Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 31 953
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Я да ви питам, монета от 1 лев може ли да се изака  #Crazy че Мая нещо ме съмнява.... докато ме нямало днес, си играли  на купуване на пица с брат й и баба им. Когато си влязох у нас, настана дива радост и в последствие едната монета от 1 лв (бяха две) изчезна...... къде ли не я търсих, няма я..... дано не я е глътнала, че ще види зор  ooooh!
Буболече, Мая от миналата година духа всички свещи, най-трудно я удържам, когато ходим на църква. А на рд на вуйчо си преди няколко дни пя "хепи ден ден"  hahaha

Мирче, в държавната администрация по програа Старт на кариерата. Не тая големи надежди, че са много хора за едно място, но се радвам, че проведох що-годе интелигентен разговор с интелигентни хора и не запецвах.... защото в последните години говоря или едносрично или на себе си....  bowuu лудница.....

Облаче, ама и вие сте с късмет..... ако ще те успокои, на Варвара Момо два пъти се напика в леглото, а Мая - не, два пъти прах чаршфи и първия път имах неблагоразумието да ги преметна през балкона да съхнат и собствениците на хотела питаха, какво е станало - излъгах, че е разсипал вода, защото ожаднял през нощта. Обаче матрака не успях да изпера - т.е. изпрах, но явно е бил прашен и мръсен, защото колкото и да търках, все оставаше петноои то отстрани , на границата на мокрото и сухото. Та кукувци всякакви,  не се ядосвай  Hug

# 106
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Наде, какво стана с директорката, успя ли да я навиеш да преместите Коко?  Hug

Облаче, не си го слагай на сърце това с хазайката - не си заслужава. Вие сте се държали културно и като хора, хазайката не е отговорила със същото. Щом приема хора с деца би трябвало да е наясно, че ще има такива неща и да ги приеме. А за приказките, че само вашите били такива и, че до сега такова чудо не е виждала - не ѝ вярвай, ако е давала и друг път стаята е виждала къде, къде по-лоши неща от няколкото петънца и дрънкането на щорите, можеш да си сигурна. Имам приятелка, която дава стаи на морето, та ние като бяхме при нея и ми каза да не се притеснявам изобщо за моите 3 диванета, защото тя какви чудеса е виждала.
Скрит текст:
Друг път, като не знаете къде да отидете може да ви пратя при нея, тя има 2 дъщерички - едната колкото нашите, а другата на 5г.

Буболече, радвам се, че всичко е минало добре!

Диданке, стискам и аз палци за стажа!  Peace

Аримче, радвам се, че Евка най-сетне е добре, време беше, че се измъчи детето, а и ти покрай него!  Hug

Лурдес, стискам палци и на теб да се оправиш!  Hug

Сега остава да си спретнем и един клуб Отчаяни съпруги за тези дето си оставаме в къщи и да започнем да се виждаме, че зимата ще изкукуригаме съвсем (е, аз отдавна съм сдала багажа, ама айде)!

Кой още писа, че започва 90 дневната (и тук ли беше или в друга тема, лелееее, съвсем изкуфях  ooooh!). Аз да кажа, че тъпо и упорито я спазвам и още по-тъпо и упорито не свалям, ама като съм се хванала на хорото ще го играя. Хем не свалям, хем ми е ужасно трудно, хем не се отказвам, етакова инато говедо като мен няма!  ooooh! Crazy Сега ми предстои след няколко дни воден ден (който не знам дали ще правя, нали кърмя) и след него ще видя какви още мерки да взема, ама е крайно време усилията ми да започнат да дават резултат, хората за месец свалят по 5-6кг, а аз още съм си прасе. Оплаках се, ако можеше от оплакването да ми олекне (в буквалния смисъл  Mr. Green) щеше да е много добре (и щях да карам само на оплаквания, без никакви диети)!

Диданке, нямам идея дали може да се изака, ама малко трудно ми се види.  Crazy Ама трудно ми се вижда и да успее да я глътне, те са си бая големшки тия монети.  newsm78

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 09:27 от Не съм

# 107
Не съм аз я почнах вчера диетата, дано при мен е по-добър резултата от никакъв  Grinning Да не би от хормоните да не слабееш, странно...Явно не мърдаш от дивана  hahaha  Mr. Green  Успех, някой рязко сваляли след водния, та да видим  Simple Smile
Облаче, попаднали сте на идиотка. Как са ми любими такива лелки...Ти пък с кой акъл и плати, с такива колкото по-добре се държиш, толкова по се майтапят с тебе  Twisted Evil Като иска тишина да не се прави на хотелиерка. Чак се ядосах, ама не е попаднала на някой да я оправи, не че аз съм много устата де, ама е пракелено това  #Cussing out
Наде, дано има хубави новини  Hug
Буболече, чакаме снимки  Hug

# 108
Искам да кажа на майките на момиченца - дами, моля ви, стягайте се! Само 3 момиченца има до сега за колажа Naughty

# 109
  • София
Добро утро  Hug
Диданчице, трудничко ми се струва да се глътне 1 лев и то незабелязано. Някъде се е търкулнала монетата, ще я намериш когато не я търсиш. Дано е така, де...
Лурдес, ама и ти имаш един късмет! Лекувай се и дано се размине без язва  Praynig
Облаче, ти с твоята добра душица, представям си каква драма си преживяла. Споко де, маймуни има всякакви по света. Заслужавала си е да я понасолиш здраво, а не да и плащаш.
Не съм, ква диета бе, душко?  ooooh! Най-важното е да има папкане за Майчето, а това както знаем става с храна и течности.  А и докато кърмиш хормоните ти ще са в режим "мама", а не в режим "мацка". Аз не бих си и помислила за диета с кърмаче от страх да не намалее кърмата, бих си стояла "прасе" докато кърмя.

# 110
Добро утро Simple Smile)

Аз да ви кажа,май напразно се притеснявах .... Снощи мина родителската среща,госпожата е бетон ... а и отвсякъде чух,че била най-добрата измежду госпожите на този випуск Simple Smile) Споделих и притесненията и тревогите си,отгови ми изчерпателно на всеки въпрос и мисля,че ме разубеди да го местя Simple Smile) Стаята се оказа прясно ремонтирана(за моя радост,а и е една идея по-голяма от тези на 1вия етаж...)Успокоиха ни,че децата няма да останат без надзор и няма да имат достъп до лафки,та да търчат по стълбите Simple Smile) Та,сега съм една идея по-спокойна Simple Smile) Каза ми да имам известна доза търпение и толерантност и всичко ще се нареди,че тя е там да създаде един добър екип и да бъде верен приятел на децата Simple Smile) Реших да не го местя,оказа се че няма циганета .... а тези по-буйните деца се надявам да не са в обкръжението на Коко  ooooh! Сега с нетърпение очакваме да видим как ще стартира учебната година Simple Smile)

Не съм,Файнче....хайде успех в диетуването  Hug Flutter Не съм-че,имай търпение,скоро ще постигнеш желания резултат,а и са важни обиколките ,не килцата....казвам ти го от гледната точка на човек,свалил 40 кг за 1 година  Hug  bouquet

Оххххх,остана една седмица до РД-то,като се сетя как го очаквам и колко бързо минава, ми става мъчно  ooooh!

Диданкаааа,Мая да не си ги е прибрала в касичката за черни дни  Mr. Green

Буболече,радвам се ,че тази година сте си изкарали добре  Hug  bouquet

Лурдес Hug

Облаче,съжалявам за случилото се .... радвай се,че децата са ти здрави,пък другото ще се нормализира,ще порасне още малко Борко и ще се кротне  Hug  bouquet

В общи линии е това  Mr. Green Хубав ден!!!

# 111
Добро утро!
Облаче,въобще не си го слагай на сърце,хазайката е виновна #Cussing outНие също имахме подобен проблем още повече,че бяхме при роднина.Нико,веднъж се разпищя и тоя хазайн ми се развика да го вадя на разходка,че му вдигнал хотела.А на другите деца,които денонощно траскаха вратите,викаха,чупеха нищо не каза.Но накрая добре го подредих нищо,че ми е Кръстник ooooh!
Диданка Confused,незнам дали ще я изаака.Сестра ми като малко все гълташе разни топчета или си ги мушеше в носа Shocked
Не съм,споко за килцата,ще ги свалиш и без диета с три деца,като проходи и Мая има да тичаш Hug
Хайде сега да дам отчет от прегледа.Момичета повярвайте ми сърцето ми е свито и ще се пръсне от тревога.Въпросната лекарка ми изкара акъла.Каза,че е хемингином Confused,после като го разгледа,каза,че не можела да бъде сигурна.Попитах я,дали тези неща се появяват при раждане и тя каза,че по принцип да,но може и по-късно.Каза,че решението е операция,да се отвори тази вена ,да се види колко е дълбока Tired и т.н.На въпроса ми не е ли по-добре с лазер,каза,че никога не е работила с подобно нещо и него препоръчва Shocked,което тотално ме отказа от компетентността й ooooh!.Казах й,че го мажа с Арника,а тя попита какво е това Shocked Shocked Shocked.
Както и да е,каза ми,че трябва да отида към София,военна болница,Торакс и още някаква,за да ми кажат там какво да правя,но според нея трябва да се отвори,не е опасно,но трябва да се отвори.Е то най-лесно е да се реже.От Арниката определено има ефект,леко се заличава,а и никога не е растяло,а тя ми описа страшни картини как ще вземе да расте,после вика ,може и да се оправи от само себе си-нищо конкретно ooooh!Сега пак сме в начална позиция.Реших да изчакам да мине септември и да го мажа ежедневно с Арника и октомври заминаваме за София в клиника"Хилс"-моля софиянки,ако знаете за други добри клиники,дерматолози да ми пишете.
Скрит текст:
В резултат на цялото напрежение и нерви се изпокарахме с мъжа ми много жестоко,дори бях на прага да си тръгна,наговори ми ужасни глупости и дълго няма да му простя Cry Cry

# 112
  • София
NAde - много се радвам, че ти е допаднала класната на Коко, а и че и другите неща са се наредили по - добре от очакваното.

Бобинка - за съжаление, не мога да помогна с координати на лекар, но се надявам лекарката да не е права и само да те е наплашила. А и след изказванията й, аз бих се консултирала и с други специалисти.

Гоги май е в отбора на дрискащите и повръщащите. ТА да питам :НЯкой писа за чай от листа от смокиня срещу разстройство. Листата сухи ли трябва да са, или не?

Лурдес - дано поне зъба да е наред.

Облаче - хич не й се връзвай на тази хазайка. Щом си е дала къщата под наем трябва да търпи. А и можело е още в началото да Ви откаже квартира, като вижда, че сте с малко дете.

Не съм - не си ли на олекотения  вариант на 90 дневната диета - за кърмачки? ТАм май няма воден ден. АЗ си останах само с четенето за тази диета. Още не съм й се наканила обаче.

# 113
NAde
 Гоги май е в отбора на дрискащите и повръщащите. ТА да питам :НЯкой писа за чай от листа от смокиня срещу разстройство. Листата сухи ли трябва да са, или не?

Няма значение,вариш едно листо и като си пусне хубаво цвета го вадиш.Не е зле на вкус Peace

# 114
Бобинка... идея нямам какво да те посъветвам, виж в здравния форум какво пише по въпросите ти  Hug Hug

Наде, браво за добрите новини!

# 115
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ние чая винаги от сушени листа сме го правили, но сигурно може и от зелени. Помага против гадене и аз лично много го обичам.
 Иринополис, бях на олекотения, ама понеже нямаше никакъв ефект (при мен няма нито в кила, нито в обиколки) минах на стандартния, в началото дори пазех по книгата, сега съм по книгата когато мога, но съм си стриктна, даже вечерям в 8. Проблеми с кърмата нямам, ама и килцата и обиколките си стоят.  Crazy

Бобинка, за дерматолог и аз не мога да помогна, както е писала и Хайли можеш да видиш в здравния какво казват. А за скарването, съжалявам, дано бързо ви мине и на двамата, ама то напрежението си казва думата за съжаление.  Hug

Наде, радвам се, че нещата са се наредили и госпожата ти е харесала!  Hug

Файнче, късмет с диетата и дано си от мнозинството, което сваля с нея, а не като мен!  Laughing

Мирче, то папкане за зверовете има, ама аз не приличам на прасе, а на прасище, време е и аз да се почувствам, ако не като човек, то поне като човекоподобно.  Crazy

Уф, пък днес Стоян как ме ядоса, счупи една играчка на Мая, от тези въртящите се за легло, ама тъкмо ѝ изрових частите и я сглобих с такъв мерак и тя така и се зарадва и ѝ гука, пък малкия калпазанин с едно дръпване я съсипа.  Crazy

Ай стига ви от мен.

# 116
  • София
Наде, във втори клас на Иво класната се разболя сериозно и отсъстваше доста месеци и изпратиха да я замества една възрастна учителка. Само мога да стискам палци точно тя да ви се е паднала, беше уникална жена, толкова много ги научи за няколко месеца, колкото кифлата-титулярка за години не можа.
 Hug

# 117
На патерици Честит Рожден ден на Алтай! Много здраве и щастливо детство!
Уф, много бързо минава това време, така се изнизва.
Аз в петък ще си идвам до София за преглед.
Смехи, малко остана.
Как ни беше групата във фейса?

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 18:24 от skorpion4eto3

# 118
Скорпионче, заповядай
. Хайде слагай снимка на Алекс в албума за фотоколаж

Mомичета, вижте първото колажче на Октомврийчетата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 22:21 от hailie

# 119
  Бобинка,имам страхотна дерматоложка в София!Като затръгваш насам и ако проявяваш интерес веднага давам координати  Hug!А за хемангиомите имаме приятелско дете с такъв,при раждането се получил на челото.С годините растеше и изведнъж изчезна и аз незнам как.Но има и други такива петна,които не са хемангиоми и  те само с пластична операция се премахват,но също се получават при раждането,малко се съмнявам вашто да е такова.Но не се притеснявай,това е поправимо.А мойта Весела като се е родила без горна група мускули,които държат окото и незнам как ще оправим кривенето,ама още имам надежда!
  Облаче хич не се давай на такива лелки  Hug!Децата вдигат шум,това всеки нормален човек го знае!Ако не е искала проблеми да не ви е настанявала!Не е трябвало да си тръгвате,клиента винаги е прав нали знаеш!
  Мойто Цвете е с 38,3 голямо мрънкане и ровене в устата пада.Така ми е жал за нея,на дърт заман зъби да изкарва.Дано се оправи до понеделник,че съм на интервю за работа.И дано не боледуват,че няма кой да ме търпи,а трябва да се работи.Та стискайте палци и да ме харесат де (то ужким е уредено,ама знае ли се)!

Общи условия

Активация на акаунт