За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 34 000
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Привет мамита,

аз се връщам от офиса, сметнахме, че на 14 ноември живот и здраве трябва да се върна на работа. Ама ми е много смотано, има 100 нови човека и като ида там се чудя къде съм попаднала...

Маме Зайче ние също сме с пералня и сушилня заедно, тя ни е сравнително нова, но съм си доволна, малко ги намачква дрехите, ако много ги суша, но сигурно и отделната го прави същото.

# 286
  • в Надежда-та
Нощни винаги ме е спирало това, че живеем в студио (една стая, а съм мн навита за сушилня) .... на теб няма да ти обяснявам каква влага е на морето (за щастие у нас няма влага и мухал де както във всеки 2-ри апартамент тук) та може ми в единствената стая в която се живее и туй животно да се сложи или не е препоръчително Thinking
Майка ми има отделно сушилня в перално помещение и винаги, когато я ползва отваря, вратата понеже става доста влажно вътре.

Инка моя мъж може да ги намачка без сушилня, само като ги простре на сушилника (чаршафи най-вече) Mr. Green

# 287
  • ул. "Мечтание"
Ви, може би зависи от сушилнята!
Май има различни начини на работа и сушене.  Thinking Не съм задълбавала кое как.
За моята специално - не съм усетила кой знае колко да спарва допълнително помещението. Става по-топло, да, но бързо се охлажда и разсейва влагата (това, когото е била в отделно перално помещение). Когато беше в кухнята ни не съм забелязала да става осезаемо по-влажно или топло.

# 288
  • в Надежда-та
 Hug ty

# 289
  • ул. "Мечтание"
Моля!  Peace

Инка моя мъж може да ги намачка без сушилня, само като ги простре на сушилника (чаршафи най-вече) Mr. Green

Същата история!  Joy Joy Joy винаги ме е изумявал с какво умение ги закача дрехите в причудливи сгъвки и форми!  Joy Joy Joy

Бенджи, благодаря!  Hug

# 290
  • София
Момичета,

влизам да се похваля, че от днес съм магистър. Та по тоя повод - наздраве на всички Wine Glass

Бубе, успех на интервюто за работа и да разкажеш как е минало.

Нощни, и на теб ползотворен UK курс!

Буби, ей такива истории като с вашия приятел ме потрисат най-дълбоко. Искрено му желая пълно оздравяване Praynig

По бебешката тема нямам нищо за отчитане - хлапето е при баба и дядо. Та сега съм се заела с основно почистване на къщата, щото положението е мамата си трака.

# 291
Момичета,
влизам да се похваля, че от днес съм магистър.

Честито!
Това е моето пожелание:

# 292
  • ул. "Мечтание"
Мелона, честитооо!!!   bigdance2 Tada  ura

# 293
  • Пазарджик
Привет и от мен
Вчера цял ден само надничах и не остана грам време за писане.Изпуснах доста поводи,няма да честитя поименно за да не изпусна някой.Много здраве и усмивки ви желая Hug

Тази нощ в 3ч.изпратих етърва ми и племенницата за Англия,много ми е мъчно,на всичкото отгоре Калина е с вирусна пневмония,дано и мине бързо.

Нощни ползотворен курс Hug
Мелона,честито мила,много успехи ти желая за напред Hug
Буби spoko
Бубе стискам палци,нещата относно работата да се случат така като ти искаш Praynig

Таня е втора смяна на у-ще,само няколко часа я няма и вече ми липсва,и като се сетя,че до вчера все я молих за малко тишина по това време ooooh!

# 294
  • В две тъмни очички
Момичета, момичета.........направо не ми се пише на какво попаднах днес  Shocked
Минавам само да кажа, че отказах работата и изчезвам на родителска среща  Mr. Green Боже...Боже....кога се родиха, кога на родителски срещи тръгнахмеее  Whistling

Довечера ще пиша за интервюто

# 295
  • София
Мелона, честито - да си ползваш дипломата и знанията и да си горда с тях!
Бубе, ще чакаме разказа, авно си взела правилното решение.

Момичета, и мен ме разчувства текста за 1-вия учебен ден:) Преди малко пък се замислих над това http://liternet.bg/publish12/e_kestner/slovo.htm - също по темата Simple Smile

# 296
Най-накрая и аз се реших да прочета това, което вчера Джанче е постнала за първия учебен ден - много истинско,много разтърсващо,една заседнала буца усещам сега в гърлото си и сълзи напират в очите ми /и аз съм една ревла Embarassed,ама си мисля,че едва ли има майка на първолак,която четейки написаното няма да ревне/ Всъщност няма нищо лошо в това,макар че се скрих дъщеря ми да не види очите ми - колкото и да се опитвам да й обяснявам, че емоциите са част от живота ни не искам да я натоварвам точно сега /тя винаги много се разстройва като ме види да плача Confused/ Ех... Hug Heart Eyes

Мелона - Честита ти магистратура - много успехи да постигнеш,благодарение и на нея  bouquet

Буби - я спретни и сега една фотосесийка Wink Ние ще ти се порадваме със сигурност Hug
А за приятелят ви - кураж и Дай Боже да се излекува момчето Praynig

Бубе Приятна ти родителска среща,не е лошо да си вземеш и парички Mr. Green И аз чакам разказа ти Peace

# 297
Мрм, обожавам Ерих Кестнер - изчитам на един дъх всичко, което намеря от него - и за деца, и за възрастни. Прекрасен писател е и нещата, които е писал на онова време са си също толкова валидни и днес... Някои неща никога не се променят...

Мелона, честита ти успешно защитена магистратура! Браво на теб, че в суматохата успяваш и дете да гледаш, и да учиш!  Hug Възхищавам се на всички мами, които също и учат, направо не знам как се справяте, но заслужавате адмирации!   bouquet

Вал, разбирам те много добре - и аз снощи имах същите реакции като теб. Да сме живи и здрави, само това се моля!  Praynig
А за плачещите деца на градината - усещам, че и Зори ще е сред тях живот и здраве, защото яслата ще я пропуснем засега, та кой знае каква ще е адаптацията някой ден...  Tired

Аз и ти, Рал, че ще се снимаме, ще се снимаме и с дребния, ама едва ли ще е с рекламна цел.  Laughing За лично ползване ще си ни е, да остават спомени и да ни радват някой ден.  Wink

Бенджи, да ти кажа цяло чудо щеше да е, ако Краси търпеше очилата... На тая възраст не могат горките да понасят такива неща, освен ако не са овързани и озаптени по някакъв начин, което си е мъчение и се прилага само в спешно наложителни случаи... Предполагам, че все ще дойде момент да свикне да ги носи, но трябва да е по-голямка...  Hug

Благодаря за стиснатите палчета за нашия приятел!  Hug

А, и да ви питам - вашите деца как се отнасят към обличането - има ли тръшкане? Зорница почна да ми прави големи номера всеки път, когато се опитам да я облека, особено да сложа гащи или панталонки...  ooooh! Днес рева като магарица половин час, давейки се, че не я пускам да бръмчи по голо дупе, а обух гащички...  Tired

# 298
Мелона, аз още вчера ти пожелах успех, но с голямо удоволствие и днес ще го направя. Много късмет     и удовлетворение от професионалната реализация!   bouquet

Момичета, да кажа с две думи как мина първия истински учебен ден. Сутринта му дадохме телефон, и днес цял ден многократно звъни както на нас, така и на баба си и дядо си, съответно довечера ще бъде иззет...неразбрах какво точно е ял, но с парите, които му дадохме е накарал г-жата да му купи чипс/ той досега не е пазарувал сам и малко трудно се оправя с парите, моя грешка, отчитам го/ А като го взимах следобед,  г-жата от занималнята ми изглеждаше изтощена милата...Еления не е лесно да си начален учител предполагам...  Hug Зън, Рал, Ети, как са при вас нещата, успокойте ме моля ви  Laughing?

Бубе, ти направо ме учуди с тази родителска среща, тук при нас правят в дг, но не и в яслата, и аз ще чакам да кажеш какво са казали. А, за работата, не се ядосвай, всяко зло, за добро  Hug

# 299
Ехо приветос мамитос  Heart Eyes

Влизам само набързо да се отчета и аз относно моето ясленче Simple Smile Ами Ади е от ясленчета за пример  Laughing вчера с влизането в двора почна да се впечалява от глинените фигурки разпръснати в двора - кученца, охлювчета, джуджета и т.н. да им казва "тао тао" = чао чао и да имитира всяко какво прави....след което лелята го посрещна той почна да ме пляска...(така реагира, когато е в непозната и застрашителна ситуация/обстановка)...прибраха го ревящ навътре, оставих раничката и си тръгнах....уж съм кораво Маке, но на път до вкъщи си поплаках...взех го в 15:30, той нашия нахилен, дава целувка на каката, радва се на глинените животни отвън и така....днес същата история Simple Smile ял, спал, играл, без хленчове, без тръшкане...а имайте в предвид, че при мен не искаше да се храни и нон стоп някакви "тантрумс".... единствено като емоционална реакция от негова страна мога да отчета, че след като го взема от ясла и като отидем в парка и нещо му става...започва да пищи, да хленчи и да се тръшка за щяло и за нещяло...направо днес се озорих и реших да го прибера вкъщи да си поиграем и беше по-спокоен у дома....явно трябва да го прибирам за малко вкъщи и след това в парка newsm78 мамите с опит може да споделят  Peace

Мелона честито мила, със здраве, късмет и удовлетвореност да си я оползотворяваш!  Hug

адис много се смях на частта за телефона  Joy имахме подобен случай с първолак, който звънеше на сестра ми във Франция да я чуе как и то редовно... Joy и исках да отбележа, че въпреки, че не е пазарувал сам е намерил начин да си набави това, което му се е хапвало  Wink  Hug

Бубето и аз очаквам разказа за работата   Thinking  Wink

ами стана много дълго...тези дни пак  Peace

лека вечер  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт