Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 31 837
  • 746
  •   1
Отговори
# 75

Моя  Heart Eyes

На две места писах, че е Антон на роррр, но явно не се виждат добре.

Понеже си ги запаметявам на комп. и си ги надписвам, че доста работа ме чака после Laughing . Но съм много обнадеждена.

Сега съм като ученичка, само уча и разучавам разни програми и сайтове Joy

# 76
Честит втори рожден ден на Алтай  newsm59 Да е много щастлив, да расте разумно и отговорно момче, да радва мама и татко ежедневно и да е гордостта им    bouquet Hug

Оле, Адаш, илка - не сме го решили, не сме се събрали, но мисля да подберем и Не съм-чето и Наденцето, че и те май са от нашата партия  Laughing Hug
Вие вече тортите сте измислили/поръчали, а аз съм в големи терзания дали да празнуваме, предвид появата на бебка дни преди това. Най-вероятно ще сме в тесен семеен кръг, но тортичка със сигурност ще вземем. Само се колебая дали да е с мечо Пух или с Маша  Laughing, че е пристрастена и към двете.
Мирче, дано сухия памперс на Евичка си остане такъв и да сте го преборили този гаден вирус, че доста лоши неща чух за него  Hug
Наденце - хубаво си го решила, мисля, че няма да съжаляваш, предвид колко сте привързани 1 към друга  Hug
Краси, сигурна съм, че ще се справиш с колажа! Темата е супер, а линковете са чудни!

# 77
  Честит 2-ри рожден ден на Алтай!Много да е здравичък,щастлив и безгрижен!Буболече,честит празник   bouquet!!!

# 78
  Честит рожден ден на Алтай! Да е много здрав, все така прекрасен, много щастие да носи на мама и тате! Весел празник, Буболече, чакаме снимки и разказ!

# 79
  • София
tzzzvety, нали в яслата яде топличка храна, не се тормози за вечерята. И този период ще отмине, те си променят вкуса.
Хейли, и аз съм сигурна, че ще се справиш, нали си ни отличничката тук  Hug
Смехи, кога е секциото? Да, при вас няма да е подходящо за шумни гости, но пък на третия РД ще е голяма веселба  smile3503

Преборихме го гадния вирус  newsm44 Сега се захранваме. Така се моли за саламче и за млякото си милото.... Утре ще я пробвам с малко адапте.

# 80
Хелоууууу  Party  bouquet

Мирче,супер... много се радвам,че Ева се е оправила Simple Smile Много целувки от нас :*

Смехи Hug  Охххх,аз съм в нетърпение за твоето 2-ро раждане,пък не знам ти как си  Mr. Green

Момичета,аз имам един въпрос.... Малкос е разочаровах вчера,излезнаха списъците за 1-ви клас и моето момче е разпределено в 1 Д клас,а беше с входящ номер 12,много съм разочарована,защото се е паднал в един клас заедно с деца,познати ни много добре с агресивното си поведение от площадките.Други 2 са деца на контингента ,а има и 2 циганета Sad( Не си представях така нещата Sad( Мислех,че ги подреждат по номера в паралелките,а то какво било Sad Освен това класната е някаква 62 годишна баба,която не знам как би въдворила ред Sad( И това не е всичко,настанили са ни в стая на 3-тия етаж,която няма общо с прехвалените стаи за първолаците на 1вия Sad( Много съм разтревожена,стана това,от което най-много се притеснявах Sad( Какво мога да направя според вас,може ли да помоля да го преместят преди началото на учебната година?

# 81
Наде, пробвай да го преместиш.
А и как някои са на 1ви етаж, а други на 3ти. За най-малките е доста неудачно, да ги сложат толкова стълби нагоре.

Буболече, хайде разказвай...

вети, при положение, че на обяд яде топло и аз не бих се притеснявала.
Ние на обяд ядем само сухо, обикновено сандвичи и филии, намазани с нещо си.
Похоландчени сме яко. Mr. Green

Ние довечера имаме инфо вечер в училището на Мила,
много съм любопитна да разбера какво ще учат и колко занимания ще ме чакат и вкъщи...

# 82
  • София
Наде, пробвай наистина дали не може да се направи нещо. Едва ли ще сменят класната, но поне стаята да им е на 1ет. 3 ет. са си доста, като се има предвид, че ще се слизат/качват няколко пъти на ден  Crossing Arms Не си оставяй магарето в калта и се опитай да издействаш промяна преди за започне учебната година, че после си е загубена кауза. Стискам палци! Peace

И аз утре съм на родителска среща в градината (стига да не забравя  Crazy)/ И аз съм любопитна какво са измислили за тази година. Момичетата са млади (на по 25-28 години) и креативни, но малко  имат пропуски от към педагогическата част. Имам от сега някои набелязани въпроси и изисквания, тази година мисля да съм по-взискателна.  Crossing Arms Освен това се надявам да направят някакво намаление, все пак тази година се разписваме с два броя при тях и не ми се мисли как ще се отрази това на семейния бюджет  ooooh! Ако има нещо интересно ще споделя след това.  Peace

# 83
Наде веднага отивай при директорката , подреждането става които се е обадил навреме поне във Варна. Питай как е  станало , обясни и за детето,  как е учило и т.н. обясни че е кандидатствало в лицея. И провери неможе ли да го преместиш в друго училище  в краен случай. Според мен възраста на учителката не е от значение , а подхода, по-скоро проучи това. Има възрастни учителки които имат подход с децата и могат да ги кротнат има и млади дето нищо не правят.

# 84
  • Sofia
Здравейте,

Наде аз от позицията на препатил миналата година ще ти кажа ние какво направихме. При нас поне това с 3-тия етаж и възрастната учителка го нямаше. Но пък приятелките на Тея бяха в други класове, съседчетата също /3-ма са от входа и едното ни е на етажа/. Съседката ходи да моли за промяна на класа, но директорката категорично и отказала. Можело да стане ако дете от нашия клас иска да се премести в друг, тогава да преместят нейната. Дойде разочарована. Аз пратих тежката артилерия /мъжа ми/ той успешно се справяше в градината. С доста настояване от негова страна се обадили на една майка, която казала, че няма нищо против нейното дете да е в класа на съседчето. Така успяхме да ги съберем. А подбора по класове, не е по ред на записване, а на случаен принцип. Поне на нас ни казаха, че слагат молбите на масата и всеки си придърпва 28 бр. /толкова са децата в класовете в нашето училище/.
Събери си търпението и върви да опиташ. Дано успееш!!! Praynig

Ние за РД обмисляме да е в клуб с няколко деца от блока и няколко приятелчета. Само дето още не сме запазили клуба и затова и не гласувам все още...

# 85
  • София
Наде, в кое училище сте? В 96то ли? Коя е учителката?
Мен 3-я етаж не би ме притеснил, зайците никой не ги пуска да излизат.
Средата обаче е адски важна и ще се пукна от яд, че не направих нещо да преместя Иво по-навреме в началния курс.

# 86
О Наде отивай веднага и искай да го преместят,мисля,че няма да е проблем.
Честит втори Рожден ден на Алтай!
Да е жив и здрав,много послушен,много щастлив,нека мама и тати да са много горди с него!
Честито и на тебе мамче  bouquet

Довечера сме на лекар,да видим какво ще стане Thinking

# 87
Благодаря ви,момичета  Hug  bouquet

Бърди,за 96 става въпрос,да  Hug

# 88
bobinka 85  

Детенце ти е точно на 1г, 11 м и 11 ден   Simple Smile)

# 89
  • У дома
Наде, наистина отиди до у-ще и говори с директора.

При нас е съвсем различна ситуацията, когато подавахме документите писахме при кого искаме и с децата, с които желаех да е в един клас заедно ни прибраха молбите в един плик.

Дано успееш да направиш нещо.

Общи условия

Активация на акаунт