Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 151

• 41 705
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Вече споменавах веднъж, че много бих искала да видя "шкартирания" материал от заснетите сцени на КВФ. Ако някой, който притежава такива копия, ги предложи на феновете, ще натрупа състояние за отрицателно време. Simple Smile)) Сетих се покрай това видео.

# 661
Вече споменавах веднъж, че много бих искала да видя "шкартирания" материал от заснетите сцени на КВФ. Ако някой, който притежава такива копия, ги предложи на феновете, ще натрупа състояние за отрицателно време. Simple Smile)) Сетих се покрай това видео.

Мдааа купона винаги е зад кадър.....много бих искала да видя Енгин как се бъзика с Берен , как се боксира с нея( някой фен беше обяснявал, яе се прави че се боксира с нея). Също така искам да видя прегръдките на Хилял към Енгин иззотзад.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 662
Рипни, Калинке, да тропниме? Simple Smile) Тъй ли ще го играем с теб днес, Дейзи? Simple Smile

И аз като теб съм запалена по "кухнята" на нещата. Крайният продукт е ясен - всеки го вижда и оценява, но толкова много неща могат да се разберат от "излишните" материали... Най-много ме вълнува дозата импровизация в КВФ специално. Ех, мечти, мечти... Simple Smile

# 663
За малко ме няма - ще се правя на калиграф. Но после се връщам! Дано и други се присъединят към купона, докато се вихря на белия лист, а не по клавиатурата. Simple Smile

# 664
Дейзи,Марица,я си признайте-какво сте пили!  hahaha hahaha hahaha hahaha

http://www.izbrani.net/images/snimkiR/r29-10-03.jpg

# 665

Който пил- пил, който хапнал-хапнал...

Момичета - за вас - да си спомним...

# 666
Дейзи,Марица,я си признайте-какво сте пили!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Да ти кава май предозирах със студен чай, от това ще е.  Joy Joy Joy Joy

ПП. Малчева помниш ли кой написа репортаж от финала на сериала, от хотелската стая на Енгин, не бях аз.  Mr. Green Mr. Green Ако го намериш го постни, много беше забавен.  
 Simple Smile

# 667

Животът - този вечен кръговрат...

Винаги е готов да ти поднесе изненада - може след "20 минути" - може и след "20 години" ...

Но... най-важна естествено е любовта, иначе щеше да е много скучно...

# 668
Дейзи,почвам...
Скрит текст:
Докато всички се изнасяха поединично или по двойки,Хилял вече бе решила да ходи при Енгин,но той избяга в Бодрум,където беше срещата на Бг мамите...Ха,имали сме късмет!Когато ни видя,той много се зарадва и се остави да бъде завързан за един стол а около него танцуваха еротично няколко от Бг мамите...той се усмихваше,а аз стоях отстрани и наблюдавах действието...пръсти шареха по кожата му,развързаха му ръцете,докосваха,целуваха,а той-той реши че му е достатъчно след 3 часа луди похождения по тялото му и останал само по боксерки,след като танцува еротично в скута на няколко от Мамите,реши да ни каже лека нощ! Все пак умората си каза думата и той си легна сам,а ние-ние си легнахме с мечтите за него!Нали? newsm78

# 669
Скрит текст:
Свободно време и интереси / Романтични сериали, теленовели / Re: Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) След финала - Тема 136    : Съб., 23 Юни 2012, 17:30
Паднала от Балкона,хайде да помогна...
Репортаж!
Скрит текст :

Понеже съм добро дете,реших да сложа камери преди да почне летежът на домати към сценаристките! Помолих единият сервитьор да паркира камери на масата на главните ни герои-едната в частта при Берен,а другата-при Енгин!
И така...какво заснех ли...
интересното се оказва в това,че Хилял упорито пускаше ръка на Енгин,убеждавайки го,че това е за да се научи какво ще му се случва в новият проект,които пак тя ще снима и който пак ще е с негово участие! Интересното в случая е,че Енгин през цялото време отместваше ръката й и се усмихваше на Берен!
Тя пък,милата,гледаше унесено в една точка,докато Кенан й обясняваше как вече не можел да диша без нея и упорито се опитваше да я измъкне от партито,за да се отдадат на любовта си! Тя през цялото време му повтаряше-Има време,цяло лято е пред нас...но той бе настоятелен. Тя се уморила от неговото постоянно мърморене и му предложила микрофона,а понеже Кенан е суетен-решил да изпее поне 10 песни,с които накара да се измъкнат половината забавляващи се,още след 2-рата песен!
След като никой не остана в залата,Кенан слезе от сцената и ухилен като зелка се измъкна под ръка с Берен... Ето че както винаги постигна целта си-да е насаме със своята любима! ooooh!
Не можах да видя кога се измъкна Енгин,но поне видях че е сам...явно Хилял е решила да се откаже от фенските си мераци...
Скрит текст:
Репортаж(как да устоиш на една жена...)
Лекцията ще проведе:Керим Илгаз
Скрит текст :

И така....За да устоите на една жена 2 години без да стигнете до кекса,трябва да знаете,че ще ви трябва много литри студена вода
1-во: Когато ви погледне с един разтапящ поглед-изпийте 1л студена вода..
2-ро:Когато ви докосне-изпийте 2 литра студена вода
3-то:Когато ви целуне-влезте под душа със студена вода...
4-то:Когато си помислите за нея еротично-моля,вземете си душ
5-то Когато стигнете до НЕЩОТО- моля ви,пролейте някоя сълза от щастие(ама гледайте да не личи че е от щастие)
6-то:Когато вече се отпуснете един с друг-вземете заедно душ,но не студен
7-мо: Когато ви е жежко-моля,следвайте стъпка 1,2,3 в реда,който си пожелаете...
Благодаря ви за вниманието!

# 670
Скрит текст:
Репортаж(какво не видяхме от 78-ми епизод)
Скрит текст :

....Керим целува нежно Фг...Тя се отдръпва,поглежда го нервно,прехапва устни и бавно се доближава...отново целувка...и Керим бавно прокарва пръсти по гърба й,сваляйки ципа на роклята все по-надолу...
Роклята се свлича,оставяйки Фг по корсета,който Дениз й купи за сватбата...Керим гледа невярващо,очите му се разширяватот учудване... опитва се да преглътне...задавя се и се свлича в краката на Фг!
Тя гледа невярващо,притичва към банята,налива една чаша със студена вода и я лисва връз лицето му...Той се ококорва,поглежда я невярващо и пита:
-Фг,какво стана?
Фг застава на буква Ф ,поглежда го и просъсква:
-Ами нищо! Това е проблема...
Той се подсмихва....
Става,обгръща тялото й,отнася я на леглото ,поглежда я  с хищен поглед и с усмивка казва:
-Сега ще се поправим...
И започва да я гъделичка по краката.
Скрит текст:
Свободно време и интереси / Романтични сериали, теленовели / Re: Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) След финала - Тема 136    : Съб., 23 Юни 2012, 17:20
Цитат на: ПАДНАЛА ОТ БАЛКОНА в Съб., 23 Юни 2012, 17:17
Цитат на: Даниела Попова в Съб., 23 Юни 2012, 17:10
Паднала от балкона  Hug
Направо си Паднала в центъра на събитията и Ударила десятката!Ама забелязах един пропуск-марката на джапанките на Мустафа ми се губи,а ме интресува живо:)
"СЪРП И ЧУК"- ТОРШЪН...специално е посетил БГ да си ги купи в паузата докато беше умрял. 35 hahaha 35
ТцЪ! Джапанките са Бай Ви ГруЧи! Еспешъл фром ИЛИЕНЦИ!!!!  Peace
Сега,какво казахте че сте пили? newsm78

# 671
  • Пловдив

Животът - този вечен кръговрат...

Винаги е готов да ти поднесе изненада - може след "20 минути" - може и след "20 години" ...

Но... най-важна естествено е любовта, иначе щеше да е много скучно...

Ох Марта - дано това да е вярно, чул господ - "20 минути" направо си е за Енгин. Продължение за Керим...

# 672
Дейзи,Марица,я си признайте-какво сте пили!  hahaha hahaha hahaha hahaha

http://www.izbrani.net/images/snimkiR/r29-10-03.jpg

Малчевааааааааааа  Hug

пия КВФ  на равни дози всяка вечер. Simple Smile))

# 673

Който пил- пил, който хапнал-хапнал...

Момичета - за вас - да си спомним...

Ух, ама и съпоставка си направила, Мартичка!... Още по-жал ми става за Булута. Simple Smile

# 674

Марица - за теб

Общи условия

Активация на акаунт