Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 410
  • 728
  •   1
Отговори
# 240

И аз трябва да взема да ги потърся тези таблетки

Моля, ако някой ги намери да пише  Peace

По-добри са от варианта "ARIEL ACTILIFT FEBREZE" ??

# 241
Бихте ли ми препоръчали, защото нямам възможност да купя няколко и да ги пробвам. Искам омекотителя да е с толкова силен аромат, че и в гардероба да миришат  Crazy, предпочитам да не е с плодов аромат или ванилия. Ако има някаква лавандула или някакъв силен аромат като тамяновите пръчици. Препоръчайте ми нещо подобно  Praynig
Никой ли не може да ми препоръча нещо такова  Sad

# 242
  • София
Омекотител с трайна миризма - Ленор с ефект Febreze. Това означава, че разпръсква миризма по малко и постоянно... Изобщо, ако срещнеш думата Febreze на опаковката, означава това.
Иначе аз съм доволна от Коколино. Траен аромат. Любим ми е жълтия, но това си е въпрос на вкус. Simple Smile
Eто го Ленор-а.

# 243
Омекотител с трайна миризма - Ленор с ефект Febreze. Това означава, че разпръсква миризма по малко и постоянно... Изобщо, ако срещнеш думата Febreze на опаковката, означава това.
Иначе аз съм доволна от Коколино. Траен аромат. Любим ми е жълтия, но това си е въпрос на вкус. Simple Smile
Eто го Ленор-а.
Много благодаря, че се включи за разяснението и помощта  Hug  bouquet
Хубав ден!

# 244
  • Варна
Най-трайният омекотител, който аз съм срещала е този на Сано, независимо кой цвят. С месеци миришат дрехите в гардероба.

# 245
Аз също съм много доволна от Сано-омекотител.

# 246
Много ви моля да ми помогнете в избора на омекотител.Ползваме лилава Семана,но не търся този аромат,някак си като че ли мирише на парфюм,цветя..аз НЕ ИСКАМ такъв аромат,а търся миризма на прано,чисто,свежо...искам да е нещо трайно,често срещам хора,на които им се усеща миризмата на омекотителя и миришат много хубаво,аз досега не съм попадала на такива,всичко се отмирисва много бързо,моля ви,препоръчайте ми такива омекотители Simple Smile

Объркала съм се,не ползваме Семана,пак е лилав,но е Силан.
Ами Ленор? Като питах в различни магазини кой е най-траен вече 2 пъти ми казват за него. Няма ли други,ползващи трайни омекотители тук,моля ви,препоръчайте ми и други,наистина ми е спешно Sad

# 247
  • София
emanuelas, за мен марката, която най-много се доближава до такъв аромат е Коколино, светлосин и жълт, но все пак лично мнение Peace

# 248
Ленор е изключително силен и траен. Купих си този Ленор. Кърпи, прани в събота вечерта на нощна тарифа, съхнали цяла нощ, прибрани в неделя и извадени сега в сряда още ухаят в банята. Не знам обаче кой Ленор не е с цветен аромат. Вариант за омекотител, който не е с цветна миризма е това Коколино с аромат на бебешка пудра. Жесток аромат. Изпитвам невероятно удоволствие да се пъхна в прясно сменени чаршафи, прани с този омекотител. За съжаление е рядко срещан, но може и да го намериш. Италиански е.

# 249
Ariel Actilift Biological таблетки - не се сещам да съм виждала при официалния внос.
През октомври ще ходим до Виена с кола. Какво и къде ще ме посъветвате да потърся?

Погледни в дрогериите BiPa http://www.bipa.at/, в ДМ също има много изгодни неща и не само перилни, препарати за почистване също можеш да си вземеш на добри цени. В хранителните вериги също правят изгодни промоции на перилни и почистващи препарати.

# 250
  • bad@ss
Аз пера на малката дрешките с тео бебе и съм доволна.
Докато бях бременна и сега  с малко бебе не използвах за нас омекотител. Бихте ли ми препоръчали, защото нямам възможност да купя няколко и да ги пробвам. Искам омекотителя да е с толкова силен аромат, че и в гардероба да миришат  Crazy, предпочитам да не е с плодов аромат или ванилия. Ако има някаква лавандула или някакъв силен аромат като тамяновите пръчици. Препоръчайте ми нещо подобно  Praynig
Ленор Сахара Simple Smile

# 251
Окей,спрях се между няколко,кажете кой да си взема - Сано,Ленор,Бинго или Коколино? Много го хвалят този Коколино,че бил мноого траен и ухаел на свежо и чистичко,точно това,което търся,но все пак да се допитам до професионалистите ;д Simple Smile

# 252
И това оставаше - да ти кажем кой да си вземеш. Подуши ги и който ти хареса, него си вземи. Омекотителят е въпрос на личен избор, защото има различни предпочитания за аромати.
Сега се сетих и за един друг много траен омекотител - Малиция.

# 253
  • Варна
emanуelas няма как някой да ти каже кой аромат ще допадне на теб. Момичетата (и момчето  Wink ) вече са споделили кой аромат според тях е по-дълготраен. Избери, купи по-малка разфасовка, пробвай. Все пак не купуваш мебел, която ще ползваш 10 г. например.

Благодаря на Pipi за съветите!
п.п С Гес сме писали едновременно.

Така и така редактирам, се сетих да питам. С какво според вас да пера белите ризи на ученика, които обаче имат и оранжеви елементи? С препарат за цветно като че ли НЕ светва бялото. С ариел за бяло се страхувам да не избелее оранжевото ????

# 254
Каква материя е ризата? Не ми се вярва да избелеят цветните части, дори да е 100% памук, ако спазваш етикета на дрехата. Вероятно е указано да се пере на 40°. Имай предвид, че избелителят на кислородна основа не е като белината сериозно да уврежда цвета. За много багрила е безопасен и при множество изпирания.

Общи условия

Активация на акаунт