че Мая нещо ме съмнява.... докато ме нямало днес, си играли на купуване на пица с брат й и баба им. Когато си влязох у нас, настана дива радост и в последствие едната монета от 1 лв (бяха две) изчезна...... къде ли не я търсих, няма я..... дано не я е глътнала, че ще види зор 

лудница.....

). Аз да кажа, че тъпо и упорито я спазвам и още по-тъпо и упорито не свалям, ама като съм се хванала на хорото ще го играя. Хем не свалям, хем ми е ужасно трудно, хем не се отказвам, етакова инато говедо като мен няма!
Сега ми предстои след няколко дни воден ден (който не знам дали ще правя, нали кърмя) и след него ще видя какви още мерки да взема, ама е крайно време усилията ми да започнат да дават резултат, хората за месец свалят по 5-6кг, а аз още съм си прасе. Оплаках се, ако можеше от оплакването да ми олекне (в буквалния смисъл
Ама трудно ми се вижда и да успее да я глътне, те са си бая големшки тия монети.
Да не би от хормоните да не слабееш, странно...Явно не мърдаш от дивана

Най-важното е да има папкане за Майчето, а това както знаем става с храна и течности. А и докато кърмиш хормоните ти ще са в режим "мама", а не в режим "мацка". Аз не бих си и помислила за диета с кърмаче от страх да не намалее кърмата, бих си стояла "прасе" докато кърмя.
)
) Споделих и притесненията и тревогите си,отгови ми изчерпателно на всеки въпрос и мисля,че ме разубеди да го местя
) Стаята се оказа прясно ремонтирана(за моя радост,а и е една идея по-голяма от тези на 1вия етаж...)Успокоиха ни,че децата няма да останат без надзор и няма да имат достъп до лафки,та да търчат по стълбите
) Та,сега съм една идея по-спокойна
) Каза ми да имам известна доза търпение и толерантност и всичко ще се нареди,че тя е там да създаде един добър екип и да бъде верен приятел на децата
) Реших да не го местя,оказа се че няма циганета .... а тези по-буйните деца се надявам да не са в обкръжението на Коко
Сега с нетърпение очакваме да видим как ще стартира учебната година
)
Не съм-че,имай търпение,скоро ще постигнеш желания резултат,а и са важни обиколките ,не килцата....казвам ти го от гледната точка на човек,свалил 40 кг за 1 година

Ние също имахме подобен проблем още повече,че бяхме при роднина.Нико,веднъж се разпищя и тоя хазайн ми се развика да го вадя на разходка,че му вдигнал хотела.А на другите деца,които денонощно траскаха вратите,викаха,чупеха нищо не каза.Но накрая добре го подредих нищо,че ми е Кръстник 

и т.н.На въпроса ми не е ли по-добре с лазер,каза,че никога не е работила с подобно нещо и него препоръчва
.Казах й,че го мажа с Арника,а тя попита какво е това
Сега пак сме в начална позиция.Реших да изчакам да мине септември и да го мажа ежедневно с Арника и октомври заминаваме за София в клиника"Хилс"-моля софиянки,ако знаете за други добри клиники,дерматолози да ми пишете.

!А за хемангиомите имаме приятелско дете с такъв,при раждането се получил на челото.С годините растеше и изведнъж изчезна и аз незнам как.Но има и други такива петна,които не са хемангиоми и те само с пластична операция се премахват,но също се получават при раждането,малко се съмнявам вашто да е такова.Но не се притеснявай,това е поправимо.А мойта Весела като се е родила без горна група мускули,които държат окото и незнам как ще оправим кривенето,ама още имам надежда!
!Децата вдигат шум,това всеки нормален човек го знае!Ако не е искала проблеми да не ви е настанявала!Не е трябвало да си тръгвате,клиента винаги е прав нали знаеш!Препоръчани теми