Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 341
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
В едно малко русенско магазинче за паралелен внос.

# 451
  • Варна
Дуо Ленорът, зеленият - нищо особено. Пробвах го с Омо за цветно (паралелен внос). Не знам дали не се сбиха ароматите. Следващия път ще го пробвам с друг прах.

# 452
Да докладвам за бебешкия Софтлан/бял/.При две капачки на даже не особено пълна пералня ухае едвам-едвам  Tired А при изсъхнало пране сигурно ще е нищичко  Crazy
Моят е син и май не е бебешкия. Не си спомням дали писах откъде е купен, но сега да кажа - от Борн.  Ухае със седмици в гардероба. Съжалявам, ако съм те подвела Sad
Днес взе Ленор дуо - зеления, от официалния внос. Сега пуснах пералнята и по-късно ще докладвам. В Елитис видях едно Коколино с аромат на череша. На опаковката е посочен сайта на Юниливър. Дали е хубав  newsm78

и аз препоръчах синия Софтлан, мисля че не сме я заблудили.

# 453
Не,не,момичета.Не сте ме заблудили  Hug

Просто бях в Карфур и там имаше само един вид Софтлан-бял.Цената му ми се стори доста приемлива,около 5 лв за литър. Реших да го пробвам,въпреки подозренията си,че ще е с лек аромат,тъй като е бебешки.
Но за син ще трябва да се поразходя до магазинчето.

Междудругото ми препоръчаха и Вернел на кристали като много силен и траен аромат.Имаше го в Карфур,но мноого скъп ми се стори.Около 9 лв за 10 пранета  Rolling Eyes

# 454
  • Русе

Би ли споделила магазинчето? Дали е това, от което и аз пазарувам Simple Smile?

# 455
Доста скъпичък идва Вернела, но пък е страхотен! Жълтият сух Вернел ми е любимият - много приятен и супер траен аромат!

# 456
Доста скъпичък идва Вернела, но пък е страхотен! Жълтият сух Вернел ми е любимият - много приятен и супер траен аромат!

Ох....ще се прежаля един път,но ще вземе да ми хареса....  Joy

# 457
Аз съм ползвала синия Вернел /кристали/ и наистина има много траен аромат  Peace

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 01:19 от МоРсКа СиРеНа

# 458
в Карфур има и Силан кристали, което е същото като Вернел, но испанско производство и около 6 лева за същия брой пранета. Но паралелен внос от там вече не купувам, имам чувство че са нещо поизветрели. А на друго място и Нео-мат кристали , гръцки. Пак на Хенкел за 5 лева. Скъпи са ми, за 5 лева купувам Софтлан 28 пранета.

# 459
  • София
Има ли някаква съществена разлика в кристали и течен омекотител, освен дълготрайния аромат?

Аз не съм ползвала кристали,но от лятото насам съм на Кажолино 6 сенс и съм много,много доволна!

# 460
Огромна разлика. Това на кристалите изобщо не може да се нарече омекотител. Не омекотява и ароматът му изобщо не е дълготраен. И начинът на използване е различен. И съставът е различен в сравнение с истинския омекотител. В общи линии - скъпа глезотия.

# 461

Би ли споделила магазинчето? Дали е това, от което и аз пазарувам Simple Smile?

Намира се на Бозвели, от страната, където е входът на Билла.

# 462
Аз от днес с малко новости :
Скрит текст:
PERSIL Персил концентриран гел за 25 пранета

# 463
  • Den Haag
Да се запиша в темичката  Hug
Преди седмица си купих от този прах:

но нещо не съм доволна от прането, дали греша някъде или праха не е хубав? Thinking
Слагам по 80-100 като доза, но петната от накапано по дрехите остават  Rolling Eyes

# 464
това е холандско-белгийско производство. Имаше доста недоволни момичета от този.

Общи условия

Активация на акаунт