При мен нещата не се развиват точно както ги бях планирала. Не успях да пусна Ади на ясла, защото от вчера е с много висока Т и разтройство. Май хванахме последния влак на летния вирус, а така се надявах да го пропуснем. Най-лошото е, че си бях направила сметката да свърша някои неотложни задачи тези дни и ми се наложи да мъкна детето с 39 градуса с мен. Измъчи се милата.
При нас първите 2 учебни дни минаха добре, Бобо изглежда доволен, но не ми разказва много. Аз и него разпитвам кой знае колко. Като минат първите емоции ще започне да ми разказва повече
.Адис, при нас лавка няма. Първите класове учат в отделна малка сграда, което според мен си е огромен плюс. От вкъщи децата си носят нещо за закуска. На обед ходят на стол. Относно телефоните, в училището са разрешени от втори клас нататък. Той и няма особено желание за телефон, но ми вади душата да му купя плей стейшън за РД.
Утре ще пиша повече, че Ади пак мрънка
Дано се оправи бързо Кали
Какво да ви говоря повече ......... Въпреки това човечеца си ми обясни, че ще е трудно да се сработим, защото "може би ще си имаш семейни проблеми" 

Довечера ще Ви почета. Имам един въпрос към
ММ- болен, темп. и хрема, Кали ревала и сутринта и като я взимал, но пък през деня била добричка

/, съответно малката се превъзбуди супер много като видя кака си, че се прибира /явно й е липсвала
/ и не ще да ляга да спи 
Хубаво,че си го отрязала още вчера