Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 278
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Чела съм го това за праха с манган Grinning ето го и на български  Peace

Гледах в Карфур прах Есекс за цветно. Никога не съм ползвала Есекс, но си го спомням като по-така известна марка от детството ми. Ползвали ли сте го (конкретно този за цветно)? Отзиви и впечатления? Guess?

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 14:46 от Marilyn Monroe

# 46
Момичета,хубаво ли е веднъж в месеца бяло пране (главно на детето ми) да се пере на най-високите градуси ?

# 47
  • на Земята
Съжалявам,че не точно по темата....Доволни ли сте от цветоулавящите кърпички на Карфур?
Аз съм доволна, защо? Ловят си цвят. Плюс това те са най-евтиният подобен продукт. Бяха дори и още по-евтини, но ги увeличиха.
[/quote]
Защото не съм ползвала от тази марка,но реших да се възползвам от по-ниската им цена....та да зная да ли да си пера спокойно цветните дрехи.Благодаря на всички за отговорите.Сега съжалявам,че не се запасих прилично.В наше село няма Карфур.

# 48
Гледах в Карфур прах Есекс за цветно. Никога не съм ползвала Есекс, но си го спомням като по-така известна марка от детството ми. Ползвали ли сте го (конкретно този за цветно)? Отзиви и впечатления? Guess?
О, този Есекс за бяло го има отдавна, но за съжаление Есекс не е това, което беше някога. А пък този за цветно си съдържа и избелители.

# 49
За цветно пък с избелители? Shocked Ама оптически или кислородни? Не знам защо, но ме блазнеше идеята да пробвам този за цветно.

# 50
С кислородни. Бях купила една кутия в началото на годината (беше в промоция), но съм забравила да я снимам.

# 51
И как се справи с прането? Избелва ли, или ти не си го пуснала на цветно пране?

# 52
Ох, май пуснах една пералня с него, но повече не ми се рискуваше и го разкарах. С едно пране нищо не ми е избелил.

# 53
Момичета,кажете нещо ефикасно срещу петна

# 54

Привет! Препоръчайте препарат за стари петна?

# 55
  • София
Взех Formil от Lidl, за цветно, лилав. Нямам забележки за изпирането, но прах не особено замърсени дрехи. Обаче е с "вграден" омекотител, който мирише ужасно и силно. Няма да повторя.

# 56

Привет! Препоръчайте препарат за стари петна?
Момичета,кажете нещо ефикасно срещу петна
Sano Oxygen пробвали ли сте? На израелската фирма Sano.

# 57
Според вас от Ариел и Персил кой е по-добрият прах за пране?

Ariel е по-добрия избор но само този внос от Великобритания, такъв си купавам и всеки път ме изненадва колко добре пере дори и в хладка вода и на по-кратка програма.

Лично на мен ми допадат таблетките, Ariel Excel Gel е също нещо невероятно но малко по-трудно се намира и е по-скъп.

Днес за пръв път в живота си купих BINGO Enzy Max чисто от любопитство, пише че съдържа ТАЕД, Гес какво беше това?

Спомням си, че беше писала за тази съставка но забравих.

# 58
Активатор на натриевия перкарбонат, за да може да има прахът избелващ ефект при температури под 60°.

# 59
Благодаря, ще го запомня вече TAED.

Според статията в Wikipedia натриевия перкарбонат остава неактивен при температура под 40 °C.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tetraacetylethylenediamine

Може ли да се перат цветни дрехи с това BINGO?

Общи условия

Активация на акаунт