Да е много щастлив, да расте разумно и отговорно момче, да радва мама и татко ежедневно и да е гордостта им

Сега се захранваме. Така се моли за саламче и за млякото си милото.... Утре ще я пробвам с малко адапте.

Много целувки от нас :*
Охххх,аз съм в нетърпение за твоето 2-ро раждане,пък не знам ти как си
( Не си представях така нещата
( Мислех,че ги подреждат по номера в паралелките,а то какво било
Освен това класната е някаква 62 годишна баба,която не знам как би въдворила ред
( И това не е всичко,настанили са ни в стая на 3-тия етаж,която няма общо с прехвалените стаи за първолаците на 1вия
( Много съм разтревожена,стана това,от което най-много се притеснявах
( Какво мога да направя според вас,може ли да помоля да го преместят преди началото на учебната година?
Не си оставяй магарето в калта и се опитай да издействаш промяна преди за започне учебната година, че после си е загубена кауза. Стискам палци!
)/ И аз съм любопитна какво са измислили за тази година. Момичетата са млади (на по 25-28 години) и креативни, но малко имат пропуски от към педагогическата част. Имам от сега някои набелязани въпроси и изисквания, тази година мисля да съм по-взискателна.
Освен това се надявам да направят някакво намаление, все пак тази година се разписваме с два броя при тях и не ми се мисли как ще се отрази това на семейния бюджет
Ако има нещо интересно ще споделя след това. 

Препоръчани теми