Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 31 855
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Мишанка, какво го е закъсал Нени? Май съм изпуснала, разтревожих се  ooooh! Какво е това нещо, което не се повлиява от лечение? Ужас!!!
Скрит текст:
Изкарахме ларингит. Но докторите се бяха видели в чудо,защото не можеха да намалят дозите на лекарствата/по- специално на ''урбазона''В продължение на 5 дни го инжектираха всеки ден * 2 пъти/,отделно не успяваха да му редуцират симптомите и така една седмица... ooooh! Той се раздираше от кашлица и правеше пристъпи. Но най-накрая смениха медикаментите и с прием на 4 такива се оправихме. Crazy ooooh! Ужас...Сега продължаваме да правим инхалации и у  дома.
Стига сме си говорили за гадни неща...
Да се похваля,че днес взех на моето момче някои неща за РД.Книжки,играчки и дребни аксесоари за хранене. Така и така ще е сплотен празник в семейна обстановка, поне да си го направим весело с украса и настроение. Mr. Green В понеделник ще ходя за тортата.  Hug

# 616
Краси, благодаря за колажа! Как е Симеон?
Мишанка, добре че всичко е минало!
Оле, брагородно завижд! )))
Честит Рожден ден на всички, които съм изпуснала!
Преди две години точно по това време ме мъчеха ужасни контракции, три часа и половина по-късно целунах най-голямото щастие в моя живот. Блогодарна съм, че го имам! Всяка негова усмивка и целувка карат денят ми да става по-добър. Да ми е живо и здраво синето, много го обичам!!!
Да са живи и здрави дечицата, родени на тази дата!
Момичета, благодаря Ви, че ви има и с вас мога да споделя всичко!

# 617
Честит рожден ден на Ева и Ева, Симона и Алекс!!! Да са живи и здрави, много весели и усмихнати деца, да радват мама и тати, много безгрижно и щастливо детство!

Скорпи, дано нещо моментно е било. Снощи спа спокойно.

# 618
Здравейте !
Днес и моето слънчице има Рожден Ден,да ми е жива и здрава ,и все толкова прекрасно дете! Heart Eyes
Тази торта сме поръчали за довечера,та с нея да ви почерпим!

Честито Рожден Ден и на другите рожденници днес!!!Нека да са живи и здрави!
И много специална Честитка на нашата приятелка ЕВА на Марвелъс !!! Hug

# 619
Ухххххххх,как мило ми стана от думите на Скорпи  Hug

Честит Рожден Ден на всички дечица родени днес  Hug  bouquet Бъдете здрави,щастливи,усмихнати и игриви  Hug  bouquet

Честит Рожден Ден и на нашия зет-Никинцето  Mr. Green Да ми е здрав и много,много щастлив  Hug

Мише  Hug  bouquet

Коко ми е с някакъв вирус и е като смазан Sad Сега отиваме да видим,какво му има ..... разби му се нервната система с това училище Sad

# 620
Честито на двете Евички!  Heart Eyes Да са все така сладки и весели!

Скорпионче, честито ти рождениче и на теб! Hug

Наде, много кофти с Коко. Защо така се получи с училището?
Учителката в течение ли е?

Ейй, честито и на Монито! Пашик, как беше партито? Heart Eyes

Нани, хайде и на теб...Да ти е жив и здрав Алексчето! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 11:12 от Milla Elaine

# 621
Pashic, Skorpion4e, Marvelous, Noel, Нани и Ради- честит втори рожден ден на дечицата ви! Да са много здрави, усмихнати и щури в игрите!!!  party041 Tada  party002  ura

# 622
  • София
Честит втори рожден ден на  Ева -на Noel ,Ева на Marvelous, Александър на Skorpion4eto3, Ники на RadiValio и на  
Александър
на Nani-banani . Да бъдат здрави, много усмихнати и много обичани!

hailie - забравих да ти отговоря
Цитат на: hailie
[b
Нинче,[/b] Hug милия Гого... Да се оправяте бързо Hug . Вие до къде я докарахте с местенето в новия апартамент? Ремонтирахте ли го?
в събота сложиха ламинирания паркет и вече ще започваме да обзавеждаме. Но така или иначе тази зима ще сме си в сегашния апартамент.

НАде - бързо да се оправя Коко!

Георги още си е в нас. Сополите и кашлицата още се вихрят, и не знам дали ще е готов за детска в сряда - за РД. А в петък е на зъболекар, та май тая седмица за сега се очертава "Дъждовна".  Wink

# 623
Честит Рожден Ден на всички дечица, празнуващи днес!!!    Party Time Tada Нека са здравички и усмивките постоянно да греят на личицата им!  Heart Eyes

Ние сме рожденици утре, но нещата нещо не отиват на добре. Имаше съвсем лека хрема, а от вчера по време на сън показва симптоми на ларингит, нощес пак хърчеше и говори лаещо.  Close Миналата година се разболя от ларингит точно по същото време, след рождения ден. Изписаха ни от болницата тогава и я повтори веднага. Къде бях чела, че е възможно да повтаря по същото време когато са боледували.  Crossing Arms Просто съм на тръни, като знам тогава какъв кошмар беше ...
Ще давам за сега фенистил капки, а ако се влошат нещата ще я мислим.  Sad Дано успеем да го пресечем.  Outta Joint

Mishana, напълно те разбирам.  Hug Прегръдки на Нестор и дано се е стабилизирал напълно!  Hug

# 624
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честито на днешните двугодишковци, много бели, много радости и най- много здраве  Hug

ох, кеф, днес почивам, децата са на градина, такава чудесна тишина е в къщи, просто трябваше да се похваля.  Crazy

Ей, ама големи бонбони си имаме, с кеф да го гледа човек този колаж. Краси   bouquet

# 625
Честит втори рожден ден на Ева, Ева, Александър, Александър и Ники!! Да растат здрави и големи послушковци!!!
 Hug  bouquet

Болните да се оправят, и ние сме в кюпа, малки и големи!  #Cussing out

# 626
  • София
Момичета сладки, току-що ми звънна Диданка. Тя си е записала час за АГ днес в 17 ч. в Щерев, но го освобождава. Ако някоя иска да го ползва, нека и звънне че днес е без нет. 0894 745 105.

Честити рождени дни на сладките ни адашчета Ева и Ева, двамата разкошни младежи Алекс и Алекс и Ники  party023 newsm67 newsm59 Пожелавам им щастливо детство и много игри и забави!

Аз го закъсах с много злобен вирус и изпратих Ева при баба си. Вчера изобщо не можах да стана от леглото, днес поне мърдам по малко. Къщата ми е пълен ужас, но мъжете да се оправят, хич не ме интересува  hahaha

Пашик, честит рожден ден на твоето ангелче!   party023  ura Тортата не се вижда, а любопитството ми скочи до крайна степен! Пусни я пак, моля...

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 11:29 от Arim

# 627
Честито на днешните рожденичета, да растат здрави и щастливи и обичани от мама и тате!!!  Hug  Two Hearts

Ние сме добре, днес взеха кръв на Бори и много плака. Още седмица остана и го пускаме на ясла. А аз започвам да си търся работа. Искам да е някаква на половин ден.

Ева, дано да ви размине тоя път ларингита и да си направите хубав празник утре.   bouquet

Хубав ден!

# 628

Честито на Рожденниците!
Наде,много кофти,сменете класа или училището,знам ли Tired

# 629
Честит празник на 2-та Александър, 2-те Еви, Симона и Ники, както и на останалите вече двегодишни октомврийчета, които са празнували последните дни, и техните родители! Много щастливи мигове и незабравими изживявания!  newsm59 Tada
Pozitive дано раздялата ви е сравнително кратка и да постигнете всичко, заради което се налага, че и повече  Hug Grinning
Бърди честита нова работа! Чудесно е да работиш нещо, което наистина ти харесва!
Hailie за проблема на Симеон, освен изброеното от теб, се сещам за по-топли дрешки /от обикновено/ . Той вече по-добре ли е?
Да споделя една рецепта на бабин чай против кашлица - и при Светлозар и при мен подейства за 2-3 дни, а преди това цяла седмица лекувах малкия с лекарства и никакъв ефект нямаше.
1л. вода, 1 ябълка - нарязана на 4, 3 ореха с черупките - натрошени, 1 глава червен лук - обелен, нарязан на 4, 1/2 кутия обикновен локум. Всичко се вари, прецежда и се пие по 1/2 кафена чаша през 1-2 часа.
Светлозар сега пък е с конюктивит  Confused Много гадно било това, но гледам че бързо се подобрява, та дано скоро се оправи!
Да оздравяват бързо всички болни - тази година направо тези болести край нямат  Confused
Весело изкарване на всички празнуващи!

Общи условия

Активация на акаунт