Шансовете на 50 годишните

• 38 033
  • 805
  •   1
Отговори
# 315
Ако и на 50 не можеш да определиш коя мечта е добре да си остане само такава и коя имаш шанс за реализиране, не говори добре за теб. А да не говорим, че понякога точно това, че си си съсипал здравето с килограмите е (почти) единствената пречка за превръщането на някоя мечта в реалност. Не е приятно, но факт ...

Защо годините имат значение, да не би да е заради бръчките, ами не, точно заради амортизацията на тялото, което става все по малко способно да реализира мечтите  и мислите си ( и за жалост не само в любовен план ). Ако здравето , а от там и способностите, не се променяше с напредване на годините, едва ли някой щеше да отразява кой на колко е.
Не виждам защо трябва да се повтаря, че нямат значение неща, които дори и да не ни е приятно имат.

# 316
  • София
На 50, на 20 или на 100 човек е хубаво да разграничава фантазия от реалност и да не страда по два и повече месеца, заради несъстоял се флирт. Но то е хубаво за него, на другите не пречи както е видно, а помага като дава  всеки да изтресе своите проблеми и душевни терзания уж защитавайки някой друг уж горък человечец. Класика.

Не виждам защо трябва да се повтаря, че нямат значение неща, които дори и да не ни е приятно имат.
Защото така ще изглеждаме по- широкоскроени, добри и толерантни. И не сме толерантни, но природата не е.

# 317
  • София
Ако и на 50 не можеш да определиш коя мечта е добре да си остане само такава и коя имаш шанс за реализиране, не говори добре за теб.

И никога не си си позволила да мечтаеш и искаш нещо, което не можеш да имаш? Не го вярвам.....

Шанталче, нема такъв образ като тебе, честно!!!
Ако има нещо, за което да ти се поклоня до земи, то е непоклатимото ти ведро настроение - това е талант! Добронамереността и безконфликтността са божествени качества - риспект!  bouquet

# 318
Ако и на 50 не можеш да определиш коя мечта е добре да си остане само такава и коя имаш шанс за реализиране, не говори добре за теб.

И никога не си си позволила да мечтаеш и искаш нещо, което не можеш да имаш? Не го вярвам.....

Да, мечтая да стана космонавт, ама не страдам, че никога няма да стана.  Wink

# 319
  • Варна
 Thinking ...aз май само постижими неща мечтая

# 320
  • Най-сетне у дома

Ако има нещо, за което да ти се поклоня до земи, то е непоклатимото ти ведро настроение - това е талант! Добронамереността и безконфликтността са божествени качества - риспект!  bouquet

Laughing И аз точно за това се включих, да кажа едно "риспек" на Шанталчето, задето я изядохме, пък тя въобще грам злост не произведе. И друг път ми е правило впечатление колко е незлопаметна   bouquet Поздрави!

Pasinet, ние не знаем осъществима ли е мечтата на тази жена и какво ще направи тя, за да се опита да я сбъдне, така, че не знаем доколко реалистично оценява шансовете си. А иначе, можем до безкрайност да си поставяме ограничения под мотото на природни закони и закони на социума. Сигурна съм, че всички познаваме поне по един човек, който сбъдва мечти, публично дисквалифицирани като нереалистични.  

Космонавт? Нямаш страх от открити пространства, значи  Laughing

# 321
  • София

Ние нямаше да знаем кой за какво страда ако не споделяхме....Съответно нямаше да можем да го наречем наивен дърт тъпанар, нали така....

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 22:21 от GENTIL

# 322
  • Колибите

те това е тънкият момент - как да мечтаеш за нещо, липсата на което няма да ти причини страдание.
аз например мечтая да мога да пея, ама не страдам, че пея като настъпен прегладнял вук Rolling Eyes

но си имам и мечти, от които ми се къса сърцето Rolling Eyes. ма докато се скъса цялото, ше ми дойде времето да ритна камбаната, така че, тогава ще му мисля.

# 323

Pasinet, ние не знаем осъществима ли е мечтата на тази жена и какво ще направи тя, за да се опита да я сбъдне, така, че не знаем доколко реалистично оценява шансовете си.

Е, какво има да знаем, седи два месеца и чака на телефона да и се обади. Ако беше оценила реалистично шансовете си , до сега можеше и двама други  да изконсумира и да ги забрави.

# 324
Благодаря ви момичета, за това сме тук, да дискутираме и да си прекарваме приятно. Не искам намръщени личица Wink  bouquet

# 325

Ако има нещо, за което да ти се поклоня до земи, то е непоклатимото ти ведро настроение - това е талант! Добронамереността и безконфликтността са божествени качества - риспект!  bouquet
Шанталчето и вилико са като родни сестри. И двете се изхвърлят като чекии на мокър пясък докато на човек не му писне да чете през ред за дебели и грозни жени, и двете мразят леля си Краси в червата ( явно са добре запознати с творчеството й и всяка тема носи някакъв скрит подумисъл, за който Краси сама трябва да се сети и кръвно да им се обиди). Накрая, като се видят сами, че прекаляват, замазват набрисаното с доволно количество чувство за хумор.
И действително не са злопаметни. Единствената разлика е, че едната го раздава необразована и цицореста рускинка, а другата слаба и страстна учителка по литература.

# 326
  • Колибите

Pasinet, ние не знаем осъществима ли е мечтата на тази жена и какво ще направи тя, за да се опита да я сбъдне, така, че не знаем доколко реалистично оценява шансовете си.

Е, какво има да знаем, седи два месеца и чака на телефона да и се обади. Ако беше оценила реалистично шансовете си , до сега можеше и двама други  да изконсумира и да ги забрави.

е да, ама тя иска ТОЗИ, затова стои и се надява... а бе - любимата ми теза - мъжът се обвързва когато поиска, а жената, когато я поискат

# 327
Абе пълно е с хора, които цял живот ги привлича само това дето не могат да имат. Към постижимото не проявяват интерес.Честно казано не съм от хората, които им съчувстват.

# 328
Розмариня, любимата ти теза е отчайващо сексистка.  Tired
Чак се чудя с каква гордост го заявяваш.

# 329
  • София

е да, ама тя иска ТОЗИ, затова стои и се надява... а бе - любимата ми теза - мъжът се обвързва когато поиска, а жената, когато я поискат

Ако иска този да му се обади, тя по- вероятно предпочита да фантазира, в което няма нищо лошо, но това няма нищо общо с шансовете на 50 годишните. Хора, които предпочитат да фантазират вместо да живеят има на всякакви възрасти. Независимо как изглеждат и в какво положение са те избират невъзможна уж любов, по която да страдат и мечтаят, за да не изживеят разочарованията на истинска връзка, в която могат да бъдат наранени и отхвърлени. нещо като да се влюбиш в музикант или филмова звезда, когато си на 14.

Общи условия

Активация на акаунт