За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 975
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Ах, Джанчееее, точно това и аз щях да напиша, каквото и Бубето... Нямаш милост значи!  cry

# 256
Джанче, наистина е много трогателно. И аз се разплаках, а не съм ревлива по принцип, но май е такъв периода  Grinning

Ети, Адис, Рал, Зън, честити първолаци! На добър час и много любов към знанието им желая!

Честит първи учебен ден на всички ученици! Честит първи учебен ден и на учителите - Еления, Елч, Бебо, Виолини! Бъдете все така всеотдайни и показвайте красотата на учението на децата ни!

Честит имен ден на всички носещи прекрасните имена Вяра, Надежда, Любов и София! Бъдете здрави и усмихнати!

Брей, голям празник днес  Grinning Забравих какво щях да пиша от толкова честитки  Hug

# 257
  • В две тъмни очички
Такаааааааааа, след като поизбърсах сополите и сълзите от поста на Джанчето (все още би трябвало да ти горят ушите Twisted Evil ) да ви споделя терзанията ми от днес.
Сутринта ми звъннаха от една фирма , в която кандидатствах за поста личен асистент/секретар.

Започвам с положителната част на нещата:
-заплата-1000лв;
-раб време- 9:30/17:30 - събота , само ако се наложи, неделя почивен
-Служебна кола
-служебен телефон
-ТД

Сега и минусите
-служебни пътувания с управителя в страната- неопределени. Според управителя не са кой знае колко много .... каквото и да значи това....макар че му казах, че имам малко дете и че не мога да си позволя да отсъствам половината месец. Отговорът беше, че не се случвало толкова време да е командировката.
-намира се на кофти (за мен) локация. Зад Билла на бул. България. А това значи всеки ден около час на отиване и час на връщане от работа
-Притеснява ме и това, дали няма да стане както в повечето случаи - уж почиваш през уикенда и само при много натоварени случаи работиш, пък в крайна сметка всяка седмица си в офиса и събота и неделя

Всичко това го обсъдихме днес по телефона, утре имам нарочен час за интервю. Много ми е объркано...Искам да мога да обръщам внимание на детенцето и да не я оставям често...  Вие какво ще кажете?

# 258
Бубе, според мен при подобна работа нямаш гаранция как ще ти е свободното време. Някои месеци може почти да не пътувате, други повече отколкото би искала.
Моят съвет е да прецениш след като се запознаеш с човека и говориш с него. Ако ти се стори коректен, а областта ти харесва за бъдещо развитие, е добре да опиташ особено ако нямаш по-атрактивно предложение в момента и се налага сравнително бързо да започнеш работа.
Уговорете се за пробен период, 3 месеца например, в който и те и ти да прецените дали сте един за друг.
Каквото и да решиш стискам палци и успех!  Hug

# 259
Бубе, виж какво ще кажат на интервюто, пък нищо не пречи да започнеш и после, ако нещо не те удовлетворява да се откажеш.

# 260
Бубе, според мен при подобна работа нямаш гаранция как ще ти е свободното време. Някои месеци може почти да не пътувате, други повече отколкото би искала.
Моят съвет е да прецениш след като се запознаеш с човека и говориш с него. Ако ти се стори коректен, а областта ти харесва за бъдещо развитие, е добре да опиташ особено ако нямаш по-атрактивно предложение в момента и се налага сравнително бързо да започнеш работа.
Уговорете се за пробен период, 3 месеца например, в който и те и ти да прецените дали сте един за друг.
Каквото и да решиш стискам палци и успех!  Hug
Съгласна съм с мнението!  Peace

# 261
Здравейте, дами!

От толкова вълнение сутринта, забравих да честитя празника на всички именници. Бъдете живи и здрави и с гордост носете хубавите си имена!   bouquet

Джанче, и аз в клуба на ревливите, статията е много трогателна и истинска  Hug

Денят ни днес беше изпълнен с много вълнения, както от страна на марти, така и от наша, /на възрастните/. Преди малко, докато Ивайла беше навън с баща си, надписахме, подвързахме учебниците и приготвихме чантата заедно за утре. Обяснявам подробно за всяко нещо което ми хрумне, дори вече сигурно твърде хаотично, но все имам усещането, че пропускам нещо...надявам се да се справи и прехода от детската градина да мине леко и неусетно. От друга страна човек осъзнава как детенцето му пораства и преминава на друг етап от живота си... въобще...емоции не липсват, но пък са незаменими  Heart Eyes
момичета, благодаря ви за хубавите пожелания още веднъж  Heart Eyes  Hug

Виолини, още помня вълненията си преди първия работен ден... много успех ти желая, както и хубави колеги около теб, на които можеш да се опреш при нужда!   bouquet

Бубе, Гери ти е дала добър съвет, присъединявам се към него. Успех ти пожелавам и аз!  Hug

мелона, много успехи на професионалното поприще!   bouquet

# 262
Бубе, не го мисли много предварително. Прецени на място според хората отсреща, как ти се струват и изобщо какви възможности ти предлага самата работа. Личен асистент е много относително като длъжност. Има фирми, в които това означава организатор на срещи, пътувания, графици, справки. Има и такива, като тази, в която аз бачкам, където секретарката на шефа само дето не мие и чиниите у тях, в смисъл 24 часа 7 дни в седмицата е на разположение не само на шефа, а и на цялото му семейство и организира от срещите му, пред почивките, та до химическото чистене кой ще вземе...  ooooh! Така че ще се наложи да прецениш според личната среща с човека. И имай предвид, че каквото и да ти кажат и обещаят, нямаш гаранция дали ще го спазват. От друга страна това си е някакво начало и придобиване на опит. Дори и да не изтраеш много, това е едно стъпало нагоре във всякакво отношение.  Wink Ще ти стискам палци!  Peace

# 263
Абе а уж се бях записала, а коментарът липса и се чудя що цяла седмица никой не пише.  Crazy

Честит първи учебен ден на всички първолаци, по-големи ученици, учителки (Елч, Еления, Бебо, Виолини) . Попътен вятър и по вода да е, много щастие, нови знания, успехи и забава. На учителите търпение  и удовлетворение от добре свършената работа.

Честит имен ден на Всички Верчета, Надежди и Любови
. Моята баба Вяра също празнува днес, а мама вчера ми беше рожденичка - имаше юбилей и чукна цели 60 г.  Heart Eyes

Буби, радвам се, че Зори не се чувства зле с гипса и си действа добре с ръчичката и поздравления за хубавите резултати от прегледа, а дано по-скоро го свалите. За малък бебо да си почиваш и не го мисли едър ли ще е, дребен ли ще е, все ще го раждаш  Mr. Green

Бубе, да минават херпесите, звучи много неприятно. За работата съм съгласна с момичетата, иди, виж, прецени.
Джанче, баш за хвалба са си тези хубави почивни дни, които сте изкарали, дай Боже още много такива.
Калифорния, как е корема?
Еления, много хубава е станала детската, нищо, че е шаренка, важно е щастието на децата, а щом те я харесват така да е.
Бърза адаптация на всички ясленчета и да не плачат много, а да си играят с децата, да ядат, спят и слушат.
Относно излизанията и помощта аз лично не мога да се оплача. Е на почивка и нощувки без дете не сме ходили. Но пък за сметка на това редовно излизам с приятелки или с ММ, поне 1 път седмично. Красито много обича с дядо си (адаша) мед му капе, разхожда я с колата навсякъде по магазини, площадки, тя и затова знае както вече споменах "Дядо купа" , като не стане на нейното и ходи на дядо си да се мили белким се смили над нея Joy hahaha

Голяма е фога дребната по цял ден е на улицата. Самата ни улица е глуха и коли не минават, освен на живущите или ако някой идва на гости. Събират се една тумба деца, като тя е най-малката(излъгах има едно момиченце с 1.5м по-малко) после следващите са 2 момченца на по 5г(возят я на багажниците на колелетата си Mr. Green "Краси искаш ли да те повозя?" е редовно Mr. Green), няколко момиченца на по съответно 8,9,10,11 години и въобще около 10-тина дечурлига търчат. Подмятат бебетата наляво надясно, правят си театър, измислят си танци и хореографии с музика от телефоните и карат и дребните да танцуват, събират букети, правят вълшебен прашец. Въоще голяма е забава и дребната само търчи подир тях и нарежда нещо да им помага, я с цветята, я да им разпръсне прашеца hahaha
Снощи пак падна и си разкъса отново юздичката на горната устна, пак сума ти и кръв, ама сега е добре. Е малко все едно има хиалуронова киселина в горната джучка  Mr. Green

Сега да видим ще има ли кой да ми изчете романа. ooooh!

# 264
Бенджолина Аз изчетох романа  Mr. Green Честит рожден ден на майка ти! Обожавам юбилеи...може би защото все го свързвам с чевермета и тем подобни  Laughing

Бубс Погал погал! Дано минат тея херпеси....да не си се притеснила нещо? Те нали уж на нервна основа...

Днес ни е тройно критичен ден...аз и мъж ми сме с повръщане и разтройство, а Калин е с ларингит...дано беби се опази  Confused

# 265
мама зайка, да се оправяте бързо и тримата и дано бебе Мищо не закачи нищо  Praynig

И забравих да добавя нещо, видях, че сте обсъждали имуностимуланти и да ви кажа аз какво почнах да давам. Оказа се, че дребната много обича чесън ("чесАн") на скилидка. Хапва ядене и гризе директно от скилидката, хапва ядене и гризка. Много ме радва това и се надявам да минем само с това  Praynig

# 266
  • ул. "Мечтание"
Бенджи, честит юбилей на майчето ти!  Hug  bouquet
Много е хубаво, че става такава забава при вас! Simple Smile

Зайке, дано ви мине бързо!

# 267
Привет мамита! Hug

Успях да прочета само последните две странички...но бързам да поздравя всички празнуващи днес!

Честит първи учебен ден на всички първолачета на мамите в нашата прекрасна групичка! Нека бъдат щастливи в училище и прекарват с удоволствие дните там!

Честит празник на мамите учители!   bouquet

Честит Имен Ден на малки и големи! Бъдете здрави и горди с красивите си имена!

Бенджи, Честит юбилей на майчето ти! Нека е жива и здрава, да се радвате на много щастливи моменти заедно!

Оздравяване на всички болнички! Бубе, мажи херпесите и бързо да се махат.
Бубе, за работата - според мен най-добре ще прецениш при личен контакт. Ние в нашата фирма винаги сключваме договори със срок на изпитване - ако е сключен в полза и на двете страни, по всяко време можеш да си тръгнеш, без предизвестие и да дължиш нещо.

Аз се подух от зъб - от коравата ми кратуна. Заболя ме в петък, но стоях така и събота и се събудих в неделя като зомби...Тогава пък ходихме да караме Марина на Ловеч, та бях... Mr. Green, сега съм на антибиотик и като спадна - вадене...

Сами плаче вечер, като започнат да взимат другите деца...докато отида да го взема му е тъжно... Cry Уж отивам към 16.10, но много рано взимат повечето деца.

До скоро, целувки на всички! Heart Eyes

# 268
Такааа, малко отчет посред нощите. Личи си кой страда от безсъние. Минах днес преглед последен. Всичко е наред, бебка е към 3кг. Назначихме дата за секциото 01.10. Ще ходя само на запис на тоновете и чакаме заветната дата.

Спокойна нощ на всички! smile3524

# 269
димара, стискаме палци за 1-ви!

бенджи, а как е краси с очилата? носи ли ги?

и моята мама днес има имен ден, та мнооооого натоварен ден беше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт