Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 31 955
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Честит рожден ден на Коцето, Неди и Питър  nbirthday newsm38 Да са винаги весели, щастливи, здрави и игриви  Hug
Рени, помним те, разбира се  Hug Разписвай се по-честичко  Wink Колкото до въпроса ти - на този етап и аз смятам, че е безсмислено да се тормозите взаимно - той да се травмира от яслата, а вие от поведението му в къщи. По-добре за някакъв период го остави в къщи (поне до на пролет) и ако имаш възможност тогава пак го пробвай дали ще иска да остава в яслата. За да бъде по-лека климатизацията го пускай в клубчета, където има други деца, но какичките да са около него, а не ти. Наблюдавай го как реагира, когато не си около него, кога се сеща, че не си пред погледа му, как реагира на което, допуска ли какичките да го успокояват и ако не - защо...
Наденце, стискам палци при Коко да се успокоят напълно нещата  Hug Ще се радвам да се чуем, ако не - драсни на лични някой ред. А с Даричка какво е станало?
Краси - още ли си в депресия? Нещо много постни ми се виждат постовете ти  Hug
Не съм-че, все забравям да ти пиша, че мъжа ми изказа съжаление, че не сме комшии  Laughing И той, като теб, си носи гърне за на вън и не намира съмишленици по темата в квартала.
Тия - ние в крайна сметка купихме количка. Допълнителните седалки, за мое огромно съжаление, се указаха по-широки от това, което позволява да мине през вратата ни (имаме шкаф, който пречи). Смехи от около седмица напълно отказва да върви и само иска баща й да я носи  ooooh! Единствено, когато сме заедно с бебето навън, бута количката с малката. Иначе - от ръцете на баща си - на люлките и пързалките за около 10-15 мин. и после - айде пак на ръце  ooooh! Crossing Arms

# 601
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

След дълъг престой в болница с Нестор най-накрая сме си вкъщи! Party
Стабилизираха се нещата,но беше много трудно,защото не не повлияваше от лечението и постоянно се налагаше промяна.  ooooh! Както и да е...радвам се,че всичко приключи.Голям кошмар беше.

Честити рождени дни на всички октомврийчета,които сме пропуснали да поздравим! Да са живи и здрави и да се радват на щастливо детство!

# 602
  • София
Привет, момичета  Hug
Чета ви най-редовно, но в офиса ми е забранено писането в мамата, има рестрикция само за четене, така че само надничам и се информирам  Grinning
Весето Митева беше писала в самотните, че са се разделили с мъжа й. Аз продължавам да си чета там след развода навремето и попаднах на нейна тема преди няколко месеца - ама не помня подробности.
Иначе аз съм много хепи с новата си работа, най-вече защото е на 10 минути от нас и работното време е от 8 до 4:30, така че в 5 съм си у дома  Heart Eyes Но и да не беше това, пак много си я харесвам, точно моето място е  Heart Eyes
Мая ходи на частната ясла ден-два и после се разболява, добре, че баба й е тук да я гледа.

# 603
Честито на рожденниците днес, както и на тези от миналите дни! Да са живи и здрави!

Ние отложихме РД, защото няма шанс до вторник да е здрав Никола, пък и аз покрай него също съм сополива. До година ще го пусна на градина чак след 16ти октомври  Naughty
С тези боледувания не виждам изобщо дали ще се адаптира в яслата. Сега като е 2 седмици вкъщи, после всичко ще започне наново и дори ми се струва, че никога няма да остане за целия ден.. Нещо не ме кефи схемата няколко дни на ясла и после 1-2 седмици вкъщи  Rolling Eyes

MISHANA13, браво, че са се стабилизирали нещата! Не помня какво му е било на Нестор, но бързо оздравяване!
Както и на всички болни!

# 604
 Безкрайно Ви благодаря момичета за съветите и подкрепата.  Hug Hug Hug
За пореден път се убеждавам, че от хора, които познаваш само виртуално, може да получиш подкрепата, която дори близките не могат да ти дадат. Страхотни сте! Peace

Аз мисля, че дечицата на тази възраст нямат нужда от социализиране, дисциплиниране и приобщаване към модел. Те имат нужда от безусловна любов и подкрепа. Имат нужда от пример на подражание и една стабилна семейна среда, който да им помогне да изградят представата си за света и хората в него. Говоря конкретно за нашата ситуация. Баща му работи вкъщи, аз не съм на работа и така. Всеки гледа през собствената си призма и решава било то по съвест или притиснат от обстоятелствата, но все пак нали децата са най - важни и това как се чувстват те. И при двама родители вкъщи идеята за ясла нещо губи смисъла си. Повечето ни познати и близки са категорично против да го оставим вкъщи и от там в мен се прокраднаха съмнения дали постъпваме правилно, но монетата винаги има две страни правилното за едни е грешно за други и така.

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 14:47 от Reni_Vo

# 605
Честит рожден ден на днешните порастнали дечица.

Диде, не съм в депресия, просто съм ужасно уморена, чета всичко и редовно, но не ми стигат силите и думите, за да пиша Hug .

Рени, и аз не бих си дала детето в ясла, ако мога да си го гледам. Peace

Барбалетка, да се опавяте бързо Hug

Мишанче, съжалявам да прочета, че и до болница сте стигнали, но важното е, че Нени вече е добре Hug .

Бърди, честита нова работа Flutter

Беболе, чакам с нетърпение подобаващото включване Party Grinning

Позитивче, труден път сте поели... но каузата е важна Hug

# 606
Бърди, ти нова работа ли имаш? Не си ли вече в тв?

Рени, винаги трябва да слушаш себе си и детето си.  Hug

Краси,  Hug

Аз днес направих шопинг напук на проливния дъжд.  Wink

Честито на Константин! Heart Eyes Лурдес, как върви партито?

# 607
Чесит рожден ден на Константин, Неделин и Питър!!! Tada  ura
Лурдес, , тези всичките проблеми със стомаха от пиене на лекарства с малко вода ли дойдоха? Важното е, че вече се чувстваш по-добре, а и от сега нататък ще имаш едно на ум(аз също не знаех, че това може да доведе до такива последствия).
БебОле, добре дошли на родна земя, радвам се, че децата са на оздравяване вече, сигурно през цялото време ума( и сърцето ти) са били все пак тук в Бг, при тях. Чакаме по-обстойно включване Hug
Рени, мама Смехорана ти е дала много добри съвети и насоки, абсолютно подкрепям написаното от нея Peace
Мишанка, добре че сте си вкъщи вече, дано  Неси е здрав и не се налага да преживявате пак подобен стрес.
Хейли, горе главата, ти си силно момиче, намери си малко свободно време за себе си да си починеш, явно имаш нужда Hug.
Милла, и аз съм ходила на такъв доктор, наистина в бг им казват чекръкчии, но определено вършат работа, аз имах преди време(а и сега май пак) прищипване на седалищен нерв и буквално за секунди ми махнаха болка, която ме мъчеше с месеци. За екскурзията- дано времето е с вас и поне да не вали, накъде ще поемете този път?

# 608
Честито на Константин!

# 609
Нова анкетка Flutter .

Ако имате предложения, казвайте бързо да ги включа и тях Hug

Skorpi, Emi, сложих снимките на малките бонбончета на първа страничка Heart Eyes Hug

Марта,  Hug вече се примирих, че по-добре да не си почивам Laughing . Идва ми нанагорно понякога, обаче пък се свиква Crazy

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 22:28 от hailie

# 610
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания за моя рожденник!  Hug Heart Eyes Честит празник и на другите сладури, родени на нашата дата! Party Весел празник!

Мила, мина добре купона, този път само торта и подарък имаше, не съм правила кой знае какви ястия и гозби за семейната вечеря. То и съм с кашлица и хрема, както всички домашни, и много много не съм се престаравала този път. Mr. Green Hug

Хайли, сега ще пусна един глас в анкетката. Simple Smile Говори ми за умора, напоследък и аз се чувствам супер изморена, хем преди и по-малки бяха децата, демек уж по-трудно да е било, ама не съм имала чак такива периоди, напротив, не се спирах! Не не знам от ЕГН-то да не е вече при мене. #Crazy

Мартакели, да, силния антибиотик е причината, даже говорих с една позната и тя била пила наскоро същия АБ, и на нея силни коремни болки, въобще ужасна работа. ooooh! Някой път гастрита се провокира и от силен стрес, от лошо хранене, въобще доста неща изчетох покрай моите истории. Outta Joint

Мишана, важното е че сте си вкъщи вече, ще го забравите това! Hug

# 611
  • София
Честити рождени дни на Иви на мама Mama ma, Зори на мама Wafi, красивата Дария на мама Ani_J, Павел и Борис   party023 newsm59  ura  Gift

Лурдес, в Бг ли си? В кой град си? Многото вода е задължителна и без лекарства, ама това си го знаем. А с лекарства съвсем, тя извежда "отровите" от организма. В момента умирам от жажда, а  свърши бутилираната у нас. С чешмяната така и не се сприятелихме...
Бърди, честита нова работа  smile3501 Много е хубаво човек да се намира на точното си място  Simple Smile Ако искаш сподели какво работиш.
Хейли, миналата седмица като се видяхме не разбрах че си в депресия или огромна умора  ooooh! Съжалявам да чуя точно това, утре ще ти звънна.
Мишанка, какво го е закъсал Нени? Май съм изпуснала, разтревожих се  ooooh! Какво е това нещо, което не се повлиява от лечение? Ужас!!!
Позитивче, ако е само една Коледа разделени ще е добре. Дано целият зор е набързо, че като се сетя какво и беше на Бобчето и колко дълго... В коя държава е забегнал мъжът ти?
Наде, какво става у вас? Съвсем съм ви изпуснала края... Искаш ли утре да заведем децата на клубче и да се набърборим? Краси, и ти също  Hug

Ева днес започна да казва "Ева ного бича мама, мама бича Евето. Даа???" Скица  hahaha Така си иска разни неща, които мама не дава  Joy

# 612
  • София
Привет!

[b]Честит празник на днешните рожденици! Да са ни живи и здрави![/b][/size]

Мишана
Радвам се, че вече сте добре и сте си у дома. Това всичко в следствие на ларингита ли е? МНого е коварен тоя ларингит, ей.
 Георги предната нощ ми направи такава кашлица. Вчера го водихме на преглед /че има хрема, Т, кашлица/ и дежурната лекарка, каза, че е минал метър да не направи пристъп. Не ни изписа нищо освен противоалергичен сироп, но каза да го наблюдавам.
Вчера водихме каката на плуване в БАнкя и на Гого му се отрази добре влажния въздух при басейна. Едва го удържах да не си събуе маратонките и да не се навре и той в басейна Laughing

Арим - много е сладка Евичка. Виж как е налучкала прекия път до "забранените" неща. А на снимките от фотосесията  е голяма чаровница  Heart Eyes

Краси - "Циганско лято има на вън, Октомврийче е на ясла, спинка обеден сън".
                        "Букет от есенни листа събират Октомврийските деца"

# 613
Честито на всички празнуващи!
Не ще сме утре ,но днес празнувахме на детски център с дечица .Получи се страхотноооо.Много играха ,гледаха ги ,занимаваха ги .Всичко мина добре,сега Мони спи уморена. Heart Eyes
А утре с родата и приятелски семейства ще празнуваме пак ,но на заведение.
Тук учудващо е страшно оооо топло...децата бяха мн потни ,само да не настнат така.

# 614
Момичета, Симеон снощи яко се беше опишкал и днес 2 пъти се изпуска по доста. Мисля, че е настинал нещо Confused - кажете ми какво да направя? Топла вана, освен чайче, какво друго може да пие? Няма кашлица и хрема.

Пашик, браво за празненството. Има ли снимки във фейса?

Нинче, Hug милия Гого... Да се оправяте бързо Hug . Вие до къде я докарахте с местенето в новия апартамент? Ремонтирахте ли го?

Общи условия

Активация на акаунт