Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 31 968
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Честито на сладура Стоян!  Hug Heart Eyes

Позитивче, много дълга раздяла, защо така?
Сега поне има евтини полети, не може ли да си идва от време на време
или вие да отидете?

Арим, супер снимки. Ти ли си фотографът?

Аз днес ходих на хиропракт, не знам как се казва това чудо на български,
тук се води алтернативна медицина. Много ме болят врат и рамене, не се издържа вече.
Но човека така ми "изви врата", че няма да ви казвам какъв шум чух, помислих че го счупи.  Laughing

Бобче, Йована още на градина ли е? Мислех че и при вас рано тръгват на училище...

И ние си букнахме малка екскурзийка след около седмица и половина.
Нямам търпение, дано само времето не е прекалено лошо.

Пашик, много "маняшко" колело, и аз ще взимам на Нико, ама май ще го оставя за към март месец.

Цвети, гледам си "завъдила" татко вкъщи? Сигурно е радост голяма.  Hug

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 16:38 от Milla Elaine

# 586
  • Stavanger,Norway/ Varna
Цвети, тук тръгват на 6 годинки на у4илище. Йована кара в момента преду4илищна в градината. Имат сутрешни занимания, у4ат ги на общи неща в момента, нищо свързано с писане и математика. Затова, пък, аз се занимавам с нея в къщи с тези неща  Peace

# 587
Злати, на чекръкчия ли си била Simple Smile

Хепи бърдей на Стоянчо  Hug

Орхидейке, като сте двамата, ще реве още повече  Peace

ХАЙДЕ, СОФИЯНКИ, НА БЕЗПЛАТНА ЦИТОНАМАЗКА!!

# 588
Честит рожден ден на Стоян! Да расте здрав и силен, много усмихнат и заобиколен от верни приятели!

Не съм, честит празник  bouquet

Мирче, много хубави дечица Heart Eyes

# 589
  • У дома
Честит рожден ден на Стоян! Да е жив и здрав и много щастлив, щуро и усмихнато детство!
Не съм, хубав празник!

Благодаря ви за подкрепата, момичета. Мъчно им е на децата, но добре, че е Скайп, та да се виждаме всяка вечер. Липсва ми когато ми се прииска да му звънна и да го чуя, чакаме вечерта с голямо нетърпение всички.
Ами обмисляхме вариант да отидем ние покрай коледните празници, но в момента е в процес на търсене на квартира, все още е при сестра ми. Там няма място да се натресем и ние за две седмици. А и той като се премести ще бъде в къща с други хора, а той ще обитава една стая с обща кухня.
Мислехме и той да си дойде, но решихме да не се харчат парички на този етап за пътувания и билети.
Всеки тръгнал по пътя на емигрантството и работа в чужбина знае какви са последствията и лишенията.
Всичко това го правим, за да можем по-скоро да сме всички заедно завинаги, а не да си ходим на гости от време на време. Тежко ни е и ще става и по-трудно, но и двамата сме наясно каква е крайната ни цел. По-добър живот за нашите деца. Но трябва време докато това стане и мноооого търпение.
Няма да ви занимавам повече с нас, просто ми е мъчно и самотно.

Едните ни приятели заминаха преди две седмици в Германия, а най-добрата ми приятелка е вече в Испания  Cry

# 590
Pozitive, мила  Hug! Трудно е, лъжа няма, но ще се наредят нещата. Навсякъде  е трудно - в чужбина едно, в България друго. Стискам палци да се уредят нещата ви бързо! Praynig
Някой чувал ли е това момиче Веселина Митева ако не се лъжа, мъжа й беше заминал за Америка, но повече май не е писала. newsm78

Аримче, чудесни снимки сте направили, много са готски!! Peace

Ние сме почти готови за утре, мъжът ми отиде да вземе тортата, подаръка е купен, и утре дано да няма много сополи, каквито са сополиви тези дни и да направим малко семейно тържество. Simple Smile

Моят гастрит май ми мина, остава ми лошия спомен от тия антибиотици и какво ми докараха до главата, но вече ще знам и ще внимавам като пия лекарства - 1 хапче с половин литър вода! Twisted Evil

# 591
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, Позитив, разбирам те много добре какво ти е на душичката, дано скоро сте заедно всички. И на мен ми беше най- тежко по празници, наревавах се и така  Rolling Eyes За коя държава замина мъжът ти, че не си спомням. Имам приятелка в абсолютно същото положение, надявам се и там нещата скоро да потръгнат.

Веселина Митева отдавна не е писала да каже какво става, напоследък се сетих и за Инфома, какво ли е станало с техния случай. Дано са заедно и щастливи  Praynig

# 592
Позитив,  Hug Спор няма, избрали сте по-трудния път на емигрантството.
Дано си струват разделите и лишенията. Кураж!

Ахам, и на мен ми е интересно какво става с тези момичета.
Ако четат, нека драснат две думи.

Диданка,  Laughing така ли се казва?
Направо страшно прозвуча. Майтапа на страна, ама аз се чувствам една идея по-добре. Praynig

# 593
Бонджорно бамбини  Hug

Завърнахме се от Рим. Вечния град ни хареса, макар и да бяхме за кратко, видяхме доста. Храната им ме впечатли най-много. Повече го ударихме на хапване и пийване този път и по-малко туризъм, но града така предразполага.

Симона вече е добре, Радо се опита да я последва, но безуспешно слава богу. Сега започвам и аз да мисля за РД, че наближава и след него, живот и здраве единия тръгва на ясла, а другата подновява градината.

Тези дни ще се включа подобаващо.

# 594
Здравейте Simple Smile

Малко със закъснение искам да пожелая на всички октомврийски дечица,чиито рождени дни съм пропуснала:много здраве,много усмивки,весело и безгрижно детство  Hug  bouquet

Честит Рожден Ден на Стоян!Да расте все такъв сладур  Hug

Мирче,много хубави снимки  Hug  bouquet

Смехи Hug Ще ти звънна да ти разкажа тези дни за нашите одисеи,в крайна сметка се срещаме с Петя Хорозова,изключително съм доволна  Hug Peace Като цяло положението е една идея по-добре.Много целувки на вас тричките  Hug

Позитивче,много ми стана жално за теб  Hug Горе главата,както сама си казала,всичко е за доброто на семейството  Hug  bouquet

При нас всичко е горе-долу нормално,още се лекуваме с Дарито след онзи случай ... тренировки,английски,училище,вкъщи,навън,психолози,курсове по Ит  Mr. Green моето МЪЖ започна да си идва все по-рядко,но си идва де(няма да се оплаквам  Mr. Green).... може да му хрумне да не си идва след месец,два ...колко му е  Mr. Green

И на мен ми е интересно какво се случи с много от момичетата,варненската банда почти изчезна... Лейди,Тини,Хипо ,Веси ....

Хайде хубава вечер,мили мои   bouquet

П.П Олееееееее,не прекаляваш ли вече с тези пътувания  Mr. Green Майтап настрана,добре дошли   bouquet

# 595
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала и дано ни помните  Blush
Чета Ви редовно, но за писане все не остава време.
Пиша с молба за съвет: Hug
Накратко - изместихме се да живеем в Търново ( бяхме в Русе), седмица след това Ники тръгна на ясла. Ходи три дни до обед, ревал е през цялото време, вкъщи стана много неспокоен, не спи, изпада в истерии. Спряхме го, и сега дилемата е дали да го пуснем пак. Аз не работя и мога да го гледам, но няма ли да е по-добре за него сред връсниците си. Всеки ни казва, че ще свикне, но заслужава ли си да се изтормози детето, че да свикне накрая.

И да не забравя да честитя на всички вече пораснали октомврийчета! Да са здрави, щастливи и много обичани.

# 596
Рени, аз не бих го пуснала. Тези социализации на всяка цена са ми странни.
Мисли за алтернатива-събиране с приятели, почасови занимания и пр.  Peace
Нико го водя да играе, но въобще не го вълнуват децата. Само с Мила се занимава.

Наде, какво се е случило с Дарито?
Лелее и аз съм същото такси през деня, не мога да седна спокойно,
а тук все вали. Tired

# 597
Reni, дори е препоръчително, ако имаш възможност, да си гледаш детето до 3г.
Изгледай тази лекция - на Мадлен Алгафари е, за децата до първите 7 г. http://www.actastyle.bg/Actastyle/school/1
Може да си я прехвърлиш - на 1 час и 7 мин започва обяснението за необходимост от социализация след 3тата година.
Додсън препоръчва същото.

# 598
  • Сливен
Честит рожден ден на Константин и Неделин
Честит рожден ден и на Стоянчо !
Честито и на тези,които съм пропуснала

така...вчера ходих да си пусна отпуската,на работа ще съм на 1-ви декември
приготвяме се за яслата,в понеделник ще правим изследванията,но съм изтръпнала  Tired
на приятелката ми момиченцето е в същата ясла и е бясна,малката преди две седмици беше болна ,с много висока Т ,гърло и още много екстри,тъкмо тръгнаха пак и вчера пак...Т,повръщане ..
каза че си водели децата болни,даже някои с АБ-то.....и съм доста притеснена,то момичето не беше болнаво,а за 4 месеца вече не помня колко пъти беше болно
ужас
Reni_Vo и аз съм на мнение,че щом си у дома няма смисъл да се стресира детето  Hug
прегръдки момичета
бягам

# 599
Честито на Рожденниците,бъдете много здравички и само успехи!
Аз съм в отпуска 1 седмица,няма такъв кеф Crazy,ще махаме памперса Crazy Crazy
Наде,какво е станало с миличкото Дари?

Общи условия

Активация на акаунт