Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 31 970
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • У дома
Честит рожден ден на Мартина!

Честит рожден ден и на всички малчугани, които не успях да поздравя тези дни!

Бъдете здрави!

Такааа, 3 дни на ясла предната седмица - до обяд, малко поплакваше сутрин, но после всичко било спокойно, слушал, ял, играл. В понеделник вече го оставиха да спи. Заспал с мааалко зор, защото нали се сещате у нас как заспива - на маминия биберон. Поспал добре. Вечерта много се въртя, сутринта му беше запушено нослето, реших да го оставя вкъщи да видя какво ще излезе от това и резултата не закъсня - от вчера сме със зверска хрема, сополи, избива му долния кътник и е ужас положението. Боря се с него да му пръсна с нещо нослето. Дано поне не слезе надолу.

Оплаках се.

Да ви кажа честно и на мен хич не ми се връща на работа. Имам още месец да се настроя. Ама няма как.

И ние се инатим, но като види, че не минава номера и бързо се преориентира.

А как съм изпаднала в една дупка, от няколко дни за най-малкото и рева, до сега се държах, но вече ужасно ми липсва мъжа ми. А като си помисля какви празници идват, а ние ще се видим чак на лято и ми докривява още повече.
 Tired

# 571
Честит Рожден ден,мили дечица!
Ххех малко се успокоих,че не е само при нас това с тръшкането.По магазините сме същата работа,въобще не иска да ме хваща за ръка,тичам с торбите след него.Добре,че хората са измислили колички за пазаруване да го сложа вътре Mr. Green
Ние вече сме на коледна вълна,всяка вечер разказваме прикази за дядо Коледа,за джуджетата и за голямаааата работилница,която имат.Ели(Легео),не можеш да си представиш каква игра пада с инструментите,които му подарихте.Все човърка някоя кола,все завива болчета Laughing
Оставям ви,приятен,слънчев ден Hug

# 572
Честит рожден ден на днешните рожденици!

По въпроса с яслите - останах с впечатлението, че в другите градове дечицата доста бързо остават за цял ден в яслата. В нашата ясла, във Варна, нещата текат много бавно. Не само за моето дете, а по принцип им е такава бавна схемата. Тази седмица става един месец, откакто Тони ходи на ясла, но остава едва до обяд. Взимам го в 12-12.15 ч. след като ги нахранят. Казват, че е спокоен, яде. Едва другата седмица казаха, че ще го пробват със спане. Не разбирам защо проточват толкова нещата. Той сигурно вече е свикнал, че го взимам по обяд и дори смятам, че ще му навреди да свикне да спи там. Нооо лелите там са на друго мнение. Работодателя ме чака с нетърпение да се върна, а аз дори не мога да кажа кога ще е това. Оплаках се  Crossing Arms

# 573
  Привет момичета!
 И аз да честитя на всички мили дечица,които станаха на 2 годинки!Да сте живи и здрави,и много щастливи   bouquet!
 Поизгубих се аз,но от една седмица си имаме тати и тичаме по задачки с него,че не се знае кога ще му свирнат да тръгва.В сряда ще занесем торта в детската градина,а вечерта ще се съберем семейството на домашна торта.Ако имам време да я направя де,че от понеделник започвам работа.Станаха нещата,взеха ме,сега остава и аз да се справя.Казвам го защото ми е по специалността,но в друга сфера,ноооо ще се доразвивам няма как.Ще търся сега жена на повикване,че ако някоя маймунка се разболее да ми я гледа,да не ползвам още първите месеци болнични.Ако някой познава такава жена ще се радвам да ми даде координати!
 Ще се събираме ли на общ октомврийски купон в някой детски клуб?

# 574
Здравейте и от мен!
Честито на рожденниците!!!
 Ние сме добре ,очакваме РД .Решихме предния ден в неделя да празнуваме на детски център само с деца ,а на РД в понеделник ще сме на заведение с  родата и приятески семейства.Много се чудих дали да правя и детски РД ,защото всичко става по две ,но не издържах.Днес харесвах торти и се шашнах от цени 60 -до 130лв ,те много поскъпнали ooooh! Утре ще поръчвам естествено 2 Crazy
Подаръците са на линия ,почти всички гости искаха аз да ги избера или поне ме питаха какво да купят.От нас поръчахме това колело без педали ,но няма да дойде за РД (тя нали не разбира) Laughing
Иначе ми е много послушна ,всичко разбира като си говорим .Тръшка се само на вратата  като излизаме -все иска нещо голямо да помъкне навън ,но се обясняваме и се разбираме.Навън много слуша .Навсякъде се държи добре .Контактува си с децата и си  играе.
Ака си редовно в къщи ,дори сама си ходи,сваля си гащите.Пишкането навън -ами  стиска се,само ако стане 2-3 часа я питам и само ако тя пожелае тогава .Важното е ,че си се научи и нямаме аварии.

Аз все съм си била из къщи,на работа не съм ходила ,но не ми липсва .Деня ми е толкова запълнен (не само с деца),интересен ,не ми стига времето,не знам ако ходех и на работа ...
Позитив ,дано скоро се видите ,но не се задържай в дупка и не се депресирай .Само напред!
Краси ,не съм аз по заглавията !
Съни,радвам се за теб!Успех ти желая!

# 575
Здравейте, девойки!!! Simple Smile

Честит рожден ден на всички девойки и младежи, които толкова много пропуснах! Бъдете живи, здрави, усмихнати и щастливи дечица!!!!!!!!!
   bouquet Hug

Мирка, хайде, връщай се на работа. И като намериш хубав магазин за офис дрехи, да кажеш, че и на мен това ми е голям проблем...  Peace Ти ще си пак в конкуренцията, м? Simple Smile

Краси, хайде да се успокояват нещата у вас, че на теб нервички няма да ти останат скоро време...  ooooh! Hug

За рождения ден подарък и Николайчо няма. Лошото е, че не сме го и измислили още. Не мога да преценя какво ще му хареса и да му бъде интересно. Това с номера сам да си избере го приложихме миналата година за Коледа и той се навря в една количка с педали, която нямаше как да съхраняваме и паркираме вкъщи и ми стана кофти, че не му я взехме. Тогава се въртя обикаля и все при нея отиваше..........  Outta Joint

За партито само сме дали капаро и още не съм избрала ни меню, ни торта, ама явно тортата ще е по-обикновена. Много се надявам дечицата да са здравички за тогава.

Това ми напомня да питам Хриси как е Нени, а Стоянчо, Не съм? Тоя ларингит е отвратителен!!! Момичета, да се оправят дечковците бързо!!!

Позитив, кураж и много сила ти пожелавам!!!  Hug

Съни, много се радвам, че таткото ви се е прибрал жив и здрав и сте всички заедно!!!!!!  Hug

За млякото: киселото мляко и Николай го яде натюр - Елена, Верея, Пършевица, Домлян. Прясно мляко в последно време взимаме Ханско (3%), че Вереята 2 от 4 се оказват вкиснали още преди изтичане на годността им.  Crossing Arms Правя му едни медени кръгчета он корнфлейкс (в Пикадили има такива - на тяхната марка Премия). Ники много ги харесва. Слагам и малко мед и той изяжда всичко. Simple Smile

Мисля да спра до тук и да видим кога ще ми е следващото включване. Компютърът ми вкъщи хвана прах от не ползване. От работа, в яслата, вечеря, баня и спане не ми остава време за нищичко. Даже се е случвало да легна с не мити зъби и да ставам по нощите да ги мия.  Crazy

Приятно изкарване на предстоящите рождени дни на всички и дано бъдат здравички дечицата! За Стоянчо утре  Hug Hug Hug!!!

Лека и спокойна нощ на всички!   bouquet

# 576
   Здравейте и от мен, честито на всички рожденници, да са много здравички и весели празници   bouquet Аз гледам снимки из фейса и ви се радвам. Пак се сещам как всеки ден тръпнехме кой ще роди преди две години  Heart Eyes
   Предложение за заглавие- Октомвриичето ще духне две свещички, радост голяма има за всички!
   Бях измислила и други, но ги забравих, ако се сетя ще пиша.
   Компютъра ми е на боклука  Cry Чета от телефона и сядам като се доредя на мъж ми на комп...Много ми е гадно, имах супер много неща на него, дано след нова година успея да си купя нов...
    Вчера запазих за рождения ден детски център. Почнах и да каня децата, но не успях всички, дано се посъберем и да е весело. Най-нахално си и казвам какво искам, ако ме питат  Mr. Green Ние не сме и взели нищо голямо, малко дрешки и една играчка с някакви кубове. Достатъчно солено ми е партито и абсолютно всички играчки и дрехи, който и трябват са поръчани.
   rorrr мене ако питаш грам не им дреме за адаптацията, ами им е по-лесно за три часа да им го водиш. Но дано да греша де...Но никъде не съм го чувала с месеци да се води дете, че да свикнело.

# 577
Не съм, честит рожден ден на Стоян!!! Жив и здрав да ти е!!!
Честито и на вчерашните рожденници!

Rorr, наистина много проточват при вас нещата, Йоана тръгна тази седмица в понеделник на ясла и първите три дни беше от 8.30 до 12 и вчера (четвъртък) я оставиха да спи там на обед- ами спинкала си е без никакви проблеми и отидох чак в 15.30 да я взема. По принцип и днес трябваше да е така, но е доста хремава и ще си я оставя вкъщи, за да мога да давам коризалия и да капя капки в нослето. И аз съм на мнение, че на Антон ще му е по-трудно да се адаптира да спи там след толкова дълъг период на взимане до обяд, дано да греша.
Позитив, сигурно ти е много трудно, дано по-бързо мине времето и да сте пак заедно цялото семейство Hug. Вие нямаше ли да заминавате също с децата? Представям си и на тях колко им е мъчно за баща им...

# 578
Мис Файн, Мартакели, смятам понеделника вече да говоря сериозно с тях по въпроса със спането. Надявам се бързо да свикне малкия да спи там.

# 579
  • София
Направихме обща фотосесия на децата от нашия блок, ето малко снимчици.

rorrr, при нас адаптационния период мина за около седмица, децата ни вече са на ясла по цял ден.
Позитивче, сили и кураж, мила  Praynig И търпение... сигурно си заслужава жертвата.

Честит рожден ден на Стоян! Да е здраво и весело детенце!   party023 newsm67 newsm59  ura

# 580
Честит рожден ден на красавеца Стоян   party002 Tada Да е все така чаровен, здрав, игрив и винаги да помага на мама и тате    bouquet
Мирче, много красива фотосесия сте направили  Hug Колкото до това - как сме - за момента супер, но таткото си е в къщи и помага много. След 2 седмици ще видим как ще се справям с двете съкровища сама. Коликите са в разгара си, съответно мама не спи по нощите особено, но се надявам да се напаснат графиците за обедно спане, за да мога да придремвам с тях.
ПозитивчеHug
Наденце, къде зачезна? Какво става с Коко?
Файнче - супер заглавие  Hug
pashic - много е хубаво колелото! Ние гледахме подобно, но Смехи не стигаше земята с крачета и отложихме покупката за на пролет  Wink

И аз да питам ще има ли общ рожден ден, софиенки?

# 581
  • Stavanger,Norway/ Varna
4естита втора годинка на Стоян- Сладък бузан, много да радва мама и тате и да е много здрав  Hug

Ох, Смехи като ти погледнах подписите и ми се прииска трето.

Аз Мила немога да спра да я ма4кам и както преди не дава6е, сега сама идва да се гу6каме и да си играем на цункай ми пупата  Crazy. Явно му липсвам на горкото през деня. Толкова бързо порасват, 4е гледам да се насладя на всяка такава минутка. Ако имаше кой да ми го роди, веднага бих се навила за трето  Grinning

Тук адапционния период е то4но 3 дни, нямах проблеми и с двете госпожици. Обожават да ходят на градина. Миналата събота ги заведох в библиотеката. Тук библиотеките имат детски кътове с хубави книжки и игра4ки и много си играха там. Та, за пръв път 4ух Мила да говори на норвежки и то смо след един месец в градината. Е, смесваше го с български, но децата прекрасно я разбраха. Много се изненадах  Heart Eyes

# 582
Честит Рожден Ден на Стоян!Да ви е жив и здрав!

Арим,чудно се е получило!
Мама-смехорана,за пролет е планувано и при нас колелото ,дотогава да порасне иначе не знам дали ще й стигат краката,на сайта пише над 2г.

# 583
Честит рожден ден на Стоян!

Мирче, много хубава фотосесия Simple Smile.

Смехи, ще се оправяте няма начин  Hug. Даваш ли капки за колики?

Ние от понеделник отново тръгваме на ясла, но очаквам Евето да плаче като я оставям Sad и затова съм помолила таткото да дойде с нас в понеделник.

# 584
Честит Рожден Ден на Стоян!Да е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт