Шансовете на 50 годишните

• 38 030
  • 805
  •   1
Отговори
# 390
То ако си много красива може и да плашиш мъжете... Joy Joy

# 391
Мадам, Carmen Dell'Orefice се казва и е най-стария работещ модел в света. Много е красива.

https://www.facebook.com/Carmen.Dell.Orefice

Бенджолина, верно е така, свалям и капела  Grinning Ще разгледам страницата и във фейса.

http://www.dnes.bg/mish-mash/2012/09/11/prelest-na-podiuma-a-e-n … -81-godini.167988

„Смятам, че Америка узрява и приема факта, че животът кипи с пълна пара и след като навършиш 50 години“, казва Кармен.

# 392
  • Kопенхаген
Мадам, Carmen Dell'Orefice се казва и е най-стария работещ модел в света. Много е красива.

https://www.facebook.com/Carmen.Dell.Orefice

Бенджолина, верно е така, свалям и капела  Grinning Ще разгледам страницата и във фейса.

http://www.dnes.bg/mish-mash/2012/09/11/prelest-na-podiuma-a-e-n … -81-godini.167988

„Смятам, че Америка узрява и приема факта, че животът кипи с пълна пара и след като навършиш 50 години“, казва Кармен.

Aамерика узрява, а България дори не е напъпила.

# 393
Шанталчето и вилико са като родни сестри.

Не съм съгласна. С вилико дори може да се води разговор.

# 394
вилико е умната сестра .

# 395
  • Най-сетне у дома
вилико е умната сестра .

Joy

# 396
  • Galaxy 13197853088
имаше някакъв лаф с "И умната" , но как беше  ....  Thinking

# 397
Баща към сина си - И умната!
- А, добре, и русата , и черната.

Вилико е брюнетка - още едно клише потвърдено.

# 398
  • Варна
Някаква настройка срещу русите жени усещам...

# 399
  • Най-сетне у дома
Някаква настройка срещу русите жени усещам...

Ми, тук сме се събрали да се настройваме по различни признаци. Срещу дебелите, срещу хората на възраст, срещу русите, тези, които не се съгласяват с нашата представа къде им е мястото. Е-хеее, влизай и плюй  Laughing

# 400
  • Galaxy 13197853088
Никой да не плюе по цветови признак!
Ще окатанчат темата.

# 401
  • Най-сетне у дома
Ще окатанчат темата.

Lab, моя грешка  Peace.
Тук не се плюе, а така, завоалирано и софистицирано се коментират разни неща, не е слюнка, а роса.

# 402
Поне разбрахме кои са дъртите и дебелите във форума  Simple Smile

# 403
  • Варна
 Laughing ееее...
ами защо така, аз додох мнение, просто каквато ще да е, според мен е нелепо на 50 една жена да живее с илюзии за млад мъж.Изобщо за мъже не трябва да се създават илюзии.На никоя вързаст.На 50 съвсем.

Нали, и аз така казвам  Sunglasses

# 404
  • София
Бoяна ,  добре е когато се обръщаш към събеседник да го назоваваш с името му. Според етикета и стандарта на държание в обществото, това е задължително.

От самолет се вижда, че с теб говорим и пишем за едно и също нещо, но с думи различни. Никога не съм критикувала визията на героинята, напротив дори написах, че това не е пречка да бъде влюбена и да мечтае.

Други тук изказаха мнения, че застаряващи 90кг глигани нямат шанс в любовта и секса. Можеш тях да шибаш с вербалния си камшик, а не мен.

Въпрос на избор е кой за какво мнение се захваща, дали за онова, което му позволява да изрази личните си тревоги възникнали по друг повод, дали което му позволява да разгърне предразсъдъците си по отношение на предразсъдъците на другите, дали да разиграе любимата си сценка "този свят на зли хора, в който аз съм герой бранещ по- слабите".  Иначе, може да се пише и по случая както е зададен, но това или е малко по- трудно, или носи по- малко ползи на пишещите.

ПП поученията ти по отношение на етикета приемам за шега. Joy Joy Joy

Поне разбрахме кои са дъртите и дебелите във форума  Simple Smile
И не само, хората имат и други поводи за чувство за малоценност, които ги карат да подскачат в защита на привидно по- слабите, дори когато никой не ги напада. А често това е само повод да се скочи на онези, които не се харесват на потребителя и хем да се разчистят сметки, хем агресора да излезе светъл рицЪр и герой.

Общи условия

Активация на акаунт