Шансовете на 50 годишните

• 38 014
  • 805
  •   1
Отговори
# 435
мъжа ми каза, че е най-малко 90

Ох, имай милост към нас. ....

Тази тема ми стана интересна по войаорски причини, признавам си; просто гледаш, че някой се пъне и мъчи да изкаже мислата си-направо език е изплезил от зор - и ти като свидетел се чустваш съпричастен, и искаш това мъчение да свърши и бедната душа да успее да формулира чат-пат скопосано какво я вълнува, но не става и не става и хем ти е мъчно за мунята, хем се самосъжаляваш, че си загубил време, хем след 30 страници още не сме разбрали какво иска да ни каже лирическият герой.

# 436
 Joy
Какво да се прави Joy

# 437
  • София

Бояна, то е същото. Да не мислиш, че си умира да изчука всяка жена. Не знам как да го кажа по-ентелегентно за пред теб, но ще ме извиниш.
Същото е, нали това казвам и аз.

На всичко това мога да ти кажа само, че подкрепям решението ти и се надявам повече да не ме заговаряш, тук има още 200 000 потребители, избери някой от тях. Wink

Паметта ти изневерява драга ми Бояна... остаряваш. Навярно последното си го казала на всички тези 200 000 потребители, щото само 2-3 ти се вързват. А и разбирам безславното ти оттегляне. Хайде оставям те в размисъл с усмивка  Grinning
В никакъв размисъл не ме оставяш, а и паметта ми е съвсем наред, въпреки напредналата ми възраст. Ясно помня създания като теб да припкат около мен от десетилетия с цел да закачат малко внимание, мое или на други обръщащи внимание на мен, а не на създанието. Въпреки, че ти съчувствам, признавам, че ми е адски досадно, затова помолих да спреш, злоупотребяваш с благия ми на вид характер. Stop Разговорите с теб са до тук, адиос.

# 438
Явно се целеше доказване на тезата, че 50-годишните, 90-килограмови нямат шанс да имат връзка и разни там видове сексове. И, о добре че, са се омъжили 30 години по-рано.
Но някак не се получи.

# 439
Аз....мноооого встрани от темата, ама....    newsm78   ,  само аз ли имам чувството, че последните месеци от никовете "Бояна" и "Пасинет" пишат други хора?

Толкова коренно различен стил на изразяване и противоположен начин на мислене.....   чак пък такава промяна на 180 градуса за има-няма половин година.....  Thinking

Сори пак за оффа, ама тя оригиналната тема се изчерпа...    Mr. Green

# 440
Чудесно, хайде сега да кажем Аdios и на лошото настроение и нападките. Никак не обичам караници и заяждане, тук мине - не мине някоя и се прииска да съм мъж Laughing Laughing, ако има нещо мъжко в мен, това е липсата на тая типично женска черта - дърляне съскане и издребняване. ...
Айде по-ведро Peace

# 441
  • Kопенхаген

В никакъв размисъл не ме оставяш, а и паметта ми е съвсем наред, въпреки напредналата ми възраст. Ясно помня създания като теб да припкат около мен от десетилетия с цел да закачат малко внимание, мое или на други обръщащи внимание на мен, а не на създанието. Въпреки, че ти съчувствам, признавам, че ми е адски досадно, затова помолих да спреш, злоупотребяваш с благия ми на вид характер. Stop Разговорите с теб са до тук, адиос.

Добре, спирам да те заговарям според теб, виждам че те изнервям. Аа... и не се ласкай не чета публикациите ти  Grinning
Хайде остани си със здраве!

# 442
5 страници закани да се разделяте. Представям си, ако се канехте да се обичате, колко щеше да отмене.

# 443
  • София
Аз....мноооого встрани от темата, ама....    newsm78   ,  само аз ли имам чувството, че последните месеци от никовете "Бояна" и "Пасинет" пишат други хора?

Толкова коренно различен стил на изразяване и противоположен начин на мислене.....   чак пък такава промяна на 180 градуса за има-няма половин година.....  Thinking

Сори пак за оффа, ама тя оригиналната тема се изчерпа...    Mr. Green

Точно това си мисля напоследък....Ми, хората се променят....

И аз се извинявам за оффа...

# 444
Явно се целеше доказване на тезата, че 50-годишните, 90-килограмови нямат шанс да имат връзка и разни там видове сексове. И, о добре че, са се омъжили 30 години по-рано.
Но някак не се получи.

Изпревари ме. Тъкмо си мислех, че Шанталче най-после се успокои, че 50г. 90 кг. нямат никакъв шанс. Било е просто професионално поведение.

пасинет и мен ме учудва, но явно има мания на тема кг и красота.

# 445
Но някак не се получи.
Жената обаче не омъжена, писала съм още в началото. Wink

# 446
Шанталче, сега искам да пуснеш една тема за някоя мацка,кояти си видяла и очевидно е била с по-завидни мерки и по-красива от теб  Wink

# 447
  • Kопенхаген
Кейси , плийз душа тъкмо кротолясахме  Grinning

$hantalche , темата ти забуксува тъпче на едно място.
Чуй се там с твоята леля питай я до къде е стигнала с душевно- любовните терзания?

Да не би майсторчето пък да е проявило състрадание и между смяната на фаянса да я е ощастливило.
Дай ни още материал за размисъл  Grinning

# 448
160 см.....Много са, така е.....

Имах приятел, който си падаше по такива - пищни и по-възрастни от него.

# 449
Ние, мъжете, като се гледаме в огледалото, виждаме това, което се вижда. За разлика от жените.
И като сме се гледали докато се бръснем, и като гледаме една красавица, си даваме сметка, че не е за нас.
Съответно не анонсираме.
А красавицата си вири носа, а времето си тече.
Един дин анонсира един толкова никакъв ухажор, че чак не си дава сметка за шансовете си.
 И красавицата си реква - ох, разгеле, няма да остана стара мома.
И се чуди как може по-грозни и по-дебели от нея да се отдават на такива мечти, и пуска тема след тема

Общи условия

Активация на акаунт