Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 31 852
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Честит втори рожден ден на  Ева на Noel, Ева на Marvelous, Александър на Skorpion4eto3, Ники на RadiValio и на  Александър на Nani-banani - да са винаги игриви и щастливи, с розови бузки и да е безоблачно детството им  Tada  party041

Скорпи, как си? Като гледам лентичката и ти вече си пред финалната права  Grinning
Наденце  Hug
Мишани, Краси - как са днес Нени и Мони?

Ей, голям кеф с това хубаво време. Че бях започнала да подивявам затворена в къщи  Whistling

Болничките бързо да се оправят  Hug

# 631
Благодаря ви за пожеланията ! Hug  Иринополис и Лурдес ,надявам се ,че не сте ни пропуснали умишлено ,изброявайки всички  Heart Eyes Blush Ха докато пишех и мама -Смехи редом ,май всички едни от други копвате  Mr. Green

Милла,вечра детското тържество на детски център мина страхотно,дребните играха (12деца),забавляваха се,само Ева на Марвелъс пропусна ,че има хрема.Но с тях пак ще се видим тези дни.Днес е по-същинското празнуване предимно с възрастните ,децата ще са 5-6само.
Мирче,при мен се вижда редом с поста ми ,не знам как не се вижда при теб ,пробвам пак

Наде,много кофти ,както ти бях казала не очаквай кой знае каква промяна,ако детето ти не се промени в по-лошата насока и не е проблем за вас.А учителката дето ти обясняваше как се справя със всичко,тези толкова съм ги слушала като научен урок им е Stop Не е късно да местиш детето ,но проблеми от този род са почти навсякъде.А е толкова важно детето да ходи и учи със желание  в спокойна обстановка.

# 632
Честит Рожден Ден на Симона на Pashic, Ева на Marvelous, Ева на Noel, Александър на Skorpion4eto3, Ники на RadiValio и на  Александър на Nani-banani!

# 633
  • София
Пашик - извинявам се. Не съм Ви пропуснала умишлено. Уж от първа страничка "преписвах" ама пак не съм догледала.
Да Ви е жива и здрава Симона! МНого да Ви радва и слушка и с кака много да се обичат и разбират!

Ние ходихме да си поръчаме тортата, но сладкарката е оставила бележка, че днес няма да работи. Ще поръчваме по телефона явно.

# 634
Ами тъкмо си  мислех, че е било само за вчера и днес така ми се изпусна на площадката, добре че си нося винаги резервни дрешки. Просто не знам какво да си мисля, не го прави нарочно, защото се спира, стиска, но по много се изпуска, не дава вид на настинал, съвсем здрав си ми изглежда.
Дрешки не търпи тва дете и тва си е, днес се събу бос да играе на пясъчника, якенце съвсем тъничко му облякох, само 5мин седя с него. Все му е топло, все гол да ходи Crazy

Пашик, наистина не се вижда тортата. Hug

Мамам-ам, колко време го вариш това чудо? Аз цяла седмица се мъча с една кашлица и май това ще е моят лек. Само да заври ли, или повечко? Послаждаш ли го после?
Да се оправя милият, от къде си го лепвате? Rolling Eyes

ЛурдесHug айде стига вече! Голямо боледуване му изболедувахте.

Всички болнички да се оправят бързо!

# 635
  • София
Мирче,при мен се вижда редом с поста ми ,не знам как не се вижда при теб ,пробвам пак
Ми да се бях сетила да се логна докато чета... като анонимен читател не се вижда естествено  hahaha Тортата е много красива. Браво!

И Ева подкашля, мисля че е заради задните сополи. Мисля и аз да пробвам тази отвара.

Хейли, връщах се да те чета че бях изпуснала. И на мен ми прилича на настинка, но аз знам че не търпи дрехи твоето сладурче и не знам какво да те посъветвам. Времето си захладня, как не му става студено  newsm78 Виждала съм го как се съблича, затова не знам наистина  newsm78
Наде, премести го навреме Коко! Стресът може да отключи доста неприятни неща. Майка ти какво те съветва?

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 15:05 от Arim

# 636
Честит втори рожден ден на всички дечица, които празнуват днес или вече са празнували, а съм изпуснала!  bouquet
Да растат весели и щастливи и да носят радост на родителите си!

Ако подобаващо включване включва болести, то моето е подобаващо с пълна сила.  Confused Симона се оправи (оказа се, че не е скарлатина, а само стрептококова инфекция), сега Радо поддържа температура вече втори ден, а гърления секрет му е чист, което значи, че не се е заразил от сестра си, а няма и никакви други симптоми освен кашлица. Започнахме инхалации веднага и ще ходим на лекар да видим какво се случва.

Замислям се за РД, ама нещо няма ентусиазъм. Дано се оправи Радо, че да ни дойде и настроението.

# 637
Hailie чайчето го варя 15-ина минуто - да се разтопи локума  Naughty Подслажда се ако искаш, но и иначе си е сладък.
А конюктивита явно е от яслата, но може и от някъде другаде - четох, че има 7-дневен инкубационен период  Shocked
За обличането - и моя още е на лятна вълна - не иска дебели дрехи или топлинки, не знам кога ще му стане студено  newsm78 Но за яслата се облича както му кажа - изобщо там е мнооого по-дисциплиниран от вкъщи. Не знам как го постигат лелките, но са си за поздравления  Grinning

# 638
  Юпии, днес е един от любимите ми дни в окт темичка, най-много сладури, от който познавам повечето имат рожден ден! Да са много здрави и много поводи за гордост и щастие да носят на мама и тате!!! Весел празник!!!
   Ние сме добре, леко сополиви и кашлящи, но ще мине до рождения ден да се надяваме. Вече съм отпускарка, утре идват и свекърите, баща ми е тука та веселба.
   Гледам снимки във фейса и ви се радвам.
   Ева, дано се размине боледуването на красавицата  Hug

# 639
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Честит рожден ден на порасналите октомврийчета- Симона на Pashic, Ева на Marvelous, Ева на Noel, Александър на Skorpion4eto3, Ники на RadiValio и на  Александър на Nani-banani! Да са живи и здрави и нека продължават да радват мама и тате с щастливата си усмивка! Весел празник!

По този повод аз днес си взех ''консултанта'' при избора на торта с мен... Mr. Green

http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.28747516
Човекът сам си я поръча,като си избра и украсата за нея .. hahaha Тази година заложих на ''Двете фукли'',защото много ми ги похвалиха,да видим дали е основателно. Whistling

Момичета много  Hug..
Смехи, благодаря добре сме  Peace. Продължаваме да правим инхалации в домашни условия и тази седмица,за да се позакрепи вкъщи след този престой в болницата. Иначе е пълен с енергия...Вчера едвам го сложих да спи...беше като Тасманийски дявол.. hahaha Mr. Green
Вие как сте? Слушате ли се? Heart Eyes
Ева, дано всичко е ок при вас. При нас от диагноза- ларингит при постъпването ни изписаха с бронхиолит  ooooh! Crazy Развива се много бързо това чудо за 2-3 часа  ooooh! Пожелавам ви хубав празник без болести!

# 640
Цвети, пълна къща, а?  Wink

Пашик, и аз не виждам торта. Я слагай във фейса, че да погледаме красоти. Simple Smile

# 641
Пашик, торта и аз не видях.  Thinking

Краси, може да не е настинка. Може да е някакъв протест. Понякога децата ако не са съгласни с нещо, така протестират. Друг вариант е стрес от нещо. Причини да искаш.  ooooh!

Над, какво точно се случва с Коко и какво е станало с Дари? Аз ли не чета, или ти не си писала?

Радо вдигна 40.3 преди малко, чакам лекарката сега, а той виси до мен като парцал... Confused

# 642
Беболе, тцтц, милото, дано се пооправи.  Praynig Hug

# 643
Честит рожден ден на всички дечица, родени днес! (т.к. са много, няма да изброявам) Да са много здравички, умнички, палави и усмивките са не слизат от лицата им!

hailie, може да се изпуснал, ако му е станало хладно, не е задължително да е настинал и дано да не е  Hug
Никола започна да се изпуска много когато захладня времето и..... върнахме памперса  Confused Сега единствено казва когато му се ака, иначе си пикае в памперса и просто в момента нямам нерви наново да правим опити за махането му. Малко ме е яд, ама какво да се прави  ooooh!

БебОле, бързо да овладявате тази температура  Praynig

# 644
Много ви благодаря за страхотните пожелания!

Липсвате ми!!!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт