Да са винаги весели, щастливи, здрави и игриви 
Разписвай се по-честичко
Колкото до въпроса ти - на този етап и аз смятам, че е безсмислено да се тормозите взаимно - той да се травмира от яслата, а вие от поведението му в къщи. По-добре за някакъв период го остави в къщи (поне до на пролет) и ако имаш възможност тогава пак го пробвай дали ще иска да остава в яслата. За да бъде по-лека климатизацията го пускай в клубчета, където има други деца, но какичките да са около него, а не ти. Наблюдавай го как реагира, когато не си около него, кога се сеща, че не си пред погледа му, как реагира на което, допуска ли какичките да го успокояват и ако не - защо...
Ще се радвам да се чуем, ако не - драсни на лични някой ред. А с Даричка какво е станало?
Единствено, когато сме заедно с бебето навън, бута количката с малката. Иначе - от ръцете на баща си - на люлките и пързалките за около 10-15 мин. и после - айде пак на ръце
Както и да е...радвам се,че всичко приключи.Голям кошмар беше.

Но и да не беше това, пак много си я харесвам, точно моето място е 

.

.

.
Честит празник и на другите сладури, родени на нашата дата!
Весел празник!
Говори ми за умора, напоследък и аз се чувствам супер изморена, хем преди и по-малки бяха децата, демек уж по-трудно да е било, ама не съм имала чак такива периоди, напротив, не се спирах! Не не знам от ЕГН-то да не е вече при мене.
Някой път гастрита се провокира и от силен стрес, от лошо хранене, въобще доста неща изчетох покрай моите истории. 

Много е хубаво човек да се намира на точното си място
Ако искаш сподели какво работиш.
Съжалявам да чуя точно това, утре ще ти звънна.
Какво е това нещо, което не се повлиява от лечение? Ужас!!!
Така си иска разни неща, които мама не дава

милия Гого... Да се оправяте бързо
. Вие до къде я докарахте с местенето в новия апартамент? Ремонтирахте ли го? Препоръчани теми