Надявам се, че не е късно да се поправя, но честно казано ми липсва търпение и не знам дали ще успея да се справя. Но пък нищо не ми коства да опитам.
и усещам, че съвсем скоро ще му "обърша една циганска", направо ме изкарва извън нерви като ми се разтропа.
.

Тръгвам с кеф, за да си почина малко. У нас слугинстването НЯМА КРАЙ, толкова ми писна че не мога да ви опиша! Ръцете ми са груби и драскащи, въпреки че постоянно мажа с кремчета за ръце. Писна ми и от домашните дрешки и прически, от маратонките и т.н. С кеф ще си купя нови елегантни дрешки и високи обувки, малко гримче, малко социални контакти (аз работя в рая, в чудесна среда и добра фирма). Само дето времето няма да ми стига, но... няма пълно щастие 

Честит рожден ден на Габи!!!

Но и зависи каква работа има човек, аз лично не съм кой знае колко във възторг от моята, или пък от колегите
и постоянните интриги.
), Иван на Евето, Християн и Мартин

Разбирам защо не ти се връща на работа. Дано успееш да я смениш с по-добра 
защото децата разбиха таблета на рождения ден на Мая
и да ви кажа, никак не е лошо без компютър, първия ден е зле, после - кеф. Празника мина добре, бяхме здрави и реших да не чакам до уикенда, че да съберем повече деца, защото за 3-4 дни я камилата, я камиларя - тоя път поне съм спокойна, че не сме заразили никой
обаче таткото ни се уреди с червено гърло и съм в очакване да ни го прехвърли 
проблемът беше, когато ходехме на почивки, за там ни бяха нужни две колички, за да могат да спят децата навън - мисля, че две колички (но с двама възрастни) са по-добрия вариант
не знам как се удържа по-голямото да не събуди по-малкото комшийче по количка
абе трудничко ще ви е, ама ще мине 

И номера с отвличането на вниманието при него не минава, става по-зле, просто трябва да го изчакам да забрави за какво реве или да му омръзне и тогава да го забаламосам нещо. Абе, циркове.
Препоръчани теми