За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 34 021
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Пазарджик
Привет и от мене

Една камара изпрани дрехи  за гладене се е вторачила в мене,но аз аз упорито я избягвам Mr. GreenТакъв мързел ме е налегнал,че чак се плаша  EmbarassedДокато се почесвам ще драсна и аз  някой ред по темата.
Това което искам да кажа е, че възприятията на хората са различни,за едни трудното и лесното е едно,за други друго.Мене например две детски усмивки сутрин ме превят изключително щастлива,има хора обаче на които не им пука за това.Нека не приемаме думите толкова на вътре,за всеки истината е различна .Ех ако имаше точна рецепта за това как най лесно да гледаме децата си,как да общуваме с другите... ама няма.

За хлебарки съм най доволна от товаhttp://apteka.framar.bg/30060646/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B4-%D0%BF … D1%80%D0%BA%D0%B8

И да се похваля,че съм изключително доволна от последното си пазаруване от Спорт директ.Взех на Таня и Нели едни платненки,на каката за физкултурния салон ,а на дребната за пантофки,И двете много ги харесаха.Ето ги http://www.sportsdirect.com/propeller-v-plimsolls-infants-028034
http://www.sportsdirect.com/zigzag-basic-canvas-shoes-childrens-038109

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 08:49 от tuty1

# 196
Явно не сме се събрали да си помагаме и да се подкрепяме, а да се нападаме и да си обясняваме как сами сме си виновни  Laughing
Е, Бебеш, и ти ако се оплачеш, че не сме те подкрепяли, грях ти на душата!
Не исках да пиша по темата, но някакси ми стана тъпо...

За това всеки път ми се скача нали? Това не е отношение към човек с който си споделял добро и лошо 2,5 години от живота си, нали?

О, Бебс...стига с това всеки път някой ти скача...всеки си има мнение, всеки пише както му дойде и колкото може...
И да, няма майка в темата, която да не те е мислила и подкрепяла в едни от най-трудните ти моменти с Тея!

# 197
Тути, и мен точно гладене ме чака. По принцип обичам да гладя, ама напоследък тооолкова ме мързи. Нищо не ми се захваща.

Вчера Петър е ревал около 20мин. на яслата като го оставихме и после е нямало повече рев. Така че имаме подобрение.

По споровете никога не се изказвам, че само по-лошо става.

Хлебарки - уууууф, отвратителни ми са. Ако видя толкоз голяма, сигурно ще изпадна в истерия.

# 198
Здравейте и от мен!

Сега като чета се сещам за един въпрос от големия ми син миналото лято:Мамо, какво сте правили по цял ден с татко преди да се родим?? Не можах да му  изброя смислени неща, но истината е,че с раждането на децата животът ни се променя мноого и щеш не щеш се нагаждаш според ситуацията. Peace

Ние днес бяхме за последно тази година на плаж и Борис маха за довиждане на морето до другото лято. bye

Детската кухня е затворена за проверки този уикенд, та сутринта направих за мъжете една тава макарони на фурна-уж и за следобедна закуска на Борис, ама тя почти свърши.

Кокарачас последно видях пролетта като ставах по сред нощите да кърмя, но преди две седмици викахме фирма да пръска във входа, та и у нас профилактично.После 3 часа бяхме навън, че все пак е отрова.

# 199
За съжаление пак не си разбрала  Laughing Ама това не е нищо ново де  Wink Явно нямаш какво да кажеш повече.

Е,eeeeeee, Бебеш, не прекалявай, тука нещата стават наистина лични... Не го прави повече, ако не искаш и ти лични нападки!  Naughty

Тути, вярвам, че всички тук сме от тези, дето се радваме на детските усмивки...

Извинявайте, момичета, много съм емоционална нещо (ПМС) и всичко ме провокира...  Embarassed

Усмивки на всички ви!

# 200
  • В две тъмни очички
Хайде сега Бебеш, с личните нападки да спреш! Изразих мнение, което ти обърна срещу мен! А последните ти постове са само и единствено иронизирани!

Мила го е казала перфектно:
О, Бебс...стига с това всеки път някой ти скача...всеки си има мнение, всеки пише както му дойде и колкото може...
И да, няма майка в темата, която да не те е мислила и подкрепяла в едни от най-трудните ти моменти с Тея!

Хайде сега с ръка на сърцето кажи, въпреки споровете, които не веднъж сме водили с теб, дали в най-трудния ви момент не бях насреща?! Не ти предложих да идвам да ти нося от каквото имаш нужда ли? Не отидох да даря кръв за Тея ли? Не ти звънях да питам как мина операцията ли? Моля те , сама си помисли дали е нужно да ме нападаш по този начин сега!
Както и по-горе написах - изразих мнение, което ти обърна срещу мен и започна да ми обясняваш как мога да ти давам съвети чак като мина по пътя ти! Хайде , моля Naughty !

Извинявам се на всички, че реагирах така и това допринесе  за развалянето на атмосферата в темата!

# 201
Хайде сега Бебеш, с личните нападки да спреш! Изразих мнение, което ти обърна срещу мен! А последните ти постове са само и единствено иронизирани!

Мила го е казала перфектно:

Хайде сега с ръка на сърцето кажи, въпреки споровете, които не веднъж сме водили с теб, дали в най-трудния ви момент не бях насреща?! Не ти предложих да идвам да ти нося от каквото имаш нужда ли? Не отидох да даря кръв за Тея ли? Не ти звънях да питам как мина операцията ли? Моля те , сама си помисли дали е нужно да ме нападаш по този начин сега!
Както и по-горе написах - изразих мнение, което ти обърна срещу мен и започна да ми обясняваш как мога да ти давам съвети чак като мина по пътя ти! Хайде , моля Naughty !

Извинявам се на всички, че реагирах така и това допринесе  за развалянето на атмосферата в темата!
На мен мибе тежко и се оплаквам а ти ми размахваш пръст и ми казваш: ами какво се оплакваш - да не си ги раждала тея деца. Мисля чв никой не би реагирал положително на такъв пост.

Атмосферта няма да се разваля повече и вече съм се погрижила за това.

# 202
Общо взето пак детската градина започна!Не се обиждайте,но това не са думи на зрели жени!и двете не умеете да отстъпвате,и двете си защитавате мненията,ама нека е на ЛС-все пак открай време знаем за вашите взаимоотношения.
Аз не се извинявам обаче!Всеки има проблеми,какво ще стане ако очакваме пълна подкрепа от /не/познати тук?
МИр,мацки,мир! Peace

# 203
  • София
 Не съм ви дочела, но стигнах до поста на ViFresh и веднага да се похваля и аз - и на мен ми се случи това чудо да се изкъпя за 1-ви път, докато 2-та са будни - точно на рождения ми ден - незабравим подарък! Simple Smile Има светлина в тунела:)
Връщам се да ви чета

# 204
  • Пазарджик
Аз и ти ,аз съм убедена,че всички тук се радват на детските усмивки HugДадох го за сравнение,че нещо толкова лесно и достъпно за други е трудно и далечно

# 205
Здравейте, момичета! гледам нажежена обстановката.
Вчера получих най страхотния си подарък от Вики " мамо, битам те" Направо се размазах от кеф Joyзатова си струва човек да живее.

# 206
  • София
Тук пак стана като в махленска кръчма, където са се събрал иедин куп кокошки да кудкудякат.

Бебешондел, и на мен ми стана тъпо от изказването ти. Бубето не е имала предвид "да не си ги раждала тези деца" и съм сигурна, че нито си го е помисляла, нито някой друг му е минало през ума, че това е имала предвид.
А колкото до това, че най-малко аз трябва да се оплаквам - аз не се оплаквам. Просто споделих какво ме радва и ми носи успокоение и позитивизъм с надеждата да се замислиш над него и да видиш хубавото в живота си. А колкото до това, че сама си си виновна - така е. Познавам те достатъчно добре и не виждам да търсиш начин да направиш живота си по-хубав.
И да, двете ми деца ходят на градина, но бяхме неотлъчно заедно цяло лято. И беше прекрасно. Ако не бях тръгнала на работа, скоро Ива нямаше да се върне в яслата. Хуабво ми е с нея, зарежда ме, учи ме на нови неща, откривам света заедно с нея.

# 207
Тук пак стана като в махленска кръчма, където са се събрал иедин куп кокошки да кудкудякат.

Бебешондел, и на мен ми стана тъпо от изказването ти. Бубето не е имала предвид "да не си ги раждала тези деца" и съм сигурна, че нито си го е помисляла, нито някой друг му е минало през ума, че това е имала предвид.
А колкото до това, че най-малко аз трябва да се оплаквам - аз не се оплаквам. Просто споделих какво ме радва и ми носи успокоение и позитивизъм с надеждата да се замислиш над него и да видиш хубавото в живота си. А колкото до това, че сама си си виновна - така е. Познавам те достатъчно добре и не виждам да търсиш начин да направиш живота си по-хубав.
И да, двете ми деца ходят на градина, но бяхме неотлъчно заедно цяло лято. И беше прекрасно. Ако не бях тръгнала на работа, скоро Ива нямаше да се върне в яслата. Хуабво ми е с нея, зарежда ме, учи ме на нови неща, откривам света заедно с нея.

Казвам само , че е грубо да се оплакваш, че от децата не можеш да направиш това и това...ами за какво си ги правила тогава?! Постоянно мрънкаш, че не можеш да се справиш, че ти е писнало от нещо си, от ревящи, от мрънкащи, от болни.... Не е нормално! След като си искала спокоен живот, на който да се  наслаждаваш с ТМ , ами за какво си раждала тези деца?

п.с. Ети, още помня как казваше, че не можеш да понасяш Ива и че нямаш търпение да тръгне на ясла пак. Имам и свидетели Simple Smile

# 208
  • в Надежда-та
Почвате да се излагате, спрете!

# 209
  • София
 Бебешондел, наистина е време да спреш!

Общи условия

Активация на акаунт