Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 149
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
2.4 кг за 48 пранета ?
правилно ли смятам - 50г прах за 1 пране? Това май е "най-компактния" прах, за който съм чула.

# 511
И ако пере толкова добре ,колкото го хвалят тук.Ставам му фен.
Само да не е скрита реклама пак .

# 512
  • Стара Загора
2.4 кг за 48 пранета ?
правилно ли смятам - 50г прах за 1 пране? Това май е "най-компактния" прах, за който съм чула.
Да не се заблуждаваш от това , че е дадено в грамове? Малките кутии са от 420 g.=7 пранета . Дават го от 60 до 90 g.( 130-200 ml. ) , в зависимост от замърсяванията , за 4-5 kg. пране и мека вода . За твърда вода - от 80 до 110 g.(180-245 ml. ). Като грамове изглежда малко , но превърнато в ml.... не толкова ( особено за твърда вода ) .

# 513
cwetoslava си рекламираше 100%. Регистрирана вчера, първият ѝ постинг е за този продукт, повече не се появява. Толкова прозрачно, че няма накъде.

Прахът е добър, но, както писах, има още какво да се желае. За съжаление, малките фирми не могат да се мерят с гигантите що се отнася до съотношение качество:цена, затова правят по-евтин продукт. Ако произведат прах премиум качество, по редица причини той ще е много скъп. Като сложим и изнудването от разните вериги, производителят или няма да продаде нищо, или с компромис ще продава, но и в двата случая ще е на загуба.

Ако намерите малки кутии, пробвайте го. Много по-добър е от Елви, Бене, Флекс, Виа и т.н. Не съдържа фосфати, концентриран е. Съдържа много малко кислородни избелители, затова винаги като го ползвах, слагах избелваща добавка. Не очаквайте и някакъв аромат от него - почти не е парфюмиран.

# 514
Един разумен отговор според мен

# 515
Не съм доволна от капсулите на Персил с новата формула за цветно пране. Не изпират петна. Ароматът им не ми харесва, наподобява Первол. Разтварят се и не оставят петна, но все пак не бих повторила.

# 516
Аз да питам и в тази тема- една връхна дреха 80% вълна, 20% синтетика, накиснах я в Аче по инструкциите, но останаха жълти петна. Можете ли да ми препоръчате прах или нещо друго за тоя проблем?

# 517
Аз да питам и в тази тема- една връхна дреха 80% вълна, 20% синтетика, накиснах я в Аче по инструкциите, но останаха жълти петна. Можете ли да ми препоръчате прах или нещо друго за тоя проблем?
Аз за петна използвам вениш за всякакви петна, изпира се, независимо от праха за пране, до сега не съм имала проблем с петната, освен от ръжда, тях съм третирала с Клири или кока-кола. Peace

# 518
Белина не се използва за вълна и синтетика. no

# 519

Sad вече е късно.....станалото станало, ако мога да го оправя добре, ако не здраве да е.

# 520
А бе, момичета, защо още използвате белина за текстил изобщо!?
EliMery,
какви са тез инструкции, покажи ги? Чети Гес и другите момичета тук повече Hug

# 521
аз ползвам "спот " на "перилис",страшно съм доволна.имам първокласничка и омазани дрехи с бои,флумастери и мазни петна,поне за мен е страхотен!

# 522
Да пиша за новия прах Тема Sensual Peony. Прахът не съдържа избелващи съставки, затова добавих към него една доза от този избелващ прах. Дрехите са си бели, няма неизпрани петна. Понеже исках да видя как е ароматът, ползвах омекотител без миризма. След изпиране ароматът е много приятен. След като дрехите изсъхнат се запазва, но по-слаб.

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 12:58 от Guess Who

# 523
  • Варна
А омекотителят читав ли е, ползвала съм от ДМ само омекотителите с аромат.

# 524
Да, бива го. Омекотява, предотвратява наелектризирането, но няма никаква миризма.

Общи условия

Активация на акаунт