Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 31 971
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Честито на днешните рожденици!

Гледам тръшкането и при вас го има  Crazy
Тъкмо прочетох 2 статии в бейбислинг за бебешкия пубертет и да ви успокоя - това е причината, а не лошо възпитание  Peace
Дори малко ми стана гузно сега, че така грубо се опитвам да пресичам опитите на Никола да налага своето мнение  Sad Надявам се, че не е късно да се поправя, но честно казано ми липсва търпение и не знам дали ще успея да се справя. Но пък нищо не ми коства да опитам.

# 556
Тани, кисело мляко моят малчуган яде само и единствено Сердика. Прясно не давам, защото се подрисква. Само в кремчета. Киселото го смесвам с обикновени бисквитки, не слагам захар.
Мед не давам.

За тръшкането - вкъщи директно игнор, от няколко дни ми тропа с крачета ooooh! и усещам, че съвсем скоро ще му "обърша една циганска", направо ме изкарва извън нерви като ми се разтропа.
Ако сме навън, директно го взимам и си тръгваме, тръгвайки си му обяснявам, че такова поведение няма да търпя и няма да стане на неговото. Имаме мааалко напредък , в сми. че проявите са по-редки, но Crazy .

Много ми е лошо и ням да коментирам повече, но много гушки за всички Hug

# 557
Здравейте,

Нашият рожден ден също се пада събота, но няма да празнуваме в яслата, само вкъщи семейно ще си празнуваме. Peace

Не подслаждам с друго освен на сутрешното прясно мляко да сложа бисквити на прах, които мисля съдържат някаква захар.

Киселото мляко изобщо не го подслаждам, яде си го така.

Тръшкането си е баш в разгара си, не обръщам внимание особено, макар че някой път повиквам и то доста. Embarassed

# 558
  • София
Честит рожден ден на Габриел на мама Tzzzvety   party023 newsm67 newsm59  costumed034  ura

Legeo, тръгва ми се на работа, но на половин ден, а не на цял. Ама нямаааааа  hahaha Тръгвам с кеф, за да си почина малко. У нас слугинстването НЯМА КРАЙ, толкова ми писна че не мога да ви опиша! Ръцете ми са груби и драскащи, въпреки че постоянно мажа с кремчета за ръце. Писна ми и от домашните дрешки и прически, от маратонките и т.н. С кеф ще си купя нови елегантни дрешки и високи обувки, малко гримче, малко социални контакти (аз работя в рая, в чудесна среда и добра фирма).  Само дето времето няма да ми стига, но... няма пълно щастие  Hug

Давам всякакво кисело мляко, най-често Българското кисело мляко и Домлян. Направо от хладилника...

# 559
  • Stavanger,Norway/ Varna
4естит празник на днешните рожденници, много радости и веселие   :bouquet:

Мила много ядеше млякото на Боженци лятото. Две седмици кара само на кисело мляко, диня и солети. Аз и тя омахвахме по 5 кофи4ки на ден  Crazy

Арим съвсем по друг на4ин се 4увства 4овек като излезе и се социализира. Аз, даже с новата работа, направо си по4ивам от къщи, а и само4увствието се пока4ва. Е, да, нямаме толкова време с де4ковците като преди, но може би и за тях е добре да се откъснат малко от мама  Peace

# 560
Честит рожден ден на Габи на мама Цвети! Весело и безгрижно детство му  пожелаваме с вече двегодишния Гого bouquet
Бобчеее, пу-пу-пу-пу-пу! Страхотен аватар! Като малки кукли са - да са ти живи и здрави.
Вярно е това с контактите, но на мен ми е толкова хубаво вкъщи (въпреки драскащите ръце), че не ми се почва работа. Е, и работната среда си оказва влияние. Арим, завиждам ти за рая ( завижд, завижд) Моят син като си играе вече говори така : "Човекът сяда- сяд,сяд" Laughing

# 561
 Hug Честит рожден ден на Габи!!!

Ох, не мога да стигна до компютъра. Борко реве той да сяда като ме види на него, явно го е яд, че не му обръщам внимание.
Много лош е станал милия. Днес бях в няколко магазина, бяга ми, настигах го навън, отново го вкарвах, той пак търча. В хранителния магазин ми изчезна и го намерих да се реди на касата. Някакъв бяс е просто.
И с това пишкане и акане навсякъде съм отчаяна.

Аримче, радвам се за теб.  Hug

Аз пък чакам с нетърпение да тръгне на ясла, да си подредя и изчистя и да си поотдъхна.. до първите сополи...  Confused

# 562
  • Stavanger,Norway/ Varna
Облаче и Мила е същата дивотия и насилствено я возя в количката като тръгнем на пазар, че иначе ми къса нервите и забравям половината неща.
Днес направо след градина ги стоварих в къщи с мъжа ми да се гледат и отидох сама до магазина да си напазарувам спокойно  Simple Smile

# 563
Честит рожден ден на Габи!! Да расте здрав и много послушен! Hug

Аз предпочитам да не работя, но няма начин.  Crossing Arms Но и зависи каква работа има човек, аз лично не съм кой знае колко във възторг от моята, или пък от колегите ooooh! и постоянните интриги.
Сто пъти предпочитам да си седя вкъщи или да работя от вкъщи, ама трябва да се преквалифицирам за целта. Mr. Green

# 564
  • София
Честити втори годинки на Мартини (Марвииии, що ни заряза? Покажи тортата  Heart Eyes), Иван на Евето, Християн и Мартин   party023  ura newsm59  bigdance2

Аааа Облаче, пазар без количката - НЕ! Аз Ева не мога да я хвана за да видя нещо по витрините, а да напазарувам не е възможно. В количката, вързана с коланите и Барни в ръчичката, да мирува  hahaha

Лурдес, интригите са навсякъде по фирмите и особено в държавната администрация  #Crazy Разбирам защо не ти се връща на работа. Дано успееш да я смениш с по-добра  Hug

Смехи, как сте с Калина?

# 565
Честит рожден ден на днешните рожденици! Да са живи и здрави, да растат много щастливи и весели деца!

Момичета, давайте предложения за ново заглавие Hug .
В мин. тема Пашик мисля Thinking беше пуснала заглавия, но не ги запазих Confused .

# 566
Честит рожден ден на всички, които съм изпуснала! Да са живи и здрави!
Аз бях 3 дни без комп  Party защото децата разбиха таблета на рождения ден на Мая  hahaha и да ви кажа, никак не е лошо без компютър, първия ден е зле, после - кеф. Празника мина добре, бяхме здрави и реших да не чакам до уикенда, че да съберем повече деца, защото за 3-4 дни я камилата, я камиларя - тоя път поне съм спокойна, че не сме заразили никой  Peace обаче таткото ни се уреди с червено гърло и съм в очакване да ни го прехвърли  Crossing Arms

За двойна количка не мога да дам съвет, разликата на моите е 1г10м, обаче нали сме в къща, та след като се роди Мая просто си седяхме на двора и не съм го мислила Момо  Peace проблемът беше, когато ходехме на почивки, за там ни бяха нужни две колички, за да могат да спят децата навън - мисля, че две колички (но с двама възрастни) са по-добрия вариант  Peace не знам как се удържа по-голямото да не събуди по-малкото комшийче по количка  newsm78 абе трудничко ще ви е, ама ще мине  Hug

аз до края на месеца започвам работа и акъла ми не побира как ще разпределя децата  #Crazy

# 567
  • София
Момичета, пиша набързо, само колкото да кажа, че вчера попаднах на много готин магазин в Мол Сердика - Imaginarium. Там видях и въпросните магнити, които коментирахме покрай подаръците за рождениците. Ето линккъм сайта им, където също ги има. Скъпички са, но аз лично знам, че Ида много ще им се радва! 

# 568
Честит втори рожден ден на Мартини! Да расте засмяна и палава и много
 да радва мама и тати! И аз чакам тортата
Grinning

# 569
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
ЧРД на Мартини! Много здраве, щастие и игри! Hug

ЧРД и на вчерашните рожденици, да са много весели, игриви и щастливи!   bouquet

Ние ще празнуваме в къщи само с бабите (ако дойдат).  Confused Стоян е с ларингит, Мая е сополива и просто няма как. И подарък не сме взели дори, абе никакво настроение нямам, то какво настроение при 24 часа в денонощието с 2 мрънкала.

За тръшкането - тръшка се и то зверски и упорито. В общия случай гледам да го игнорирам, но понякога няма как, например като ходим да взимаме Георги и той реши, че иска да пресича сам се налага да го влача най-брутално има и др подобни ситуации. Но си се тръшка точно както си трябва - дере се като магаре, ляга на земята и се почва, абе класика.  hahaha И номера с отвличането на вниманието при него не минава, става по-зле, просто трябва да го изчакам да забрави за какво реве или да му омръзне и тогава да го забаламосам нещо. Абе, циркове.

Момичета, пиша набързо, само колкото да кажа, че вчера попаднах на много готин магазин в Мол Сердика - Imaginarium. Там видях и въпросните магнити, които коментирахме покрай подаръците за рождениците. Ето линккъм сайта им, където също ги има. Скъпички са, но аз лично знам, че Ида много ще им се радва! 

Ние от техен магазин взехме сгъваемо гърне, имат магазин и в дъ мол.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт