Есенни листенца падат, до Октомври време не остана.

• 31 845
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Честит рожден ден на всички сладури!! Да са ви здрави и щастливи  Hug

Аз имам нет у дома, но нямам комп, та ви чета от дъжд на вятър  ooooh!

Оле, как е Радо?

Наде, можеш ли да смениш училището? Миличкият Коко  Hug

# 661
Честито на днешните рожденници!   bouquet
Мишо много готина торта.

Надявам се да сме овладяли положението. Надявам се даването на АБ да е за добро. Надявам се Радо да не вдига повече такава Т, цяла нощ я поддържа около 40-41, редувахме ефералгана с нурофен, направо луднахме. На крачка бях и хексалгин да извадя (ако го имах). Надявам се!

В момента няма Т и е жизнен. Даже има вътък за инати, мисля, че е добре работата.

# 662
Честит рожден ден на Марая, Нестор и Никола!!!  Hug Hug Hug

Сетих се да ви попитам нещо.  Hug
Децата ви спят ли с възглавница? Борис още по бебешки спи без, но смятам, че ще му е по-удобно вече с някаква невисока възглавничка...

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 11:29 от Анонимен

# 663
Беболе, хубаво че сте смъкнали Т. Дано да ви е било толкоз само.
Облаче, Тони спи с възглавница "за възрастни" от доста време. Самата възглавница, обаче, е много ниска. Обикновено Е от кръста нагоре върху нея.

# 664
Честит рожден ден на Марая и Нестор, както и на моя Никола, разбира се! Да са най-вече здрави, усмихнати и добри!

Възглавница отдавна съм сложила на Никола, но друг е въпроса, че не я ползва много много  Simple Smile

БебОле, дано сте овладяли положението трайно и да няма повече такива температури!

# 665
  • София
Оле, дано температурата си е свършила работата и Радо да върви вече на оздравяване!  Praynig А АБ не го мисли много, дали сте го,  нищо чак толкова страшно няма  Hug Следи му крайници, най-вече стъпалата, ако са студени значи пак започва да качва, шом станат топли е достигнал максимъма и ще започне да я сваля.

Йоси си спи на възглавница от доста време. В кошарата му е една ниска, пухена, "за възрастни", но той прекарва по-голямата част от нощта на спалнята, където определено има предпочитание към една висока с мемопяна (това как се пише? заедно? отделно? с тире?  newsm78).

# 666
Честит втори рожден ден на Марая, Неси и Никола! Честито и на всички малки рожденници през последните дни! Да са здравички, много щастливи и послушни дечица!
Не съм се включвала скоро, но малко ядове имахме тука и така... Моя малчо през втората седмица на ясли реших да го оставя и да спи там. Голяма грешка. Там слушал, но вкъщи беше нервен горкичкия. Две нощи ми се будеше и ревеше, блъскаше.. направо си раздра гърлото ужасно от рев и сега кашля. Спрях го естествено. Мисля, че това, че не ги извеждат навън го тормози. Гледам Рени–во с едни терзания, но според мен изобщо не го мисли, Рени, гледай си го вкъщи щом ти позволява програмата! Какво ти социализиране в яслите, те не са още дорасли, че да си играят по между си. Нали ги виждам на пясъчника и в парка, всеки от връстниците си рови и занимава самичък. Моя играе само с по-големи деца или възрастни, които да му показват нещата.
хейли, според мен стресът влияе много на чуркането. Ето го моя вече една година без напикани гащи и изведнъж ми го връщат с два чифта мокри!! Няколко дни сме вкъщи и пак нямаме аварии.
Оле, настръхнах като прочетох за температурата на Радо. С какъв термометър мериш? С електронния, след изпиукването, аз прибавям още поне 0.3 единици. Дано вече не ви се случва! Проверете и ушичките.
Облак, с възглавница спи доста отдавна и то нормална, за възрастни.

# 667
Буболек, сериозно ли казваш да добавям? Така до 41 ще стигнем.  Thinking Електронен е да, на браун за ухо и досега не ни е предавал.

Сагата ни продължава. Малко след като писах, Радо вдигна пак 40, дадохме нурофен и повърна на фонтан. Педи вика, отивайте да пуснете кръв, урина, утайки, всичко, целия пакет. Цяла сутрин чакаме Радо да пика в колектора. Пуснахме всичко нужно, и сега чакаме резултати. Ще пиша по-късно пак.

# 668
  Честит рожден ден на Марая, Нестор и Никола, да растат много здрави и все такива сладури!!!
  Аз чакам всеки момент свекърите. Баща ми наготви  Mr. Green Аз си изгорих пръстите, та сега си почивам с кафето. Леко почна треска да ме тресе за ЧРД-то, малко останаа, а аз още не съм измислила напълно тоалета  Crazy
  Оле, дано е вирусче и бързо да минава.

# 669
Честит рожден ден на Марая, Нестор и Никола, да растат здрави и много весели игри им желая!! Hug  bouquet

# 670
Честит рожден ден на Марая, Нестор и Никола! Да растат здрави, щастливи и безгрижни!

Облаче, Симеон спи на възглавничка на Бертони, подариха ни я за 1вия РД и от около 6м. си я ползва активно, въпреки че предпочита нашите високите.

Оле, Confused дано бързо се оправи Радо Hug

Цвети, честити ти гости, да помагат много , а ти много да си почиваш Flutter

Буболече, много неприятно...  Hug

# 671
Честит рожден ден на Марая, Нестор и Никола! Много лудории и весели игри!

Облаче, аз отдавна съм извадила възглавница, но рядко спи на нея, обикновено я изритва по някое време.

Оле, ние имаме същия термометър, и не мисля, че е особено точен, ако измеря температурата в двете уши винаги показва различно. За температура давам най-често парацетамол и алгифор /ибупрофен/, само това действа, мокри чорапи и чаршафи почти не действат. Дано да спадне скоро Praynig

Hailie, и ние сме в подобна фаза с напикаването и не знам на какво се дължи, но дано скоро да премине. В градината обикновено казва, но понякога прекалено късно, не знам как да го науча да предупреждава по-навреме newsm78

Rorr, нашият период на аклиматизация тук продължи три седмици, като не беше всеки ден там, май общо 6 или 7 пъти.

Буболече  Hug ще свикне Алтай, дай му време и не се притеснявай.

Рени, щом можещ да си гледаш детенцето не виждам смисъл да го пускаш на ясла. Но не мога да се съглася с това, че били малки и не се социализирали. Аз много пъти съм свидетел на това как Ник си играе с други дечица, ама наистина играе, но той е на ясла от една година, и това определено оказва влияние, освен това групата им е смесена, така че има и по-големи дечица, от които да гледа.

Ние ще си празнуваме рождения ден само тримата, той се пада през седмицата и не ми се занимаваше с парти този път, но ще го отпразнуват в яслата. Поръчах торти, но едва ли ще ви ги покажа, че тук са на стотици години назад Laughing

# 672
Оле,като те четях и направо Tired Cry,ужасно е с толкова висока темп.А защо не даваш хексалгин newsm78 той много бързо я сваля.Дано бързичко да се оправя Hug

# 673
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Утрооо,

Благодаря за хубавите пожелания на всички!
hailнещо не успяхме да се чуем,но много мерси за обаждането! Hug
Оле ooooh! Много висока темп. поддържате...Дано се оправите по-скоро! Praynig

За възглавницата
- Има,но докато се успива,после ми я дава и казва:''Ни кам''/Не искам/.

И да поздравя рождениците днес! Весели игри и незабравимо детство!

# 674
Честито на днешните рожденици!  bouquet

Оле,като те четях и направо Tired Cry,ужасно е с толкова висока темп.А защо не даваш хексалгин newsm78 той много бързо я сваля.Дано бързичко да се оправя Hug

Опитвам се да избегна даването на аналгин. Освен това рязкото понижаване на Т не е хубаво.  Peace

Пухи, в началото постоянно го сравнявах с обикновен Т и никога не е давал отклонения. Напоследък даже спрях, че няма смисъл от двойно мерене. Да не би твоя да не е наред?  Thinking

Благодаря ви, че ни мислите. Не е херп ангина, не са ушите. Според педи и х-патката е скарлатина. Давам си чинно АБ и чакам да спре да вдига Т. Имахме още една нощ с 40 Т. Дано е последна, че сме се хванали за главата.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт