Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 31 835
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Честит празник на Симона, Цвети, Ема и на адашчето Гого! Да растат здрави и щастливи!
  Скорпионче, в началото,когато махнах памперса изчишквах Гого през 20-30 мин. Сега, ако е пил нормални количества течности, напомням през 1,5 - 2. Издържа и повече, но ако е пил нещо извънредно,подсещам по-често. До такава степен му бях досадила в един момент, че на поредното ми питане има ли чиш, Гого ми заяви;"Не! Гого каже!" Laughing НО общо взето напоследък все по-рядко се налага да го подсещам. Виж, нощно време не се усеща, ако е заспал дълбоко, се напишква, и затова, когато се сънбудя към 1-2 часа, го вдигам да пишка.

# 691
Ама Облак, ти що се натискаш да му даваш? Той като не иска, не му въвеждай възглавница. По-здравословно е без.  Hug

# 692
 Confused Ми не знам. Имам чувството, че ще му е по-удобно със.

# 693
Облаче,ние сме с тази от 1-годишна http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=365
За над 12месеца е.На Симона й е мн удобна!
В ИКЕА такива хубави органайзери има за играчки ,на племенника са взели и мн ме впечатлиха ,Бяло пДЧ е основата ,а вътре си подреждаш на релсичка пластмасови цветни кутии,има всякакви размери и комбинации.Жалко ,че нямат он-лайн магазин,скоро не ми се очертава ходене в СФ.

Честито на днешните рожденници!

# 694
Искам да го махна,защото виждам,че не му е удобно вече с него.Постоянно го дърпа,иска да го маха,все нещо го дразни,зачервява се на свивките и така.Но явно не е момента сега,ще чакам Rolling Eyes
Благодаря на всички Hug,хххеехех ще ви черпя при първото изпишкване в гърне Mr. Green

Ники има 2 възглавници в леглото,но спи без,не я иска просто.

# 695
Привет на всички! Hug

Честито на днешните рожденици!   bouquet

За памперса,  Crazy положението при нас е трагично, като види гърнето и ляга на пода и няма вдигане, но аз не го насилвам, все някога ще реши да го използва.

Нашите яслени драми се решиха, ще си плащаме таксата и съответно ще си пазим мястото, а когато е готов ще тръгне. До тогава активна социализация  Mr. Green понеделник и сряда на бебешки работилници и т.н и почти всеки ден за час в детски център, пък да видим.

Ники също спи с възглавница, но бебешка.

За картичките - миналата година не можах, но тази  с удоволствие бих се включила.

Лека вечер на всички и само здрави и послушни дечковци. Peace

# 696
Константин не го уча засега да пишка в гърне, трябва да почне поне пиш да ми казва. ooooh! Иначе като ака, почва да се напъва и това е знак да ходим в банята, сяда на седалката и никакъв проблем, там си върши голямата работа. Но за другото сме назад. Whistling

Моите спят с малки възглавнички, аз не мога да спя без възглавница, просто е абсурд и затова им слагам. Аз знам, че е вредно да се спи без възглавница, явно разбирания има различни. Но малкия си я избутва настрани, сестра му си спи на нея, не се върти толкова.

# 697
   Честит рожден ден и на днешните ни прекрасни рожденици!!!Да са много здравички!
   Ние се радваме на баби и дядовци. Нещо много се изморих от отпуската  Grinning Чакам рождения ден с нетърпение вече.
    Като заговорихте за възглавници да ви кажа как се смях вчера. Нали свекърите вчера дойдоха, та пиинаха порядъчно вечерта, мъж ми го качи горе свекъра да си легне. Мишел спи при тях сега и беше заспала. Та той след 10 минути идва и ми вика, Цветии това дете няма възглавница, забравили сте да и сложите как така спи  Joy Незнам така пиинал как е успял и по стълбите да слезне, камо ли да установи, че няма възглавница, но аз едвам не прихнах да смея. И аз му викам, че тя не спи с възглавница и той е как така и се обесняваме, много забавно беше  Laughing
   Днес много ме слуша, ходихме на разходка голяяммааа, разкошна ми е  Heart Eyes

# 698
Честит рожден ден, пораснали дечица! Да сте здрави и да носите много радост на мама!

Цвети, ама верно ти е разкошна Мишелка! Heart Eyes Сигурно е много весело у вас тези дни Laughing
Оле, а секрет изследвахте ли? Ей изтормози се детенцето.. Сигурно и не си хапва добре още.. Тези термометри за ухо съм чувала че мерят вярно, аз имах предвид обикновените за дупе и мишничка.
дидан, ох все едно за моя говориш - как не се случи да легне една вечер на едно място и да се събуди на същото място не знам! Като тръгне да кръстосва леглото, уважава всеки ъгъл за по няколко часа... Laughing Лятото пък слизаше на ламината да спи Rolling Eyes
скорпи, на половин час го пробвай на гърне твоя малчо. Ако започне да ти се дърпа, отложи с 5-10 минутки, че вероятно му е втръснало да го водиш да пишка. Освен това може да оставиш някоя интересна за него вещ или играчка в банята, за да може по-лесно да го прилъжеш натам.

# 699
Някой ни е възпял  Laughing

Просто нямам професия. Не ме питай коя съм.
Безработна тотално. Но работеща – вечно.
С всички санкции аз съм безпределно наясно.
С всички премии – скарана. Ей така, от човечност.
Обучавам на щастие. Кротко бърша сълзи.
Ремонтирам криле. После пускам в движение.
Пожелавам късмет. Все превързвам тъги.
И превръщам в увереност всяко тайно съмнение…
Пиша само „Отличен”. Правописните грешки
ги прикривам с усмивка. Примижавам с очи.
Всяка мъничка драма се обръща във смешка,
ако знаеш откъде да погледнеш, нали?
Просто аз съм такава. А пък той е такъв.
И така се допълваме. И е толкова ясно.
Във сърцето ми вечно е безкомпромисно пръв,
а в живота ми той е най-щастливото щастие…
И за него съм силна. Често сбъдвам желания.
И от мъничка ставам до небето голяма.
Знаеш, нямам професия. Но пък имам призвание.
Аз съм просто така, само, тихичко: „Мама”.

# 700
  • София
Честит рожден ден на Борко Облачков и Анна Елебова   party023 newsm59  Gift  ura
Честит празник, Облаче и Елебо!
  newsm51

Оле, обзалагам се че сме купили една и съща възглавничка от един и същ магазин в Търговския в Люлин  hahaha На Ева и е ниска обаче, запушва и се нослето. Моята и харесва повече и спи при мен, а аз избутана по средата на спалнята без възглавница  hahaha Joy
Вчера в яслата не искала да легне без възглавница, сложили и някакво сгънато одеалце и заспала веднага. Така че днес ще купя две ввзглавнички, но от по-високите. Тя сама си ги иска...
Облаче, Олето е права - ако Борко показва нужда от възглавница купи му, но ако не, по-добре е без за тях  Hug

# 701
  • Варна
Привет и от мен, сезона приключи и ще се включвам по често  Wink

Честито на всички отминали, днешни и бъдещи рожденици, да са много здравички  bdbaloni

Ние спяхме на малка възглавничка, но постоянно ляга на моята и на възглавницата на батко и сега му сложих на баткото, а на Ники по голяма и Дани е много доволен, не че нощем се задържа много на нея. И ние се въртим като пумпали, поне обедния сън е спокоен.
Памперса го махнахме ей така изведнъж, докато се чудих какво да го правя и си дойде от само себе си, е да нощния си остава, но той не ме притеснява и за него ще дойде време. На баткото чак на 4 години успях да махна нощния.
Хексалгин съм давала при 39 и нагоре мисля че един или два пъти на Ники и може би толкова на Дани. Пазя го за краен случай, но не го отричам тотално, въпреки че знам, че не е хубаво да се дава.
Оле как сте днес?
Хейли ако трябва помощ по първата страничка, пиши. Колажа е разкошен  Hug
Рор не им се давай в яслата и като оздравеете ги натисни, само така става. И нашата ясла се слави с дълга адаптация, но аз ги понатиснах, само така става нещата, то вашето е  ooooh! че детето ще свикне да го вземат на обяд. Я питай Тини на втората седмица вече спяха.

П.С. Тези дни ще сменя снимката на профила, отдавна не сме с биберон  Laughing и косата ни е подстригана Wink

# 702
Лейди, ще ги натисна, вече и без това е решено, че като оздравее почвам работа. Ще почват едни схеми кой да го взима и гледа следобяд... Апък Тинито няма да я питам, щото нейния е фурия и съм го признала. Него с Тони не мога да го сравнявам Simple Smile

# 703
Честито на днешните и вчерашни рожденици! Да растат здрави и усмихнати!

# 704
 baloniЧестит рожден ден на Борко на Облачето, Яница на Полиглот и Анна na Elebo baloni!

Днес, ден осми от тръгването на ясла, Йоана за първи път влезе без грам да се разплаче, целунахме се, отворих и вратата, тя ми махна с ръчичка и си влезе най-спокойно. Много съм щастлива, че така бързо прие промяната и свикна там. Днес трябваше да имат куклен театър, дано да и е харесало.

Miss Fine, определено е весело у вас Crazy Party
Лейди, много време те нямаше, добре завърнала се Hug, чакам с нетърпение да видя новата снимка с порасналите ти момчета Hug.

Общи условия

Активация на акаунт