У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (16-та тема)

• 24 343
  • 725
  •   2
Отговори
# 45
Гледах Среднощен влак за месо - добър Вини, кофти филм - мислен, но недомислен и много касапщина. Не съм чела разказа,  но филма не струва.

Гледах и Клаустрофобия - не ми хареса. Толкова нищо ново под слънцето, че няма и накъде повече.

# 46
И разказът не е някакъв връх в жанра.

# 47
Гледах Среднощен влак за месо - добър Вини, кофти филм - мислен, но недомислен и много касапщина. Не съм чела разказа,  но филма не струва.

На мен ми беше един от любимите, ама в тийн годините. Whistling Вече не ми се гледа касапщина. Grinning

# 48
  • Раковски
Смятам, че "Прометей" е добро попадение, заради него ся си преглеждам пришълците макар да не съм им особено голям фен.

# 49
  • Ænima/Albuquerque
Гледах и аз снощи. Хареса ми, определено. И да, също ще преговоря пришълците, от днес.

# 50
Опа, грешна прогноза.  Grinning Grinning Моя грешка.  Embarassed Аз пришълците си ги припомних точно преди "Прометей", а този среднощния влак на мен изобщо не ми хареса.  Grinning Нито "Влакът на ужасите" или какъвто беше там другия ужас развиващ се във влак.  Grinning

# 51
  • Ænima/Albuquerque
Казах ти, не прави песимистични прогнози.  hahaha

# 52
  • София
Моя мъж е особено голям фен на Пришълеца, та се надявам, че Прометей ще му хареса, че ми писна да мрънка, че всички ужаси, които гледаме са тъпи  Whistling

# 53
  • Раковски
Определно почти всичко ново е тъпо, все колежани, някакви къщи на къра в царевицата...

Инак препоръчвам това (макар да се повтарям)

# 54
  • Ænima/Albuquerque
Определно почти всичко ново е тъпо, все колежани, някакви къщи на къра в царевицата...

Така е.  hahaha

# 55
Да се запиша чак на 4 страничка  Mr. Green

# 56
Гледах Прометей - честно казано, очакванията ми бяха по-големи.

# 57
  • Раковски
 Всеки чака някой филм и с напредването на времето очакванията стават големи... е аз се научих да не очаквам нищо, идва филма и гледам и много малко пъти вече съм бил разочарован. Това не значи, че нямам претенции какво да гледам.

# 58
Така е да.
Най-якото ми разочорование беше Генезис. И то го гледах година след големия му дебют и безбройните суперлативи.

# 59
И аз вече нищо не очаквам, та не се разочаровам често.

Общи условия

Активация на акаунт