Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 31 842
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тя за жалост директорката не е най-чудна на света, ама ако успее Надето някак да й влезе под кожата, току виж помогнала.

# 91
  • София
Наде, успех! Дано успееш! После пиши какво е станало.
Бобинка, и на вас успех! Да не е нещо неприятно  Praynig И после чакаме тук резултат.

# 92
  • София
Привет!

Ние се позагубихме, но сега пак съм на линия!
 В Стара ЗАгора се видяхме с Ели и Йоанчето - тя е станала голяма чаровница и бърборанка. НАшата кака само за нея говореше и все искаше с нея да си играе.

Гледам почнали сте темата с приготовлениятя за Рд. Ние едва ли ще правим нещо специално. Виж, ако има общ Рд ще гледам да се включим. Но идеята за картинка с "МАша и мечока" и на мен ми допада. Гоги с удоволствие гледа филмчетата.

От другата седмица Гого тръгва на ясла. Сега оправяме изследванията и документите. Той милия едва ли разбира какво точно ще се случи - не че не го повтаряме постоянно и все минаваме покрай градината. Аз вече си прекъснах майчинството и сега съм в отпуска до края на ноември. Дано Гого свикме бързо и да не боледува сериозно.

НАде - чак сега ли се разбира кое дете в кой клас е? При нас си заявяваш предпочитанието за коя учителка се записваш още с подаването на молбите. Тук са 3 паралелки - с английски, хореография и компютри. Е, ако наплива за някоя е много голям се гледа по реда на подаване на документите /освен ако няма много голямо ходатайстване за някое дете, което да измести друго/.
 Дано успееш да преместиш Коко. А приятелчетата ми в неговата паралелка ли са?

Краси - не съм чела подробно предната тема, но разбрах че си търсите жилище. УСпех в тръсенето и дано намерите идеалното във всяко отношение.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 14:28 от irinopolis

# 93
bobinka 85 

Детенце ти е точно на 1г, 11 м и 11 ден   Simple Smile)

Ей,верно,сега видях лентичката Mr. Green

# 94
Да,за жалост в Люлин 96-то е единственото училище,в което не си казваш претенциите и не си избираш учител!!!Списъците излезнаха чак вчера!!!!Никой не ме е питал имам ли претенции,желания и т.н.,нито е споменавал за тази опция,ако е било така нямаше да ви се жалвам в момента Sad(

Директорката ,познавам я от 20 години Sad( (поне тази на начален курс)Дано е снизходителна към мен!!!

Ох,довечера ще ходя да говоря след родителската среща,стискайте ми палци!!!!

Нинче,всичките му приятелчета са в Б-клас,там искам да го преместя,заедно ходят на футбол и ще му е много мъчно,ако се разделят Sad(

# 95
  Ох,Наде стискам палци да се пребориш за преместването на Коко!И аз когато записвах Алек си писах при коя госпожа искам да бъде и уважиха молбите на всички ни!Успех  Hug!
  Мойте девойки от вчера са на градина!И ние с Алек се вихрим с чистене и подреждане на бюра,гардероби и разни такива хубавини!

# 96
Наде, дано се намери майка, която да се съгласи да си сменят местата децата, въпреки че както го описваш, май няма да имам много желаещи  ooooh! обаче ако ви поискат пари, веднага сигнализирайте! Успех!

Аз тия дни се явявах на интервю за стаж за първи път в живота си  Crazy днес мина второто, и сега ще се чака две седмици за резултати - доста време е, но важен е крайният резултат. Като цяло съм доволна от себе си, все пак съм а-социална домакиня с разклатени нерви  Crazy

# 97
Нинче, благодаря ти Hug . Вие голяма почивка му ударихте Laughing

Наде, силно - силно стискам палци да се оправи бъркотията, че не ми се мисли горкия Коки с тия вандалчета и циганета Cry .

Аз тия дни съм ужасно уморена, все едно пролетна умора ме е подхванала Laughing .

На всички, които стягат ученици - спорни приготовления Hug Hug

# 98
...все пак съм а-социална домакиня с разклатени нерви  Crazy
hahaha това ми хареса много  Sunglasses

Наде, късмет с директорката!   fingerscrossed

# 99
 Hug Hug Hug Hug Здравейте.
Ето ни и нас, дойдохме си от морето. Беше много хубаво, отидохме в Китен.

Първият ден беше лудница, бяхме се отчаяли с мъжа ми как ще се справим. Но от втория всичко потръгна по-спокойно. Мая много бързо се насити на морето и в последните дни не идваше и двата пъти на плаж, а си гледаше тв в квартирата. Борко така хубаво си играеше на пясъка. И на сухия, и на брега. Сам не влезе в морето, плашеше се, но с татко му го гушкахме и го вкарвахме да си топи крачетата и да седи в нас на плиткото. Така ми е мъчно, че свърши.

Скрит текст:
Обаче се наложи да си тръгнем внезапно един ден по-рано. Хазяйката почти ни изгони. Причината е, че колкото и да се стараехме всичко да е наред, Борко направи няколко бели. Събори едно кафе и паднаха капки на стената, бял латекс. Изпишка се един път на мокета, ние го изпрахме, но остана по-тъмничко петно. Пипаше с ръчички латекса и остави тъмни петна на някои места. И накрая намаза с лак за нокти. Ние изчистихме, но чаршафа нямаше как и аз слязох долу да й кажа и да предложа да си го платим. И тя , която дотогава беше супер любезна и засмяна и все подхвърляше разни закачки по Борис, избухвна, че трябвало още след първите пет дни да ни каже да си тръгваме, какво било това чудо. Не сме ли се били усещали как тропаме, децата с топка ли играели. Казах й, че това е Борис, който се събуждаше в 6 часа, а сестра му си спеше докъм 9 ч. Ние не сме го оставяли сам, занимавахме го, после към 7,30 го извеждахме до плажа, какво да направим, че е толкова енергичен и буен. Имало било и други семейства с деца, ама така не били тропали и не правели бели, да сме ги били възпитали, че щели да ни се качат на главата. Мая също била тракала един път със щорите, нас като ни нямало. На мен много криво ми стана, Казах й, че е трябвало да ни каже щом не ни иска и че ще си тръгнем сега, тя се съгласи. Събрахме си багажа за 15 мин и тръгнахме , оставихме й платения наем за една нощ.
Не мога още да го забравя, само го мисля, много ми е криво. Не сме го допуснали това от безотговорност, просто Борко е такъв бесен. А и Мая искала един път да види как работят щорите и ги тракала.
И така.  Confused

# 100
Mомичета, благодаря ви от сърце за хубавите думи! Разчувствахте ме Hug

Аз тази година не прекалих с подготовките, че миналата година много се старах, а на малчо дори една снимка не можахме да му направим с торатата му, нали беше ужасно болен Sad Този път, за мое най-голямо щастие си беше здравичък и страшно на кеф. Приготвих някои неща у нас, а основното ястие и салатите - у нашите. После украсих и отидох да взема тортата (с Мечо Пух), а той като я видя подскачаше и пляскаше с ръце от радост Laughing Нахраних малкия и го пуснах да се играе и ние на наш ред седнахме на масата. Нямаше други дечица, но на малкия изобщо не му беше скучно - доволен беше да обере цялото внимание на присъстващите. Подаръците бяха дрешки и парички, нямаше  играчки - добре са ме разбрали поканените Laughing. След 20.00, когато дойде време да си ляга, духнахме свещичките и разрязохме торатата. Тоя момент на него особено му допадна! Laughing Момичета, отделете малко време преди РД да научите дечурлята да духат свещички!! Че, докато зацепи точно какво се иска от него, палихме и духахме свещичките няколко пъти Laughing Настроението ми беше толкова приповдигнато, че продължихме и след като малчо заспа, дори домакинстването след това не ми тежеше Joy
Тортата за детското парти със сигурност ще е по-малка и обмислям варианта да не е сладка, но има време - ще го мисля. Не мога да ги насъбера децата, последно сестра ми ми обеща за края на седмицата, да видим Crossing Arms
Сега ще правим изследванията за яслите и идната седмица по някое време ще го пусна вече... Tired
Наде, стискам палци, успех с директорката!
диданче, дано късметът да е на твоя страна за мястото за стажа.
Облаче, не знам аз ли станах такава непукистка откак се е родил малкия или действително не е кой знае какво, но в кухнята ни стената, на която е долепена масата цялата е в пръски от "творенията" на малкия и аз изобщо не се трогвам. Някои даже не забелязвам навреме, за да забърша. Та тази женица, давайки имота си под наем, би трябвало да е готова на много повече поразии, особено от семейства с деца. Един измиващ се латекс и няма проблеми.. Радвам се, че сте си прекарали добре.

# 101
  • София
все пак съм а-социална домакиня с разклатени нерви  Crazy
Много яко  hahaha Joy Що ли така ми е познато? Joy  Mr. Green
А какъв е този стаж?

# 102
Привет! Hug

Честит втори рожден ден на Алтай! Да расте жив и здрав! Hug

Скрит текст:
Аз имам някакви чудесии дето ми дойдоха до главата, и въобще не съм в час, моля да ме извините, че не включвам по всички теми. Нали ми правиха един зъб, обаче тоя зъболекар да си върже гащите ми е предписал егати антибиотика, разби ми стомаха и сега имам ужасващи киселини, лекаря ми каза че ако не почна спешно лечение направо и язва ще стане, ако не е и станала! #Cussing out #2gunfire #2gunfire И сега пия лекарства по схема и се захранвам като бебе. Mr. Green Стискайте палци да ми мине бързо, че е ужас, хапна 2 хапки и егати киселините ужас. Sick

Хайли, не ми се отваря с тази парола нещо албума. Пак ще опитам и ако не става ще ти пратя снимката на моя убавец по фейса, нали може? Hug

# 103
Лурдес, Hug Hug егати ненормалника #2gunfire . Дано поне зъба е направил като хората Rolling Eyes . Да се оправя бързо коремчето Praynig Hug

Облаче, свиркай си и да не ти пука... Като иска да й е тихо и чисто, да не си дава къщата под наем ooooh! .

Буболече, ние правим сухи тренировки, като го питаш как ще духаш свещичките на тортата показва, но е добра идея да тренираме със запалена свещ Laughing Hug . Весело детско парти Party

# 104
Дано, колко хора ми го нахвалиха не е истина, бил добър, да видим. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт