И си давам сметка колко трудно ще е занапред, Борко влиза с гръм и трясък в ужасната възраст на двете години. Днес ставите на ръцете ме болят, гушках го навън на улицата, докато се тръшкаше и риташе, просто не мога да го удържам. Искаше да тича по кръстовището без да съм го хванала за ръка. 

От него пък е с разтройство и сега наред с всички сиропи пие пробиотик и прахчета, а милия като ме види вече с фъскало за нос и започва да реве. Нямаха край нашите болежки в последно време. 3 дни на ясла и болни, знаех че ще се разболява, но 2-у седмично боледуване без светлина в тунела ми идва вече в много, много повече.
Така и направих, защото просто не ми се занимаваше с нея, а и ако единия има, то и другия ще е прихванал, но самия факт, че предложението дойде от нея направо ме
Както и да! Оправихме пробите и остана само взимането на кръв, което беше просто ужасно! По 5 мин. взима кръв на дете, не успяваше въобще да улови капките, стиска ги, те пищят. Да не говорим, че никаква хигиена нямаше. Взима ножчето, с което трябва да бучне пръстчето, отвори го и го остави ей така, върху 25 годишното бюро, Засуети се къде й е нещото, в което да събере кръв, намери го, отвори го, заряза и него на бюрото и започна да си спиртосва памуци, които и те се озоваха върху бюрото. Добре, че междувременно мъжът ми й сви ножчето, та тя си отвори ново и се разминахме от директния контакт с 25 годишните бактерии .... Беше едно ужасно преживяване за всички ни! И това в манипулационна на една от големите вериги лаборатории в София! Там едва ли ще стъпя пак! Всъщност освен да си взема изследванията де, които така и не разбрах дали ще бъдат директно изпратени на педиатърката или аз трябва да й ги знаеса

Някой ми прати покана за Twoo и аз взех че я отворих. Оказа се сайт за запознанства, който си дръпна снимки и инфо за мен от Фейса и без мое разрешение ми създаде профил там. Сега пощата ми е пълна с известия колко мъже искат да си чатят с мен и да се запознаят с мен и ПОДИВЯВАМ 

иначе за преживяването нямам думи 

В abv пощата ми ме известяват постоянно кой е гледал профила ми, кой ме бил харесал и кой искал да се свърже с мен и е адски досадно. 

))Препоръчани теми