до РД ,а всички поканени искат аз да избера игрзчките,та днес ходихме на Джъмбо ,но мн се разочаровах нищо нямаше подходящо.По-късно ще отида до Хишполенд там съм набелязала някои неща .

Понеже за инхалатори се говори ,да споделя в момента има в Лидл на доста прилична цена
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_18837.htm

Всички болнички да оздравяват!

# 500
Честит рожден ден на Борис на Тани! Да е жив и здрав, много щастливо и безгрижно детство!

Честит рожден ден Ади! Много здраве, щастие, късмет и любов! Весел празник!!! Hug

Мише, ужасно преживяване сте имали, добре, че всичко се е разминало Praynig .

Оле, майка ти едва ли с нещо ще промени състоянието на децата, но поне ще ти помага.
Ако решите да отидете до Рим - приятно пътуване и незабравимо изкарване Hug

Мирче, 'що му се връзваш на твоя син? Hug Той сега е във възраст, дето можеш да чуеш всичко от него. Не е приятно, ама такива са тийновете Laughing

Облаче, дано хубаво си изкара Майчето на рождения ден, само тая сестра да не идва на партито и после да зослови...

# 501
Лелее, колко болнички...Дано се оправят по-бързо всички.

Бобче, тцтц, и на мен щеше да ми стане кофти.
Иначе те разбирам, де. Далече сме, въпреки че моите родители често ни гостуват
и можем малко да пообикаляме с мъжа ми. Сега са тук, но след две седмици като тръгнат,
направо ще ми стане зле...

Цвети, ти нали чакаше баща ти скоро?

Оле, приятно изкараване наистина, ако все пак решите да заминете.

Орхидейка, честит рожден ден!

# 502
Орхидс, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Hug

Всички болнички да се оправят!  Praynig

Мишана, и вие сте имали премеждия! Да се оправяте. Честита нова работа на теб! Hug

Бобче, Hug И тука е същото, излизаме навън между капките дъжд и това е. Twisted Evil Мъжа ти намери ли си работа, на моя уж му се обадиха с оферта от едно място, и после пак се обадиха, че нямало да има нужда от такъв пост за момента. Close Ти на 2 места ли работеше, да не ти идва нанагорно? Rolling Eyes

# 503
  • Stavanger,Norway/ Varna
Лурдес, мъжът ми работи от юни месец, то затова и свекърва ми беше тук да гледа доецата, докато Мила не тръгне на градина.
Аз вече съм с една работа и то много приятна, по цял ден седя пред компа изобщо не се измарям физически, натова отгоре всяка събота и неделя са ми свободни.
Но имаме много дългове да връщаме и много ме натоварва това, както и тъпата зима, която идва- а тя тук е влажна, сива, тъжна и дълга  Rolling Eyes

Ще се оправя де, само да се климатизирам към новия сезон.

# 504
Честит рожден ден на всички прзнуващи и празнували - дан е изброявам, че ще изпусна някой...  Heart Eyes

Ех, Мишанке, от вирус ли така... Оле, браво за прегледа, и аз мисля да ходя скоро, въпреки че кърмя (от една гърда). Лошото на тъпата скарлатина е, че повтаря. Следи й петите и дланите до 14 дни след поставянето на диагнозата трябва да започне да й се бели кожата - ама то ти това го знаеш де  Hug При Момо миналата година така разбрахме, че е скарлатина, имаше всички признаци, само без бактерии в гърлото  Shocked къде ли са били  newsm78 За пътуването - както и да го измислите, стискам палци за спокойна почивка  Hug

Облаче, дано РД е минал гладко и весело за децата. Много са лоши тия момичешки отношения, познати са ми и на мен  Tired

Скрит текст:
не мога да не споделя какво взехме на Мая за рождения ден - днес го получихме, тати го сглоби и цяла вечер дивяха с него в хола : http://www.mytoys.de/Hudora-Karussell-Wippe-HD-200/Schaukeln-Rut … .28.08.04/2361555 освен нагоре-надолу, се върти и в кръг, диаметъра му е към 190см.

# 505
  • София
Оле, полудях като те прочетох  Shocked Как три дена с 40С ??? Нищо ли не сваля тази Т?  ooooh! Ама как сте го закъсали... добре че поне твоите притеснения са отминали  Rolling Eyes Радвай се че майка ти идва, тя ти е душевна подкрепа.
Мишанка, като те прочетох изхвърчах да проверя Ева, която спи в другата стая  #Crazy Егати ужаса, егати вирусите  ooooh! Сега добре ли е Нени?
Диданчице, това нещо е много хубаво... за къща, у нас няма да се побере. Готин подарък!
Бобче, лятото там, зимата в Бг. Де да можеше, а... Така се радвам че мъжът ти работи вече!!!
Орхидейка, честит рожден ден, мила   party023 Радвам се че и двете с Евичка се чувствате добре  Hug
Облаче, и аз се интересувам от Мая  Hug Затова пиши!

Ние днес събрахме децата от блока на поляната за обща фотосесия. Имахме и декори - балони, чадъри, кресло, разпилени листа. Фотото беше професионално, едно семейство родители имат рекламна агенция бяха организатори. Нямам търпение да видя снимките.

# 506
Дидан, пуснахме гърлен секрет и антибиограма, от селрета изолираха стрептокок и така заключиха, че е скарлатина.

Чакаме самолета, но ми е малко притеснено за детето.

# 507
 Hug Честито на днешните рожденичета Георги и Никола!  Hug И на останалите дечица от днес, чиито мами вече не пишат.   bouquet  bouquet

Благодаря ви, момичета! РД мина страхотно. Много хубаво се забавляваха децата. Но няколко от поканените не дойдоха,  Confused но пък дойдоха две момичета, разбрали за РД и които Мая не поканила.  Flutter Не се сърдиха изобщо. Сестрата не дойде.  Mr. Green забавляваха се сравнително спокойно, слушаха си музика и стояха на компютъра. Направиха фейсбук на Мая. Сега ще трябва да й оправя настройките и да й кача снимки. Малко ми е мъчно, че не дойдоха всички деца, не знам защо стана така. Но пък Мая остана доволна.
Момичета, имам един въпрос за фейсбука, но не мога да го задам там. Едно момиченце приятелка на Мая ме покани за приятел. И трябваше да приема. И сега като като трябва да напиша или харесам нещо само се притеснявам дали е подходящо, нали излиза и на нейната стена. Как да направя така, че тя да не ми вижда дейността?

Оле, Мишанка, бързо оздравяване на болничките!  Hug

# 508
На патерици честит Рожден ден на петъчните и съботните рожденници!
Орхид, да си жива и здрава и много щастлива!
Оле, Мишанке, да се оправят бързо дечицата!
Диданке, супер подарък. Я кажи кога почва Под прикритие )))
Краси, пуснах ти снимка, благодаря за мейла.
Снощи пристигнаха сестра ми от Турция - там са се сгодили, изненадана била с пръстен )))
Аз пък цяла нощ не съм спала и това благодарение на един мой голям спрах - хлебарки се появихаааа ще умра просто.  Софиянки, как се справяте с този проблем???
А колко е хубаво къща с голям двор - гостувахме на братовчед му на Алекс - размазаха се от скачане на батут, а аз като видях едно куче, не мога да се кача на батута ли - първа бях там, а то се оказа душица и по- страхливо от мен.

# 509

ПОРАСТВА НАШЕТО ЧОВЕЧЕ -
НА ДВЕ ГОДИНКИ СТАВА ВЕЧЕ.
ЖЕЛАЕМ МУ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ,
 ДА МУ ВЪРВИ ВЪВ ВСИЧКО ЗАНАПРЕД!
ДА ПЛАЧЕ МАЛКО,
ДА СЕ СМЕЕ МНОГО.
ЩАСТЛИВ ДА БЪДЕ МАЛЪК ГОГО!

Почерпете се за нашия празник Hug

Общи условия

Активация на акаунт