Шансовете на 50 годишните

• 38 020
  • 805
  •   1
Отговори
# 405
Laughing ееее...
ами защо така, аз додох мнение, просто каквато ще да е, според мен е нелепо на 50 една жена да живее с илюзии за млад мъж.Изобщо за мъже не трябва да се създават илюзии.На никоя вързаст.На 50 съвсем.

Я Деми Мур докъде го докара. Да си беше взела някой дъртак.

# 406
Деми Мур я смениха с тази.

# 407
  • Tам през Атлантическия океан
Laughing ееее...
ами защо така, аз додох мнение, просто каквато ще да е, според мен е нелепо на 50 една жена да живее с илюзии за млад мъж.Изобщо за мъже не трябва да се създават илюзии.На никоя вързаст.На 50 съвсем.

Е ' имала е страхотни мигове с младока  Wink ако е знаела какво ще стане дали би се отказала от тях   Simple Smile

Всяко нещо мако или много се 'заплаща'   Wink

# 408
  • Варна
Laughing ееее...

Мда, на нейно място бих задържала дъртака Брус.Намирам го по-секси. Crossing Arms

# 409
  • Бургас
Еее, то и ние си имаме край, пък какво остава за връзките - ако не ни сменят, може и да се гътнем междувременно, или пък партньорът (не дай Боже!). Айде, като може и да ни сменят - да не живеем. Сменил я е Аштън Демито, ама си поживяха преди това, нали?!  Mr. Green 
Но и аз не бих сменила Брус Уилис за нищо на света! Нека да е дърт пък - няма такъв сексапил.  Crazy

# 410
Тя го е лапнала някаква млада и сега си има бебе. Това им е предимството на мъжете - могат да правят бебета, докато си искат. макар че, с новите технологии скоро ще ги настигнемМ

# 411
  • Kопенхаген

ПП поученията ти по отношение на етикета приемам за шега. Joy Joy Joy

Бояна, не ме учудва написаното от теб. Не поучавам, отвори дебелата книга и прочети, след като имаш претенция, че държиш на стандарти и норми на поведение.

А останалите каламбури написани от теб няма да коментирам. Понякога чак се стряскам, че има хора които се възхищават от тях.

А сега отивам да се скрия в черупката си за да си четкам чувството за малоценност.

# 412
  • Варна
Тя го е лапнала някаква млада и сега си има бебе. Това им е предимството на мъжете - могат да правят бебета, докато си искат. макар че, с новите технологии скоро ще ги настигнемМ

Ще го лапне ами.Мисля, че Деми Мур слага край на брака им, думите на Брус преди да се ожени повторно са „Последните десет години бях самотен и през повечето време нещастен. Никога не съм мислил, че ако до мен има някой, ще се почувствам по-добре. Залъгвах се, че съм сам, но не съм самотен. Когато обаче започнах да излизам с Ема, отново се почувствах щастлив“

Цели 10 години е бил сам, къде съм била аз?!? Laughing

# 413
  • София

ПП поученията ти по отношение на етикета приемам за шега. Joy Joy Joy

Бояна, не ме учудва написаното от теб. Не поучавам, отвори дебелата книга и прочети, след като имаш претенция, че държиш на стандарти и норми на поведение.

А останалите каламбури написани от теб няма да коментирам. Понякога чак се стряскам, че има хора които се възхищават от тях.

А сега отивам да се скрия в черупката си за да си четкам чувството за малоценност.
На всичко това мога да ти кажа само, че подкрепям решението ти и се надявам повече да не ме заговаряш, тук има още 200 000 потребители, избери някой от тях. Wink

# 414
Запознах се с една 50 годишна жена, самотна, никога не се е омъжвала, няма деца. Бивша красавица, по всичко личи, че е бивша Wink. В момента е около 90 кг, но красиво лице и разкошна коса.
Влюбена в 37 годишен мъж, женен с дете, доколкото разбрах. Тя е убедена, че може да има нещо между тях. Аз си мисля, че той просто се подиграва с нея. Ама тотално се подиграва. А тя е влюбена, влюбена... Whistling

Защо да и се подиграва, какво е направил? 90 кг са си доста, на какъв ръст е това?

# 415
Хайде стига сте я разпитвали, че колкото е малък светът, да не се окаже, че майсторът е мъж на някоя ССФ, дето се е заиграл с бившата красавица.

# 416
Хаха, вярно, Алиса...
Присетих се как преди години така ми се беше включил един на ай си кю-то, прати ми снимка на детето си и така разбрах, че жена му пише тук /разпознах детето от нейн аватар или подпис/.
Тогава ме разкостиха буквално...всяка, дето участваше в разкостването предполагам си е мислела дали пък не е нейния.

Това ми е и поредният пример, как човек узрява и поумнява. Чак срам ме хваща, къде ми е бил акъла, да пусна тема от сорта "Как бихте постъпили, ако мъж на съфорумка ви се включи на ай си кю-то с любовни предложения?!". ooooh! ooooh! ooooh!

# 417
  • в кукувиче гнездо
Смятам, че подобни фактори като килограми и години нямат особено значение. Може този мъж да е някакъв лайньо, и да не се случат нещата, но по принцип за любовта възраст няма.... и килограми. Мъжът на Калканджиева е 10 години по-малък от нея. И какво?

# 418
"Как бихте постъпили, ако мъж на съфорумка ви се включи на ай си кю-то с любовни предложения?!"
Аууу, как съм я пропуснала тази тема.

# 419
  • Варна
"Как бихте постъпили, ако мъж на съфорумка ви се включи на ай си кю-то с любовни предложения?!"
Аууу, как съм я пропуснала тази тема.
oх, корема ме заболя от смях..
И как постъпват съфорумките  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт