За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 34 002
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Еления, Елч, а ако има и други действащи учители, пожелавам ви само прекрасни вълнения на утрешния първи учебен ден!

На всички първолачета пожелавам много здраве, прекрасен и незабравим първи учебен ден, след това една успешна учебна година изпълнена с много хубави емоции съчетани с хиляди детски усмивки, по-леки чанти и търпеливи учители и ... родители  Wink

На всички други ученици, малки и големи, желая успешна и ползотворна нова учебна година изпълнена с знания и шестици.

А на всички тръгващи на ясла и градина, да са здрави, и бързо да се адаптират!

# 226
  • София
Благодаря ви за пожеланията за утрешния първи учебен ден!  Hug Аз много се вълнувам, едновременно съм щастлива, но и малко тъжна, че малкото ми момче пораства  Heart Eyes Леле, дано да не рева утре (много)  Blush

Пожелавам на малките ни първокласници да са много мотивирани, но и много да се забавляват, да намерят верни приятели и да постигнат успехи!

Еления, Елч, пожелавам ви успешна учебна година!

Димара, успех на прегледа!

Бубе, и аз тази нощ ще завивам Ади с по-дебела завивка, че сутринта се събуди със запушен нос.

Дано утре да не вали  Praynig

bouquet

# 227
Пепита, ех, че хубаво си го казала   bouquet Присъединявам се изцяло към пожеланията. Аз се сещам и за Бебо79, но сигурно има и други.

И понеже не съм писала от 101 години, съм изпуснала десетки поводи, но не мога да пропусна най-важните. Честити рожби на Роси и на Майка Зайка! Да са ви живи и здрави, умни и добри. Специални  Hug за малкото зайче и батко Зайко.

Поздрави на патерица за всички рождени дни, годишнини и т.н. Всички болнички да оздравяват и много  Hug Hug Hug на малкото гипсче Зори.

На фона на последните два дни чак ме е срам да си призная защо толкова дълго не съм писала. Бяхме на бридж ваканция в южна Италия. Десет дни почивка, плаж, карти и пътешествия... без малката  Embarassed Те с баба си добре се бяха справили. Още от февруари, когато решихме да ходим, бях започнала да мисля как ще я оставим. Но тя пък изненада всички и се е държала много добре. Няма да взимам отношение по спора, защото ще е нещо като "Сит на гладен не вярва"...

# 228
  • ул. "Мечтание"
Ау, изтървала съм мелето!  Outta Joint тюх!  Joy Joy Joy

Джанче, хвани ме в скайп или по телефона да си подърдорим за отбиването, ако искаш!  Peace

Аз три дни "копунясвах" (разбирайте разбих се от обикаляне тук-таме). Готино си изкарах с моята приятелка, ама много се изморихме и аз и децата. Вчера Божидар си легна в 18 часа да спи и стана днес в 8:30!  Shocked
Днес криво-ляво се опитвам да насмогна с работата.  ooooh! Crazy

Весел и прекрасен първи учебен ден утре на всички замесени по един или друг начин! Аз съм даскалска щерка, знам как е и колко е хубаво и вълнуващо! А и имам приятелки с първокласници и нещо и аз съм се развълнувала!  Heart Eyes

# 229
ети, сега се връщам и аз от мола - е няма такава гмеж! натоарих се ужасно, а хем обичам лудница, ама то не беше лудница, то беше уникум! щом в един от най-големите молове в софия нямаше място за паркиране на 2 от етажите смятайте!

а като си помисля как ще се дотътря утре до университета и лошо ми става Simple Smile

# 230
И аз да се включа като мама на първокласничка - има вълнение естествено,най-много от първокласничката - няма търпение да ходи на училище Laughing А,дано да я държи по-дълго време Hug

Еления,Елч /и на всички други учители в темичката ни - има ли още newsm78/ - пожелавам успешна нова учебна година Hug  bouquet

Пепита
Hug Успешна учебна година и на кака Лени! Само шестици в бележника да има Flutter Wink

Адис,Ети,Зън - знам какво ви е на душичките - пожелавам утрешния първи учебен ден да бъде слънчев /дано да спре тоя дъжд,имам чувството че не е спирал последните 24 часа Confused/, изпълнен с много положителни емоции и незабравим за нашите малки,вече пораснали първолачета Hug Heart Eyes

Hug

# 231
  • Сливен
Здравейте! И аз искам да пожелая на всички първолачета и по-големи ученици успешна учебна година, изпълнена с много здраве, радост, нови знания и само успехи и похвали.  Hug
На всички ясленчета бърза адаптация и само да са здравички всичките. Hug
 Емито е "ясленче мечта" - така викат лелите. Всичко си яла. Слушала, играела, общителна била с децата. Много й се радват. Но още сме до обед.  Confused
Аз утре почвам работа.  Grinning . Ще бъде моят първи учебен ден вече като учител. Много се вълнувам и се надявам да се справя добре. Много съм амбицирана да работя пълноценно, да си върша работата съвестно и  да уча децата правилно. Стискайте ми палци  Hug

# 232
  • Пазарджик
Не мога да не пожелая нашите първокласници учебната година да е изпълнена с много нови знания,приятелства и забава. Hug

Елч,Бебо,Еления,Виолини,успех и на вас Hug
Пепита Hug

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 07:23 от tuty1

# 233
  • sofia
Първолачета, вървете смело по пътя на знанието, а когато сгрешите си помислете, че така ставате по-добри в уменията си.
Ученичета, много смелост и успехи, нека сте жадни за новото и непознатото.

# 234

Успех, наслука и да е хаирлия новата учебна година!  Hug Heart Eyes за малки, големи, пряко и косвено участващи!
Чак аз се развълнувах... и ми се приходи на училище Simple Smile 
Изкарах супер уикенд на гости на наши приятели на вилата им, близо до Ст.Загора. И те са с три деца  Sunglasses
Стояхме до много късно с децата, пекохме риба на жар, ядохме омазани до лакти с риба, картофи, лютеница...но беше толкова много весело и някак доста леко Simple Smile после броихме звездите, измисляхме си фигури от тях/разбира се доста от тях бяха 18+  Sunglasses /  и си легнахме пооооооочти призори....
Оказа се обаче, че съм си позаредила батерийките, докато на келешите са  изтощени яко  Sunglasses
И това ако не е за хвалба  Sunglasses

# 235
На всички първокласници пожелавам много незабравими мигове в училище, игри и знания да трупат.
На останалите ученици , чанти със шестици  Joy
А на всички колеги ползотворна и успешна година, с по-малко нерви, бумащини и т-н.....
Виолини, всичко ще е наред. С усмивка и желание много неща се постигат.
Аз тази година правя 10 вече в училище. Имам юбилей Joy
 Ама вярно сме доста учителите тук а? newsm78

# 236

Нека да ви има повече, че за къде сме иначе?!?!?  Hug
Бебо, честит юбилей и успешна учебна година и на теб!   bouquet

Люба, прекрасни пожелания! Много хубаво си го казала!  Peace

Дейзи, Южна Италия звучи като сбъдната мечта!   grinning039 Да разкажеш по-подробно впечатления и преживявания, когато имаш време, ще ми е много интересно, много обичам Италия! Радвам се, че шушулката е била послушна. Растат децата и свикват с много неща...

Щях да забравя - Зън, дръж се утре!  Hug И аз съм от ревлите, ама стискай, щото е прекрасно! Да са ни живи и здрави децата, да им върви по вода и в училище, и в живота занапред!  Hug

# 237
 Cry Cry Cry
От дъжда ли, от спомените ли... Аз не плача...

Скрит текст:
Навремето, на първия учебен ден на нашето момченце беше дъждовно и празник практически нямаше... Обаче вълнението си остава... А утре ще го поведем за ръчичка към Голямото училище - ще постъпи в пети клас. Нови учители, нови съученици, ново училище... Дано е за хубаво! Толкова борба се пребори...
Hug Hug Hug на Адис, Рал, Зън, Ети стискайте здраво малките ръчички, подкрепяйте ги в първите им крачки в света на "големите", в първите им пориви за знания, самоизява и приятелство... Нека дечицата ви обикнат училището от първия ден - така и на вас ще е по-леко!
Пожелавам им от сърце успешно плаване! И много щастливи спомени!

А на Бебо и Еления - щастлива учебна година и много детска любов!
Виолини, за теб, по-специално, като за прощъпулник - много топли мигове и сълзи от радост! Децата са чисти и благодарни, обичай ги много!

Елч, успешна учебна година, по-малко двойки да пишеш, и студентите са хора, нали знаеш!  Wink

Нека да ви има повече, че за къде сме иначе?!?!?  Hug
БубиHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 238
Та в тази връзка, моля мамите, минали през отбиване/без разделяне/ да ми припомнят как стана при тях.   Hug

При нас стана неочаквано лесно. Не сме се разделяли, но постепенно започнах да я кърмя по-рядко, после само сутрин и вечер, накрая само вечер за заспиване. Тя беше наистина пристрастено сукалче, но някак си много лесно го прие. Но все още си се гушим по половин-един час вечер преди да заспи с приказки и песни.
Аз пък тези два дена много добре си поживях. Въпреки, че бяхме с около 15-тина деца на къмпинг. Имах най-послушното и самостоятелно детенце на света. И оцених, че не е толкова лошо, че е пораснала. Да ви кажа само, че за нас това това време толкова бързо ще мине, че като станат по на 15-16 и повече години, ще ни се иска винаги да си бебета  Mr. Green
Джанче - и аз позаредих гледайки звездите, но след такъв уикенд мога и в 6 да си легна и да спя до сутринта.
Ей, Димара. Развълнува ме. Много близо си вече до финала.
Късмет и успешен път на всички първолачета и на учителките ни (Еления, Бебо, Виолини, Елч  Hug) Ако всички са като вас с най-голямо удоволствие се връщам в училище или в университета.

# 239
Честит първи учебен ден на малки и големи, както и на всички учители и преподаватели![/b]
Желая им много здраве, много успехи по пътя на знанието и много емоции!   bouquet   bouquet   bouquet

Честит празник и на вас мили мами!   bouquet

Успешно тръгване и бързо адаптиране и на всички малки ясленчета!  Hug

Момичета, благодаря ви за пожеланията, може би защото се вълнувам в момента, само докато четях ми се насълзиха очите...много  Hug на всички!

Общи условия

Активация на акаунт