Шансовете на 50 годишните

• 38 006
  • 805
  •   1
Отговори
# 450
Ам, дам, потвърди ми се, че ССФ обича да страда от прекалена толерантност. Ама май е само демонстративна.

# 451
Не можеш да очакваш толерантност от жени, когато виждат, че имаш чифт цици, дори на мястото на мозъка и не само имаш, ами и мислиш с тях. Нормално е да се включи в действие лелчинската злоба и завист.

# 452
  • София
160 см.....Много са, така е.....

Имах приятел, който си падаше по такива - пищни и по-възрастни от него.

Баш-майсторите работят на големи тезгяхи... Mr. Green

# 453
  • София
Не може човек да е толерантен само по избрани теми и към избрани герои, си мисля, или си толерантен към различното или не. От тази тема и други виждам, че мнозина са толерантни главно, когато виждат или привиждат у другите слабост. Видят ли друго стават агресивни, но нямам психоаналитичните способности на Вълчан и не мога да кажа защо е така.

ПП Хората не се променят или го правят много рядко, но  често е възможно като тръгнете със сопата към някого да го намерите доста променен като реакции, хич няма да е какъвто е бил, когато сте пили заедно кафе. Wink

# 454
Бояна, ти си пила кафе с Красимира  Shocked

# 455
  • София
Бояна, ти си пила кафе с Красимира  Shocked
Laughing Не, ако я бях виждала щях да съм яла торта и го казвам без грам ирония, по- красиви не съм виждала никога и няма да се уморя да си представям какви са на вкус. Но не, не ме е канила. И със сопа не ми е посягала, в интерес на истината, затова и не разбирам каква промяна вижда, към нея се държа както преди.

# 456
Не можеш да очакваш толерантност от жени, когато виждат, че имаш чифт цици, дори на мястото на мозъка и не само имаш, ами и мислиш с тях. Нормално е да се включи в действие лелчинската злоба и завист.

О, напротив. Твърдя обратното. Демонстрира се излишна толерантност, когато и те самите непрекъснато дсикриминират по даден признак. Всички го правим. Но по така за изграждане на рицарски образ идва благородното недоглеждане на признаци, които за дадена група хора биха били непривлекателни, но за друга са ок.

Май се бърка отказа или абдикирането от отговорността да полагаш грижи за себе си (разбира се, че изключвам заболявания) с необходимостта обществеността да гледа отвъд опаковката, за да се покаже одухотворена. Едно човешко същество се възприема комплексно. А спортът и режимът на хранене издават качества далеч не повърхностни по своята същност.

# 457

Така разправят. Проблемът е когато има повече големи тезгяхи от баш майстори.  Grinning

# 458
Едно човешко същество се възприема комплексно.

На мен пък, от тази тема ми стана ясно, че едно човешко същество, се възприема спрямо окомера на мъжа на Шанталчето, пък, колко е комплексен този окомер, не знам.
Аз съм плоска и злобна.  Simple Smile

# 459
  • София

Така разправят. Проблемът е когато има повече големи тезгяхи от баш майстори.  Grinning

Ох,.....то, от как свят светува, майсторите са си кът.....Независимо от големината на работното им място... Laughing

# 460
  • гр.София

Имах приятел, който си падаше по такива - пищни и по-възрастни от него.

Най-сетне!

ПП . По Бояна-имам дефицити откъм обеми  Simple Smile:.  Една пищна жена като нищо ще събере погледа на мъжа ми.

# 461
GENTIL,тенкс! Simple Smile  bouquet Hug Може ли сега някой да ми каже какво е ССФ? newsm78

# 462
  • София
Може ли сега някой да ми каже какво е ССФ? newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=555068.0

blanc Ако за това ще си говорим всички сме с ужасен дефицит, че няма как да станем "друга жена". Ако на някой му е скучно търси главно това, пък габарити и възраст нямат такова значение, си мисля, може и да бъркам.

# 463
  • София
То вече съвсем заорахме от темата...ама.....как се научава човек да се харесва такъв, какъвто е? Става ли това?
Или е безнадеждно ако не е организирана така себепредставата от детинство?

# 464
То вече съвсем заорахме от темата...ама.....как се научава човек да се харесва такъв, какъвто е? Става ли това?
Или е безнадеждно ако не е организирана така себепредставата от детинство?

Ако си руса с големи цици, нямаш проблеми.

Това с детството е вярно. Чела съм - дебелото дете винаги си остава дебело, независимо колко е слабо като възрастен.

Общи условия

Активация на акаунт