Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 31 851
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Пашик, торта и аз не видях.  Thinking

Краси, може да не е настинка. Може да е някакъв протест. Понякога децата ако не са съгласни с нещо, така протестират. Друг вариант е стрес от нещо. Причини да искаш.  ooooh!

Над, какво точно се случва с Коко и какво е станало с Дари? Аз ли не чета, или ти не си писала?

Радо вдигна 40.3 преди малко, чакам лекарката сега, а той виси до мен като парцал... Confused
  И аз не видях за Коко, и торта не видях, и назад дадох малко и пак нищо, но си помислих, че аз нещо съм бъгната  Simple Smile Оправяите се с температурите  Hug
  Къщата е пълна да, даже пренаселена идва  Grinning

# 646
  • София
Оле, дано ти е развален термометъра  ooooh! Спадна ли Т? Тази високата се сваля с Нурофен според нашата педиатърка. Ужас! Пиши какво става...

# 647
  • София
Ох, Наденце, чета те и всичко ми се е свило, толкова ми е черно това училище и като гледам, промяна няма  Tired 4 години на детето си съсипах там, толкова ме е яд, че не можеш да си представиш. Толкова отровна среда имаше там, че не знам къде блях толкова време. Сега като се махнахме и от училището, и от квартала, и нещата са просто несравними.
Дано се преборите, но ако не успеете, просто не прави моята грешка и махнете детето. Аз се заблуждавах, че навсякъде е така, обаче не е.

# 648
ПашикEmbarassed, голям съм заплес, хиляди извинения  Hug Да ви е здрава, все така щастлива, игрива, лъчезарна и целеустремена Мони-бонбони  Hug

Оле, пиши какво става с Радо, че това е доста сериозна температура  ooooh! Tired

# 649
  • София
Оле, как е Радо? Дано е смъкнал Т!  Praynig Praynig Praynig Акъл няма да ти давам, ти си знаеш как да действаш.

Другите болни - да оздравяват.   Praynig

Краси, Ида като беше на 2г. вече бяхме махнали памперса от около 4-5 месеца и изведнъж започна да си се изпуска. Съвпадна с тръгването й на градина и си го обяснихме с това. Не върнах памперса, просто по-често й напомняхме да пишка и й дадохме време да мине през този период. Дано и при вас е просто период. Помисли за някаква промяна в ежедневието и в средата. А може и просто да се заиграва повечко. Напомняй му по-често от обикновено и съм сигурна, че бързо ще премине.

Честито на рождениците! Пожелавам всички минали и бъдещи рожденици да растат здрави и засмени!

# 650
Ох, не знам какво да си  мисля, момичета, много ми е притеснено. Промяната е само, че седи повече вкъщи, мислих си и аз за протест, но ако беше протест щеше да си върши всичко наведнъж според мен, а той омокря гащите и като се усети какво става започва да пищи, че му се пишка и отиваше и досвършва работата.
Не мисля да връщам памперса, просто винаги резервни дрешки и търпение.
А днес как го оставих да наиграе - имаме една огромна локва пред блока и днес след дъжда го оставих 15мин да джапа в нея, е няма такова щастие, после бързо вкъщи на топлата вода. Ама беше целия мокър! Crazy Laughing

Оле Rolling Eyes Hug , Радо свали ли Т? Симеон най-много ми е вдигал 40.0 и с Нурофен, студени компреси и вода с оцет по тялото я свалихме, ама повече от час се борих с нея, вече мислех към спешното да тръгвам Tired . Изкара ангината с обрива, дето не била скарлатина.

# 651
Ще пиша, ама като незнам какво му е... Дадох ефералган свещичка (Мирче, по-бързо действа от сиропите). Ходихме на лекар, жената не можа да каже със сигурност какво му е. Каза ако пак вдигне такава Т вече да минем на АБ. Еми...дадох го. В 8 Радо заспа и се събуди с 41 градуса, целия зачервен и тресящ се. Щом мъжа ми каза да дам АБ, той е много краен против, но този път решихме, че може да дадем. Ей сега заспа, след като ефералгана подейства.

Лягам, че не се знае каква нощ ни чака. Лека!

# 652
Благодаря на всички!!!
Беше голяма лудница при нас.
Смехи, добре съм, само киселини понякога, с Алекс незнаех какво е това и понякога будувам.
Лека!

# 653
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утроооо!

Ето ни и нас...вече на 2  Heart Eyes
Искам да честитя рождения ден и на Марая и Ники! Пожелавам им много енергия за лудории и щастливи детски мигове!

# 654
Честит рожден ден на Нестор, Марая и Никола! Растете щастливи и здрави дечица! И да получите много подаръци днес Simple Smile

Беболе, не съм експерт, но единствения път, когато Тони поддържаше висока температура без почти да успеем да я смъкнем (едно денонощие), се оказа че е с херпангина. Първоначално поддържа висока Т, след ден-два - цялата уста в афти. Огледай се за афтички в устата. Много гадно го изкара Тони това, не че е нещо сериозно като състояние, но много го болеше миличкия, не можеше да яде и спи няколко дена. Дано при вас не е това, разбира се! Просто като прочетох се сетих за нашия случай и реших да споделя.

Тони днес щеше да остава за спане (най-накрая) в яслата. Вече ходи пета седмица. Но от снощи е болен. Звучи като ларингит, лаеща кашлица. Днес сме на доктор и очевидно тази седмица ще сме си вкъщи. Нашето свикване на ясла ще стане вековно.

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 07:38 от rorrr

# 655
Честит Рожден Ден на Марая,Нестор и Никола!!!Нека растат живи и здрави !

Снощи РД мина страхотно,много съм доволна и от двата тура . Heart Eyes  Торта някои видяхт е,някои не .Но във фейса има няколко снимки.Един подарък имаме от Джъмбо-две палатни свързани с един тунел ,да лазят децата.Нещо огромно е и е за двор.Диданка,само за твоя двор е  Mr. Green

# 656
Честит празник на днешните рожденици Марая, Нестор и Никола! Да са много,много здрави, щастливи и послушни!
Съжалявам да прочета ,че пак има доста болни малчовци Sad
Оле, и ние карахме херпангината с висока температура, афтите са кошмар..
След рождения ден и Гого нещо се поразболя, сега обаче е добре и ще стягаме документи за ясла... Аз ще съм още доста време в отпуска, ама съм го записала и смятам да го пробвам. НАпролет ще го пускам сериозно ( ако не ми мине котка път) ,та да свиква с реда и децата там, пък и аз да свиквам с идеята....
Бобинка, радвам се,че подаръчето се е харесало на НИкинцето  Party

# 657
  • София
Оле, как изкарахте нощта? Помогна ли АБ?

# 658
Оле, дано да сте изкарали добре нощта и да няма вече такива температури.  ooooh!

Борко се разболява, нервен е, сополи текат. Точно преди РД и яслата. Купих Самбукус, но не го харесва на вкус и не го ще, нито разреден с вода и сок го иска. Сега ще го давам насила.  Sad

# 659
Добро утро!

Благодаря за поздравите!
Виртуална почерпка по случай рожденичката ни  newsm76
Не е нашата торта, утре ще отбележим празника и по тази причина утре ще я взимаме. Тя ще бъде с Маша и мечока, няма как просто, постоянно сме залепени за техните серии.  Laughing Heart Eyes

Честит празник на Нестор и Никола!!! Да са здрави и много щастливи!   Tada

Ние "да чукна на дърво" май се разминахме с ларингита, за който се опасявах, поне за сега.  Praynig Вчера и нощес имаше спокоен сън, дано!  Peace

Беболе, дано сте овладели положението с температурата. И Марая е вдигала такава температура, кошмар пълен.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт