За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 989
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Днес ужасно много празници и поводи!

Късмет, ученичета и учители!  Hug

Честит Имен Ден на всички именнички! Да сте живи и здрави, много щастливи и с гордост да носите прекрасните си имена!  Hug

Честит празник на София и столичани!  Wink

# 241
Честит първи учебен ден на всички учители и ученици! Лека и спорна учебна година!

Честит имен ден на всички празнуващи!

Ние днес пак с рев на яслата, започна още като завихме по улицата. ММ рече, че трябва да сменяме маршрута. Ох, душичката, дано по-бързо свикне.

Вчера нали му взехме килим за детската, много го хареса, само търчи по него. Накрая  каза, че щял да спи на килима Laughing

# 242

Честит Имен Ден, мили празнуващи момичета! Нека сълзите ви от щастие бъдат повече от дъжда навън!

Честит празник и на милата ни столица! Знам и вярвам, че ще победи "столичаните" си в повече и ще пребъде!

Да почерпя за моята малка именичка   Heart Eyes  Вяра!

# 243
Честита нова учебна година!!!  newsm44
И аз съм колежка от бранша /водя се учител по Математика и Информатика/ не че практикувам много ама  Mr. Green

Честит имен ден на всички носещи моите любими имена  Heart Eyes Вяра, Надежда, Любов  Heart Eyes Heart Eyes

# 244
  • София
Чести първи учебен ден на първолачетата, успешна година за всички ученици и учители сред нас! Честит имен ден на празнуващите днес!

Днес явно ще е ден, наситен с емоции за много хора:) И аз се поддавам на вълнението, без да съм от горните групи, но пък около мен има доста от тях:)

Честит празник и на милата ни столица! Знам и вярвам, че ще победи "столичаните" си в повече и ще пребъде!

- това ми хареса:)

# 245
  • В две тъмни очички
Празници, празници.....

Честит първи учебен ден на всички малки първолачета, на всички пораснали ученици и на всички учители! Нека новата учебна година е изпълнена с много успехи, много положителни емоции и много знания!

Честит имен ден на всички носещи имената Вяра, Надежда и Любов! По принцип обожавам този имен ден, а като знам, че исках и малката да се казва Вяра, още повече го заобичах!
Да сте живи и здрави и много късмет да ви носи името ви!

И за съжаление ще завърша пак с малко мрън - днес сутринта се събудих с 4-ти херпес  ooooh! Това не е истина..........
Дребната пак се напишка през нощта, макар че беше с по-дебело чувалче. Май е понастинала....или просто сме в някакъв такъв период

# 246
  • бургас
4естит имен ден на вси4ки именници

4естит първи у4ебен ден и аз съм у4ени4ка все още   Blush

# 247
Честит първи учебен ден!  Grinning

# 248
  • София
Здравейте,

Честит първи учебен ден на всички дечица ученици!!!

Адис, Рал, Зън, Ети - специални пожелания за успешна, ползотворна, вдъхновяваща и съпътствана със здраве учебна година на малките ви първолачета!

елениа, бебо, виолини, елч,
дай боже повече учители като вас! Здраве и спорна и изпълнена с мотивация работа ви желая!

И аз съм ученичка... до утре. Ако всичко е наред, утре ще мога да се похваля с магистърска диплома.

И да не пропусна именниците - малката Вяра на Джанчето и Надето (mishe)! Здраве и усмивки и за вас! Ако има още именници, да се чувстват поздравени!

# 249
Ей,мацки,толкова ме вълнувате с прекрасните си пожелания,че направо ме разтапяте Hug Много,много се радвам,че ви има Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Един бърз отчет от мен - първия учебен ден мина в приповдигнато настроение,както за първокласничката,така и за нас - родители,баби,дядовци Crazy Много им се радвахме всички на най-малките ученици,взехме учебниците /гръб да ми е як, за да нося раницата Mr. Green/,снимки,еуфория... добре че и времето беше с нас Hug Разчуствах се естествено /отроних и една сълза когато пуснаха химна и вдигаха знамето Crazy/,ама то това си е в реда на нещата Hug Сега ще подвързваме учебниците и тетрадките Wink Hug

Пожелавам Успешна Нова Учебна година на всички ученици и учители в темичката ни!  bouquet

Да ми е жива и здрава и именничката ми Любомира Hug Една почерпка от нас Wink

На всички дечица, които днес за първи ден са на ясла - бързо адаптиране и без много боледуване Hug И здрави нерви за мамите Peace Heart Eyes

# 250
  • Сливен
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес. Много здраве, щастие и всичко най-най...Честито на всички ученици и по-специално първокласници. Честит първи учебен ден!  Hug Успешна учебна година на учителите в темата. Благодаря Ви много за пожеланията.  Hug  Много им се зарадвах... HugАз се готвя за утре, докато малката спи.. Днес не спа на яслата, ама утре ще я пробват вече. Надявам се, че няма да няма проблеми.   Praynig

# 251
Ехее, колко емоции и празници днес!!!
Честито на всички първолачета и именници!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мамита, аз набързо с един въпрос за яслите, че нещо при нас е всичко объркано, още не ни е открита яслата, обаче утре трябва да ходя до офиса да подавам декларациите за спиране на майчинството, моля някой който вече го е направил да ми каже,  кои точно декларации от сайта на НОИ е изтеглил? Едната е за прекратяване, но има още една за плащане на 50 % на майчинството, която не я откривам...

# 252
За всички майки на първолачета!
Толкова силна и истинска статия рядко се намира!
Аз лично се разплаках, но днес  явно мие ревлив ден!

http://solunska16.blogspot.com/2011/09/blog-post.html?spref=fb

# 253
Честит първи учебен ден на първолачетата и учениците!Честит празник и на преподавателите! Пожелавам една успешна година - любознателни ученици и търпеливи родители !

# 254
  • В две тъмни очички
Мила, как не те е срам ........... сега не мога да спра да рева  Cry

Щях да питам нещо, ама сега не съм в състояние, после ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт